Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/479543/canyon-ultimate-al-9-sl-size-54.html
Bol ukradnutý bike
Scott Aspect 910 , veľkosť L, rok výroby 2013, je vo veľmi dobrom stave.
Zmizol z priestoru v bytovom dome v Bratislave časti Petržalka na ulici Znievska, v noci z 22.9 na 23.9.2021.
Bicykel mal menený plášťe maxis a schwable, spd pedále značky Shimano, pumpa, držiak na vodu značky Cube, držiak na detskú sedačku značky Hamax, zvonček, držiak na svetlo, kryt pod reťaz, zadné svetlo.
dnes v noci som si našiel vypáčené dvojo dverí v pivnici, zmizli mi oba bicykle: Orbea Oiz M10 2021, kupovaná v Maraton bike a Cannondale Synapse Carbon Disc 105 SE 2019. Poznávacie znamenie, na oboch bikoch boli držiaky toppeak so zabudovaným multikľúčom. Ďakujem za akúkoľvek pomoc.
Pobehaj ulice v sirsom okoli a popros majitelov kamier na domoch a obchodoch, nech ti pozru zaznamy z daneho casu. Chodcov, cyklistov aj auta. Sprav to cim skor, zaznamy sa mazu po par dnoch.
jedina istota je v byte, alebo murovaná pivnica s poriadnymi dverami, ale ked je silna motivácia ani tie nepomožu.
Konali fádne, že vraj sa na to pozrú až vo štvrtok (bike ukradli utorok a v stredu bol štátny sviatok)... Po týždni som sa zmieril s tým že bike už neuvidím. Jediné čo podľa tel. Čísla zistili je že číslo patrí košičanom a že im nikto neotváral dver a pozrie sa na to Košická kriminálka...
A včera, po mesiaci pozerám stránku na FB HAKA a Košická kriminálka včera chytila tých blbcov priamo pri čine... Vykradali garáže v celom PO a KE kraji každú garáž s elektrickou bránou. Sused, ktorého tiež vykradli si na fotkách našiel svoje kolesá. Môj bike asi stihli predať... Na fotke nie je...
Je nejaká šanca domôcť sa aspoň finančnej škody? Bike nebol lacný, žiadny BTWIN ako na fotke na HAKA...
Všimnite si koberec. Je to na 100 percent ten byt, kde bol foteny môj bike.
Link na zadržanie...
https://www.facebook.com/groups/546397385559448/permalink/1829641113901729/
Či sa ukradnuté vráti majiteľom je už z pohľadu polície druhoradé.....🤔😕
https://www.facebook.com/groups/194216924620085/permalink/893529961355441/
Či sa ukradnuté vráti majiteľom je už z pohľadu polície druhoradé.....??
Nie vždy... Teraz som pomáhal jednému kriminalistovi (našiel si nás ako predajňu, tak nás oslovil) s identifikáciou (model, r.v., cena atď.) zadržaných bicyklov... Ide o skupinu cigáňov z Fiľakova, ktorí chodia kradnúť bicykle do Rakúska (a to by ste čumeli aké kúsky "nosia"), ale pokiaľ nenájde pôvodných majiteľov (o čo sa snaží už 4. týždeň), tak aj napriek tomu, že je nad Slnko jasné, že je to lopata, tak ich budú musieť tým cigáňom vrátiť...