Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftHosť napísal:
To nie je divné že reaguje na Danov príspevok obuje sa doňho a potom napíše že on stým nič nemá? Ty potom napíšeš, že nemá na to názor alebo ho nechce prezentovať. Tak načo reagoval.

Dano napisal ,ze GP je prezitok a ze treba zaviest system z ciech ...
a pritom v cechach maju uplne rovnaky system vratane ekvivalentu nasej GP len sa inac vola ..
preto som sa pytal, ake rozdiely su tam (chcel som vediet rozdiely v pravomociach a kompetenciach, nechcel som debatovat o zmysle jednotlivych pravomoci), ked uz sem skopiroval pravomoci, navyse skopiroval pravomoci obycajnych statnych zastupcov a potom argumentuje generalom ...
ale Dano, a aj Vikino, su evidentne mimo sudiac podla ich reakcii ...
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 14:47:36
00
Zato ty si ten najmúdrejší a najhoršie na tom je, že ti tento prežitý bolševický systém asi velmi vyhovuje. :finger:
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 15:01:11
00
kto chce vidieť rozdiel medzi štátnym zástupcom v CZ , a naším generálnym prokurátorom z neobmedzenou právomocou a paragrafom 363,ten ho vidí,kto nechce,ten nevidí ...
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 15:14:25
00
len tupý dement ide (samozrejme že nebol očkovaný) na protest,kde ja na kope viac ako 1000 ludí bez rúšok :^) spravodlivá "odmena" ho neminula:
Danko krátko po proteste Smeru skončil s ťažkým covidom: je to šialená choroba, tri dni som ledva prežíval
článok:
https://www.aktuality.sk/clanok/4dqh403/danko-kratko-po-proteste-smeru-skoncil-s-tazkym-covidom-je-to-sialena-choroba-tri-dni-som-ledva-prezival/
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 16:30:42
02
arrow_leftvlastoch napísal:
preto som sa pytal...

ty vzdy ked polozis insitnu otazku, som si skoro isty, ze odpoved poznas, dokonca tipujem, ze si v danej oblasti aj vzdelany a/alebo dobre rozhladeny ;)
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 20:15:17
00
Mna v tom clanku s Dankom zaujalo toto:
"Snažím sa chrániť, ak idem na stretnutie, napríklad, aj na tento rozhovor, dávam si robiť PCR test. Nemal som zatiaľ zdravotné problémy. Videl som aj ľudí, ktorým očkovanie ublížilo,“

Tak rozmyslam, ze ako ho ten PCR test ochrani...
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 21:32:20
01
Danko a rozmýšľanie ....
ináč fascinuje ma ako takýto neschopný na nič nepoužiteľný kkt sa dokáže dostať tam kde je,
veď ten nevie sformulovať jednu zrozumiteľnú vetu
aká vlastnosť je na to potrebná ?
lebo predsa len nejakú, dá sa povedať výnimočnú schopnosť má.
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 22:40:44
01
nema, akurat sa v nom dementi vidia
Zobraziť komentár 02.02.2022 - 23:06:17
29
arrow_leftSrsen napísal:
neschopný na nič nepoužiteľný kkt sa dokáže dostať tam kde je,
veď ten nevie sformulovať jednu zrozumiteľnú vetu

jeho volici sa s nim dokazu stotoznit
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 06:34:53
00
Rusko a Putin su Ti zli furt..... pozrite si jak zatocil s oligarchom Deripaskom.......
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

a niesom rusofil ale myslim ze viac zloby vo svete robi USA ako Rusko
... a asi treba prestat vnimat Rusko z cias ked nas okupovali....... to bol komunizmus ktory uz nieje a myslim ze Rusko je odvtedy ina krajina ktora chce mat klud a obchodovat.... jasne ze chcu mat svoj vplyv ale nemyslim si ze chce niekde vojnu a ked uz bude, odsereme si to mi tu, na vychode europy a nie NATO ani USA....
.... kludne sa do mna pustite :-)
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 22:30:19
03
Škoda komentovať...🤣
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 22:35:08
08
Rusko je ine ako bolo v 68 ? Vtedy som nebol na svete ale moji rodicia ano a nemam pocit, ze boli z toho stastni co sa tu dialo. To asi nikto. Rusko-Ukrajina rok 2014.
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 22:41:36
02
Ano je ine, vtedy to bola este velmoc. Dnes to je zakomplexovana krajina ktora je v globalnom meradle uplne irelevantna, tak skace do mensich aby si doma dokazala ze este stale su velmoc... s HDP nizsim ako Taliansko
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 22:45:20
00
uff, asi nemáme šancu sa niekde posunúť, ak akceptujeme krajinu kde korupcia je najzákladnejšia súčasť života, ženy robia najťažšiu manuálnu prácu a životným cieľom mužov je nosiť uniformu to je jedno či vojak , hasič, policajt, železničiar, len aby nemusel nič robiť, len sa ožierať.
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 23:06:55
02
Rusko ma dlhodobo pretrvavajuce imperialisticke tendencie (pre menej chapavych: snahy o rozsirenie svojho impéria, uzemia ci uzemia vplyvu), akurat svet sa za tych par storoci trochu zmenil.
Zobraziť komentár 03.02.2022 - 23:19:50
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up