Lokalizácia
Formulár sa odosiela
user_id ak má zapnutú funkciu night shift tak áno, bu'd podľa manuálne nastaveného času alebo automaticky od západu do východu slnka ti displej prepne na pooodstatne teplejšie farby....
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 10:51:19
00
Obdivujem ludi, co sa na to dokazu pozerat. Nieco podobneho som skusal a vobec mi to nevyhovovalo.
Na mojom Lenovo Legion 5 Pro mam aj v noci plny jas nastaveny .
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 10:56:26
01
To nie je o jase, ale o stiahnuti modreho spektra. Naplno je to fakt neprirodzene zlte, ale do cca stvrtiny 'teplosti' je to fajn, a ako sa to od nastaveneho casu stahuje plynule, rozdiel ani nepostrehnes. Ja som s tym velmi spokojny.
Na 500nitovom displayi plny jas v noci, to by som mal po hodine oci ako zvaracov pes po bongu...
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 11:14:19
04
tento nočný režim je jedna z mála vecí čo má iPad lepšie vyriešené ako telefón od samsungu ... ale na ntb si to predstaviť neviem akosi - aj tak som zväčša na externom monitore a na stole kde mám "regulované" podmienky
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 11:17:04
00
arrow_leftuid napísal:
Sa mi to len zda, alebo ten novsi notas ma displej so zltym nadychom ?

tie displeje sa nedajú celkom porovnávať, starý je ešte klasický TN, nový IPS (Hi DPI, Display P3) - fotka to trochu skresľuje, ale ak niečo, tak skôr biela je na starom viac "studená"...

Plus to, čo písali predo mnou, farby sa prispôsobujú okolitému prostrediu a dennej dobe. Ale dá sa to vypnúť, keby to niekomu vadilo...
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 11:28:13
01
ja to mám na kompe permanentne vypnuté... pri fotkách je to nepoužiteľné :D respektíve pri hocijakej práci s farbami.....
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 11:46:57
00
arrow_leftZoidberg napísal:
To nie je o jase, ale o stiahnuti modreho spektra. Naplno je to fakt neprirodzene zlte, ale do cca stvrtiny 'teplosti' je to fajn, a ako sa to od nastaveneho casu stahuje plynule, rozdiel ani nepostrehnes. Ja som s tym velmi spokojny.
Na 500nitovom displayi plny jas v noci, to by som mal po hodine oci ako zvaracov pes po bongu...

Modra je dobra :lol:
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 11:49:28
01
Tiez mam uz druhy notebook s touch screenom. Povodne som to nechcel, ale uz som si celkom zvykol a nerad by som o to prisiel. Ale ja mam kombinaciu s odpajacim displejom a BT perom.

(Windows surface book 3 )
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 13:33:25
01
arrow_leftZipsik napísal:
ja to mám na kompe permanentne vypnuté... pri fotkách je to nepoužiteľné :D respektíve pri hocijakej práci s farbami.....

tak to sa vôbec nedivím, ja tiež na hlavnom monitore farby nemením, ale na MacBooku, iPade a iPhone to mám zapnuté a oči si celkom pochvaľujú...
Zobraziť komentár 11.02.2022 - 15:05:55
01
Ahojte, mám problém s SD kartou z fotoaparátu.

Vyfotil som snímku, vypol fotoaparát, vložil SD kartu klasicky do počítača a zobrazí sa :
DCIM .... adresár, kde je posledná fotka
m .... tvári sa ako adresár, má veľkosť 2GB ale nedá sa otvoriť, rozkliknúť, prekopírovať, premenovať, vždy píše zakázaný prístup
r .... to isté, len veľkosť 1.9GB

Na karte boli fotky, potreboval by so sa k nim dostať, hlavne synove cez Vianoce.
Ale RECUVA nájde fotky pri hĺbkovom hľadaní, ale nie tie čo som fotil naposledy.

Pevne verím že tam sú v tých "adresároch" m, r ale netuším či sa dá k nim dostať.
Existuje niečo na pomoc?
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 20:44:32
00
Asi uz bola "chytena" pri poslednych foteniach a preto ti recovery soft nenasiel tie nove. Obavam sa ze ta karta je kaput. Skus ine revovery softy a akokolvek to skonci zbav sa jej. Reklamacia alebo kôš
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 20:53:27
00
Ahojte, keďže ma nebaví stále prehadzovať káble medzi domácim PC a pracovným notebookom tak uvažujem o dokovacej stanici. Tak aby som prehadzoval len jeden USB-C kábel miesto piatich. Na svojom PC ale nemám USB-C port, len klasické USB 2.0 a 3.0 porty. Bude fungovať pripojenie cez nejakú podobnú redukciu alebo to bude problém?

https://www.alza.sk/premiumcord-adapter-usb-3-0-a-male-usb-3-1-konektory-c-female-d5867143.htm
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 20:56:03
00
Pravdepodobne nebude. Inak hdmi docking pre usb c sme do prace nakupili tieto - https://www.alza.sk/verbatim-usb-c-multiport-hub-usb-31-gen-13-usb-30hdmisdhcmicrosdhcrj45-d5847740.htm

Napadlo mi, ze su aj docky kde pripojis aj pomocou usb a, tak hladaj take kde mozes aj to aj to
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 21:01:33
10
My máme v práci tieto ale keď som zbadal cenu, tak mi bolo jasné, že až takú šupu mi doma netreba :D
https://www.hp-shop.sk/produkty/hp-thunderbolt-dock-g2-230w-pre-zbook-2uk38aa
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 21:09:32
00
Este mi napadlo, nejaky i-tec, ten mal rozne moznosti pripojenia. Len neviem ceny ale tiez sme testovali a bol dobry, len nakoniec ten verbatim sme dostali lacnejsie nejakych 200 kusov :)
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 21:14:12
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up