Mne keď mi začala karanténa hovorí najprv moja doktorka a potom pán z hygieny, že dobre 12.12 ste boli na testoch, tak 23. môžete ísť späť do práce. Tak určitéééééé na ten jeden deň sa tam budem hrabať
Ak si chorý, tak karanténa začína prvým dňom príznakov. Už som musel nie jednu takúto karanténu surovo zrušiť. Dieťa sa na test dostalo po vyše týždni od prvých príznakov, na test už šlo zdravé (samozrejme pozit.). Tudle aby bolo ďalších 10 dní aj s rodičmi v karanténe. Celá rodina už vyliečená, aj im končila karanténa (lebo napr. rodičia mali príznaky skôr a aj na test sa dostali hneď) sa a furt sa nájde hygienik čo to nezmyselne predlžuje. Nech si láskavo naštudujú svoje vlastné nariadenia... Najväčší gól bol, keď sa pacient dostal na test už na konci karantény (napr. mal už pozit. Ag) a chceli mu ju predĺžiť o ďalších 10 dní, musím potom zametať ich bordel. Ja som tiež nebol 10 dní od PCR testu, ale vtedy aj hygienička súhlasila so mnou.
Takže aj tebe ju zruším a do tej práce pekne pôjdeš od pondelka
iron.hide tiez mam v plane
minuly rok som do 10 spal, ranajky, okolo obeda sa vytrepal von, prisiel za sera, zral, chlastal, pozeral filmy a okolo 11 siel spat
Thats my weekend akurat ze spat chodim tak o jednej a niekedy az o druhej 😁
Ved aj cez tyzden kolko krat o pol tretej vypinam mobil bo rano je uz velmi blizko. 7:59 pipam prichod na home office a davam este 30-60 min dospanok a dufam ze nikto nenaplanoval zas meeting na 8:30 😁
Ja mám minutých 15 dní z predminulého roka a z toho 5 dní som použil na COVID karanténu. Takže z tohoto roka mám ešte 25 dní z 20 možných a už to ani neminiem K tomu zaokrúhlene cca 40 nevyčerpaných náhradných volien (to znamená všetky). Ale ja hádam nikdy neminiem ani dovolenku z roku dozadu. Čiže každý rok začínam na 40 a z toho nikdy neminiem ani 20 dní, väčšinou 10 dní na 2 týždne cyklodovolenky...
Mal by som aj viac ale minuly rok nam cez lockdown nakazali minat dovolenku aj ked som nechcel. Tento rok ich to nejak nenapadlo. Asi preto ze by nemal kto robit a slo by to cele do kopru 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to musis vsunut niekde medzi
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
niekde som vsunul a su stoho dve splasene spermie co mi behaju po dome
Ak si chorý, tak karanténa začína prvým dňom príznakov. Už som musel nie jednu takúto karanténu surovo zrušiť. Dieťa sa na test dostalo po vyše týždni od prvých príznakov, na test už šlo zdravé (samozrejme pozit.). Tudle aby bolo ďalších 10 dní aj s rodičmi v karanténe. Celá rodina už vyliečená, aj im končila karanténa (lebo napr. rodičia mali príznaky skôr a aj na test sa dostali hneď) sa a furt sa nájde hygienik čo to nezmyselne predlžuje. Nech si láskavo naštudujú svoje vlastné nariadenia... Najväčší gól bol, keď sa pacient dostal na test už na konci karantény (napr. mal už pozit. Ag) a chceli mu ju predĺžiť o ďalších 10 dní, musím potom zametať ich bordel. Ja som tiež nebol 10 dní od PCR testu, ale vtedy aj hygienička súhlasila so mnou.
Takže aj tebe ju zruším a do tej práce pekne pôjdeš od pondelka
A ani neviem co budem vlastne robit, asi len spat, zrat a jazdit
Ja mam este 19 dni z tohto roka neminutych 😭
minuly rok som do 10 spal, ranajky, okolo obeda sa vytrepal von, prisiel za sera, zral, chlastal, pozeral filmy a okolo 11 siel spat
Thats my weekend akurat ze spat chodim tak o jednej a niekedy az o druhej 😁
Tiež 19
Tak chodím spať aj cez týždeň a o pol 8 šup pracovať
Keď už som v tejto téme, pripájam niečo motivačné
https://youtu.be/Ng6AX7F66As
Ja mám minutých 15 dní z predminulého roka a z toho 5 dní som použil na COVID karanténu. Takže z tohoto roka mám ešte 25 dní z 20 možných a už to ani neminiem