Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
Novinka -17% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-17%
MOC 12 999 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Akcia -30% TRELOCK ZR 310 prídavné lanko k rámovému zámku, 10 mm
od 13,99 €
-30%
MOC 24,99 €
Dnes keď aj na youtube nájdeš video ako otvoriť ľahko napr zámky abus, tak moc neverím, že je niečo, čo odradí zlodeja. A hlavne kdesi v pivnici v klude, kde môže použiť aj náradie(flexka, hydraulické kliešte a pod.)
skutocne je to tak. obycajne zamky a visiace zamky s hrubkou oka 8mm neni nic coho sa priemerny zlodej zlakne.
otazka ale nestoji tak, ci je alebo neni prekonatelne. ale je kolko ma to bude stat prostriedkov a casu kym toto prekonam.
ista uroven zabezpecenia je pre beznych zlodejickov alebo fetky neriesitelna uloha.
necakaj od skyneta ziadnu normalnu odpoved...casto sa sprava ako troll, uz mam tu skusenost....
Čau, nemám komplex, len nie som spokojný keď mi niekto niečo ukradne. Preto sa snažím minimalizovať pokusy o krádež vhodným zabezpečením. Ale ako vidíš, ani to nestačilo. Zámok som mal ABUS taký čierny, najlepší aký som vedel kúpiť, GRANIT 37/60. Ako cez to prešli netuším, ale asi to nebol problém, keď to zmákli
Každý normálny človek nechce aby mu niečo ukradli. Neviem, prečo Ťa napadlo, že to tak nie je. Dnes nekradnú nejaký feťáci ale normálne zlodeji na objednávku(tipy) s vybavením.
A na trola @pol reagovať nejdem.
Tu máte, falošný pocit istoty. Pár minút a najlepšia dostupná zámka otvorená.
skynet Načo si si kupoval takú volovinu ako Granit, keď už investovať, tak Smart Bordo - zámok, plus 100 dB alarm, plus notifikácia...
A vieš aj nám poradiť aká je to kombinácia ktorá sa nedá vyriešiť? Za 100€.
Ďakujem!