Kategórie
Bike-techMotor shimano step E8000 # e-bike # radenie # oprava # poradenstvo # elektromotor # technické otázky # diagnostika # cykloservis
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Akcia -10% Giant RIDECONTROL EVO redukcia držiaku počítača, 31.8 mm
27,99 €
-10%
MOC 30,99 €
Otazka na tych co robili downgrade na E8000 z verzie 4.9.0 na 4.8.0.
Stava sa mi na verzii 4.8.0 ze sa mi pri 8% baterky motor vypne, displej ostane svietit,ale uz sa neda navolit ziadny rezim pomoci.
Mam pocit ze sa to zacalo diat prave pri zmene verzie,na povodnej 4.9.0 som sa dostal aj na 0% a motor este chvilu bezal v rezime Eco.
Dakujem
Ty si pan Sorcerer,bolo to svetlo,ale nikdy som ho nezapinal,nepouzivam svetlo napajane z biku,kazdopadne Dakujem za radu, dufam ze to bolo ono, este vybit bateriu do 0
Po kazdom zapnuti novy motor hlasi, ze backup save ?
To aky backup ma na mysli ? Som myslel, ze vsetky data su v motore. Ze by boli v displayi ?
Stale davam, ze nie aby sa mi tam nenatiahlo tych 10 500 km zo stareho motora, ale stale sa pyta.
Nevie niekto ako sa da vypnut ta hlaska ?
Drive unit setting data backup function
The data saved to the drive unit is usually backed up automatically. However, performing the following operations will cause
a message to appear asking whether or not to update the backup data.
• Reinstalling the cycle computer on a bicycle with different settings.
• Changing the drive unit settings via E-TUBE PROJECT.
Natiahnu sa len udaje o nastaveni podpory.
ODO zacina od nuly.
Mozem zacat jazdit s novym motorom.
Natiahnu sa len udaje o nastaveni podpory.
ODO zacina od nuly.
Mozem zacat jazdit s novym motorom.
Ten pôvodný motor 10500 km a koniec.Akosi skoro.
・Bug fixes for the error detection function.
・Improved the display accuracy for assist traveling range.
Aktualizacia prebehla v poriadku, po restarte sa ST Unlocker pripojil hned, a vsetky funkcie funguju.
Vsimol som si na zaciatku vyjazdu ze dojazd na Eco ukazuje o 3km viac ako pred tym, a zda sa mi ze motor ide tak kultivovanejsie, a tiez mam pocit ze nieco urobili s battery menezmentom, lebo mi ostalo na konci dna viac % baterie ako inokedy, pri tych istych nastaveniach pripomoci ako pred aktualizaciou.
https://bike.shimano.com/en-EU/e-tube/project/firmware/detail.html?model=DU-E8000