airbilly musím uznať, že si inteligentnejší ako bežný nácek, ale nácek si
V tomto by som bol pri tej prvej časti minimálne na pochybách. On ten zdieľaný grafický slogan je úplná blbosť gramaticky aj obsahovo, takže pre ten záver treba rozhodne viac dôkazov (a história postov v tomto fóre pre to tvrdenie tiež zrovna preukazná nie je) ...
V tomto by som bol pri tej prvej časti minimálne na pochybách. On ten zdieľaný grafický slogan je úplná blbosť gramaticky aj obsahovo, takže pre ten záver treba rozhodne viac dôkazov (a história postov v tomto fóre pre to tvrdenie tiež zrovna preukazná nie je) ...
Iq test som mal kedysi dávno 118. Po covide ktovie 😜😎
toto tu uz bolo... roky aj bez vyskumov vedcov ukazali, ze ludia v tejto krajine su taki sprosty, ze si znovu a znovu volia stale horsie a horsie zlo do parlamentu... bohuzial, voci tomu este nezacal vyskum novych vakcin, ktore by mohli byt distrubuovane zadarmo spolu s volebnymi harkami 🤭
V podstate všetky tie stereotypy, ktoré sa hovoria o Dánoch, sú asi pravdivé. Sú otvorení, milí, takmer vždy usmievaví, veľmi radi pomôžu. Majú cit pre občiansku spoločnosť ako takú a radi robia pre blaho celej komunity.
nuz bratm, najvyssii cas kandidovat a vziat veci do vlastnych ruk ... au, teda ze by radsej nie ?
vies si predstavit mna v politike? hmm... ani ja nie 😂
edit: za druhe, som len sprosty skladnik... ja viem len prekladat z miesta A na miesto XY... a chudak iGiPoP uz na mieste Z teraz nechava hlboky minus...
Furt rovnaká pesnička. Získaná imunita po prekonaní ochorenia, imunita po delte, imunita po hentakom variante. Najvyšší čas nespoliehať sa na imunitu získanú zvonka ale pričiniť sa vlastným konaním o jej zlepšenie. Spáliť vlastnú slaninu väčšou pohybovou aktivitou, menším kalorickým príjmom, prestať huliť, chlastať, ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cas.sk/clanok/2616485/cesko-pripravuje-vyhlasku-o-povinnom-ockovani-proti-covid-19-pozrite-co-planuju/
v clanku sa nic o 11000 km nepise, tak sem nedavaj dezinformacie este aj ty
Vpravo dole je mne necitatelne hledejboha ci hledejRoba, urcite skvela stranka.
A teda maju problem aj s prepisom jednoducheho slova, koncovka eit, nie et...
Máš pravdu, toto bude hoax. Googlil som ale toto som nenašiel. Sorry
Vedľa jak ta jedla, ja som starý punker 🤟
nedávam žiadne dezinformácie, všetko sedí, presnejšie údaje ako na NCZI, NCIS, ISBN, ...
OK, ale nabuduce to sprav naopak.
Iq test som mal kedysi dávno 118. Po covide ktovie 😜😎
Kdo nevěři,ať tam běží....
https://www.cas.sk/clanok/2616515/variant-omikron-desi-svet-nova-studia-ukazuje-na-dalsi-problem-tak-toto-tu-este-nebolo/
toto tu uz bolo... roky aj bez vyskumov vedcov ukazali, ze ludia v tejto krajine su taki sprosty, ze si znovu a znovu volia stale horsie a horsie zlo do parlamentu... bohuzial, voci tomu este nezacal vyskum novych vakcin, ktore by mohli byt distrubuovane zadarmo spolu s volebnymi harkami 🤭
Kdo nevěři,ať tam běží....
V podstate všetky tie stereotypy, ktoré sa hovoria o Dánoch, sú asi pravdivé. Sú otvorení, milí, takmer vždy usmievaví, veľmi radi pomôžu. Majú cit pre občiansku spoločnosť ako takú a radi robia pre blaho celej komunity.
asi tu bude rozdiel... 🤷♂️
2 tyždne dozadu som to tu písal, trochu inak, ale písal. A foristi označili moj príspevok na vymaz.
vies si predstavit mna v politike? hmm... ani ja nie 😂
edit: za druhe, som len sprosty skladnik... ja viem len prekladat z miesta A na miesto XY...
a na zaklade toho rozhovoru, co nam povies o vplyve vakcinacie na zivot v Dansku?
https://www.cas.sk/clanok/2616515/variant-omikron-desi-svet-nova-studia-ukazuje-na-dalsi-problem-tak-toto-tu-este-nebolo/