Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Trať pod 30km sa ani nepočíta...
Zobraziť komentár 27.06.2008 - 15:52:25
00
Trat 30km Baby sa pocita..z roznych pricin..pojdu na nu prevazne najmensie deti a ludia na crossovych bikoch, tym sa kategoria Basic znacne precisti..samotna trart je skoro 60% asfalt a tak dost o nicom..avsak..zaverecne stupanie-klesanie vedie spolocne s ostatnymi tratami /kusok od Iliavky,ciel/..a nastava otazka s ohladom na start roznych kategori, ci ti z tej 30km nebudu prekazat ostatnym kategoriam,hlavne Basic 43km,kde sa jazdi sprintom. Zamrzi absencia cien na Basic, ked uz je aj ta Baby. Trat je momentalne tazka/burky,lesnici/ ale da sa zvladnut..no 100km sa trapit nechcem..tak len 67km :)
A v porovnani so starsimi rocnikmi ked bola trat King, je 67km mini maraton a 100km polmaraton :P
Zobraziť komentár 02.07.2008 - 08:30:19
00
Vcera bola trat Basic paradna - krasne som si to uzil na NN 8) Tak rychlo hore/dole nechodim ani za sucha ! Tymto dakujem rodine a najme inzinierom zo Schwalbe :lol:
Zobraziť komentár 02.07.2008 - 08:37:28
00
Vcera bola trat Basic paradna - krasne som si to uzil na NN 8) Tak rychlo hore/dole nechodim ani za sucha ! Tymto dakujem rodine a najme inzinierom zo Schwalbe :lol:

Siel si aj ten usek zjazdu z asfaltky /na homolku/ do Hornej poruby? Je to cele zarasteno,zataraseno,zabodliakovane...a dalej som na to nemal chut..tak naspat hore a asfaltkou dolu po zakrutu :)
Zobraziť komentár 02.07.2008 - 12:22:23
00
Nie , na asfaltke som to zvrtol smer Dol. Poruba lebo som od dehidratacie a hladu ani nevidel :-D
Zobraziť komentár 02.07.2008 - 12:34:52
00
Trat 30km Baby sa pocita..z roznych pricin..pojdu na nu prevazne najmensie deti a ludia na crossovych bikoch, tym sa kategoria Basic znacne precisti..samotna trart je skoro 60% asfalt a tak dost o nicom..avsak..zaverecne stupanie-klesanie vedie spolocne s ostatnymi tratami /kusok od Iliavky,ciel/..a nastava otazka s ohladom na start roznych kategori, ci ti z tej 30km nebudu prekazat ostatnym kategoriam,hlavne Basic 43km,kde sa jazdi sprintom. Zamrzi absencia cien na Basic, ked uz je aj ta Baby. Trat je momentalne tazka/burky,lesnici/ ale da sa zvladnut..no 100km sa trapit nechcem..tak len 67km :)
A v porovnani so starsimi rocnikmi ked bola trat King, je 67km mini maraton a 100km polmaraton :P

Trat Baby sa spaja s ostatnymi maratonskymi tratami aj preto aby ti co na nu pojdu aspon videli "ozajstnych bajkerov" v akcii a neboli uplne mimo maratonskeho diania na tratiach. A "ozajstny bajkeri" by mali byt dostatocne ohladuplni aby nedochadzalo k zbytocnym koliziam...
Zobraziť komentár 05.07.2008 - 20:34:04
00
dufam ze sa stihnem dat do kopy do dubnicaku (po sulove) je to hlavna priorita mojej sezony :D

img510.imageshack.us
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 12:10:49
00
dufam ze sa stihnem dat do kopy do dubnicaku (po sulove) je to hlavna priorita mojej sezony :D

http://img510.imageshack.us/img510/999/pic0507wn1.jpg

daj sa dokopy, aby si mohol štartovať. Podla zranenia som vydedukoval doprovod drobca ktorý bol pri nás kým si sa flákal :oops: (nemenil by som), ale nechal som to overiť u manželky. Svet je malý :wink:
Možno sa na dalšom maratone stretneme. Takže skoré uzdravenie.
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 13:17:18
00
jeeej to si ty? dakujem ze ste sa mi postarali o neho aj Radenovi a mangelke :-)

dufam ze sa uvidime v ndc na dubnicaku, mate u mna totizto Chardonnay a Frankovku r.2002 moze byt? :) :oops: :P
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 12:24:26
00
jeeej to si ty? dakujem ze ste sa mi postarali o neho aj Radenovi a mangelke :-)

dufam ze sa uvidime v ndc na dubnicaku, mate u mna totizto Chardonnay a Frankovku r.2002 moze byt? :) :oops: :P

:lol: keby sme sa nevideli tak na očnom :lol:
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 12:49:25
00
ziadne ocne :D
nakolko na vlka (jeho nahradu) sa nedostanem tag sa uvidime v ndc :-)
vidim ze uz ste prihlaseni, ja zatal len juniora prihlasil...
ale uz rehabilitujem xixi, natahaju mi nohu, mam perlickovy kupel, osvetlovanie biolampou, masiruvanie a cvicenie kazdy den o 7,00 :D
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 12:23:37
00
ale uz rehabilitujem xixi, natahaju mi nohu, mam perlickovy kupel, osvetlovanie biolampou, masiruvanie a cvicenie kazdy den o 7,00 :D

sa priznaj, že si to spravil náročky :lol:
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 17:59:12
00
sa priznaj, že si to spravil náročky :lol:

aaaale kdeze, radsej byx sa zaobisiel bez tyxto procedur hehe
Zobraziť komentár 16.07.2008 - 11:07:48
00
zopar info z basicu.
ak by som nepoznal trat som v cudu, od zaciatku cca po kamenné vrata az omsenie a tak 15 km pred koncom su znacky zamazane, zatrete tak teraz neviem ci sa chysta nova trasa 8) alebo len aktivisti sa znova zaktivizovali. urcite da dost namahy to pekne odznacit, no ruky a prepravny prostriedok by som im dolamal. povacsinov si znacky aj tak nevsimam ale cestou cez kolacin som stretol znamych co to az tak neznaju a ze sa v lese trochu pomotali. inac dnes uz celkom zjazdne. dokonca aj kopcek na iliavku sa da komplet od spodu vyslapat tak aspon mne sa to podarilo. ten krat poprve. a este ak by ste chceli dat trat z opacneho konca tak na cca 35-tom km to je ten posledny lesny vyslap su tam cez cestu zrezane tri stromy. tak pri jazde opacne by to mohol byt dost HC :evil:
Zobraziť komentár 12.08.2008 - 21:15:33
00
To Tucek znacky zatrel :-P Lesaci nemaju radi maraton znacky. Ja uz som aj prihlasil :-D uz len zacat trenovat :-(
Zobraziť komentár 12.08.2008 - 21:25:18
00
keyboard_arrow_up