Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftDano5 napísal:
niečo mi ušlo ? na Slovensku ide niekto budovať vojenské základne ???
síce Smeráci a fašisti to tvrdia,ale v schválenej zmluve sa nič o vojenských základniach nepíše ...

zmluva napríklad hovorí aj : SR poskytne všetky dohodnuté zariadenia a priestory BEZ nájomného a podobných nárokov , pričom OS USA budú dohodnuté zariadenia aj operačne riadiť.
OS USA majú právo ...ZRIADIŤ si predajne, vzdelávacie centrá a rekreačné centrá do ktorých budú mat vstup IBA OS USA, dotknuté osoby a dodávatelia OS USA...
a veľa iného
ciže vstup iba pre OS USA, dotknuté osoby (rodinný prislušníci ), neslovenký dodávatelia, možnosť postaviť a otvoriť si akúkolvek budovu bez schválenia SR , kontrola armádou USA, ale základňa to nebude :D :rofl:
Vlastne NAĎ a KORČOK povedali že nebude tak nebude !!!
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 18:39:44
00
vlastne základna USA je toto a toto tu nebude ...

Prílohy:

usak.jpg
usak.jpg 667.3 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.01.2022 - 18:47:14
00
uf, to som rad, ze nas narod ochranuju tito internetovi odbornici
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 18:48:07
04
“ možnosť postaviť a otvoriť si akúkolvek budovu bez schválenia SR”

Toto mi prosim ta skus blizsie vysvetlit, ako takyto stavebny proces prebehne. Dakujem
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 19:01:18
01
arrow_leftmathoso napísal:
uf, to som rad, ze nas narod ochranuju tito internetovi odbornici

Ja zase očakávam že v prvej línii budeš ty s Naďom, Korčokom a celým OLAJNO.
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 19:34:38
00
Ak chces vidiet ako USA dodrzuje stavebne zakony ineho statu, zbehni do Bratislavy na Hviezdoslavovo namestie. Tam uvidis.

Pri ambasade si robia co chcu a nevieme s tym pohnut roky.

Nie som proti tej zmluve, ale zase aby boli cudzi vojaci mimo nasej jurisdikcie, tak to mi nesedi. A skusenosti z Hviezdoslavovho namestia so zodpovednostou USA nemame dobre. Jednoducho - nebudu k nam pristupovat ako k partnerovi, ale ako k vazalovi.

Zial, ked je EU slaba, tak asi lepsie nebudeme mat. Rusi si tu budu chciet vybudovat pozicie. Takze na vyber velmi nemame.
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 19:39:18
01
arrow_leftFenistil napísal:
Ja zase očakávam že v prvej línii budeš ty s Naďom, Korčokom a celým OLAJNO.

Smerohlasácka banda musí mať radosť z takých ludí z jednoduchým myslením ako si ty-už sa ani nedivým,že po všetkých špinavosťiach,čo napáchali,ich chce voliť cca 1/3 voličov ...
Podlas posledného prieskumu Hlas 18% + Smer 14% , ach ...
Ešte špeciálne pre teba-tú zmluvu vyjednala predchádzajúca vláda,keby sa nezačal hádzať o zem kpt.plgr Danko,tak by bola dávno podpísana Ficom a teplým Peťkom-ale táto informácia sa asi nehodí do tvojho sveta,že ???
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 20:03:53
02
Zbytočne strácaš čas, SMERovečky majú krátku pamäť. :)
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 20:18:58
01
arrow_leftDano5 napísal:
Smerohlasácka banda musí mať radosť z takých ludí z jednoduchým myslením ako si ty-už sa ani nedivým,že po všetkých špinavosťiach,čo napáchali,ich chce voliť cca 1/3 voličov ...
Podlas posledného prieskumu Hlas 18% + Smer 14% , ach ...
Ešte špeciálne pre teba-tú zmluvu vyjednala predchádzajúca vláda,keby sa nezačal hádzať o zem kpt.plgr Danko,tak by bola dávno podpísana Ficom a teplým Peťkom-ale táto informácia sa asi nehodí do tvojho sveta,že ???

To skôr ty budešjednoduchý človek, ktorému stačí ku šťastiu že za všetky jeho problémy môže Fico a jeho vlády za 12 rokov. Vôbec ti nevadí že zlodejov a podvodníkov vo vláde nahradili taký istý len v bledomodrom...Svet je pre teba čiernobiely a s takými je ťažko.....
Prajem ti pekný jednoduchý život aj naďalej .
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 20:33:03
00
Je to marný,je to marný ...
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 20:34:34
05
Je úžasné sledovať ako jeden "skutočne rozhľadený a nie čierno-bielo vidiaci " odíde,ale v momente ho nahradí druhý. Akoby ich jedna mater mala alebo skôr riadiaci?
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 20:48:30
03
arrow_leftHosť napísal:
Je úžasné sledovať ako jeden "skutočne rozhľadený a nie čierno-bielo vidiaci " odíde,ale v momente ho nahradí druhý. Akoby ich jedna mater mala alebo skôr riadiaci?

Ak má človek iný názor ako ten váš správny, tak je smerák, fašista, hlas atď... Podľa príspevkov čo sem hádžete existuje len čierna a biela. Nuž vidno, komunistická výchova sa nezaprie.....
Ako to bolo ??? Píšte všetci modrým perom, iná farba nebude.....😂😂
Zobraziť komentár 22.01.2022 - 20:57:23
01
Uf, čo dodať???

No, už som dodal...
Zobraziť komentár 23.01.2022 - 00:05:46
00
zbytočné,pokyny zo Súmračnej nepustia ...
ideme ďalej "takto sa to robí,do psej matere" hlavný pokrytec opozície,bývalí Ficov sluha Pelle mal byť dnes v diskusii z Korčokom-keďže sa ukázalo,že si v otázke obrannej zmluvy neskutočne n....l do huby,vyriešil to klasicky,ako sa na zbabelca patrí:
Bývalý premiér Peter Pellegrini oznámil, že je v karanténe. Na sociálnej sieti informoval, že bol v piatok v kontakte s osobou, ktorá mu o deň neskôr oznámila, že je pozitívna.
„Do pondelka som zrušil celý svoj program, pretože nechcem nikoho ohroziť. V pondelok pôjdem na PCR test. Verím, že bude negatívny,“ napísal líder Hlasu.
Pellegrini mal v nedeľu na TA3 diskutovať s ministrom zahraničných vecí Ivanom Korčokom. Šéf rezortu diplomacie bývalému predsedovi vlády zaželal bezproblémovú karanténu.

Hlavne táto veta,že "V pondelok pôjdem na PCR test. Verím, že bude negatívny" dokazuje,že si to celé vymyslel,aby ho tam Korčok neznemožnil ako malé decko :^)

ešte pridám pár príspevkov pod jeho statusom,brigádnici majú asi volno,že ich nestihli zmazať :D

Sto percent ta pretvarka je rad ze americania sa sem nasackuju .. a aby sa nedaj Boze neznepacil americanom a kaviarni .. tak sa rozhodol nezucastnovat ziadnych protestoch s DEZOLATMI a uz vobec nie tych ohladom dohody ... a len mele s pantom .. ma to premyslene ..NEVOLITELNY !!! ale i tak mu prajem ako clovek aby nemal covid ..

alebo:
Chvalabohu! Aj my si oddychneme od teba! Lebo neni dna, ze by si ludom ***** hlavy s rozpravkami o lepsom zivote!!!!

kto ešte nemá BAN,môže mu tam niečo od srdca napísať,ja som tam dal:

to sa dalo čakať,zbabelý pokrytec zdupká z debaty,kde by ho Korčok rozobral na súčiastky-Ficova škola sa nezaprie ...

som zvedavý,ako dlho to tam vydrží :D
dajte aj vy niečo:
https://www.facebook.com/pellegrini.peter
Zobraziť komentár 23.01.2022 - 08:36:47
03
špeciálne pre https://www.mtbiker.sk/bikeri/goblinko
tu je krátke video,ako si jamkatý Peťko kadí do huby-vychutnaj si to,a potom píš o komunistickej výchove:
https://www.facebook.com/alexander.kaduc/videos/453480499741361/
oplatí sa prečítať aj komentáre pod videom,pekne mu tam dávajú,zmrdovi falošnému 8)

jeden citujem,výstížné:
To je pupuš priteplený. Takto si srať do huby a robiť aká je to mňamka. To je konečná
Zobraziť komentár 23.01.2022 - 08:58:12
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up