Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
to ze sem das cloveka, ktory ma skusenosti, cas a klud pri otvarani zamkov predsa nic z toho co sa tu napisalo nevyvracia
EDIT: aj pocuvajte toho LPL co hovori? okolo 4 minuty: OK folks, as you saw, that take fair a bit of time and skill to open up. I would say it is very unlikely that would be picked in the field without an exceedingly skilled picker.
si najdite videa ako sa kradnu bicykle. kolko % bolo picknutych?
Zubesuch práveže čítam s porozumením. Ale nikde som sa nedočítal, ako si zabezepčím v pivnici bajk za 100€. Podla mňa je to nemožné a ako spomenul nazgul, jediná možnosť je poistka. Nemyslím presunúť bajk do bytu, ale normálne v pivnici, kde je to odhlučnené od ostatných obyvateľov bytovky a je tam klud a čas.
Nazgul na zamknutie dverí pivnice smart bordo? To si myslím že je ešte vačšia kravina
Toto moze dost spolahlivo zabrat, lebo ked je clovek relativne inteligentny a sikovny, tak vacsinou ma normalnu pracu a nema potrebu kradnut bicykle. Takze kradnu blbci, ktori sa snazia riesit veci hrubou silou.
Ist si na istotu pre lyze do pivnice, ak nepatria Schiffrinovej je dost nezmyselne. Lyze sa skor kradnu na parkoviskach a lyziarskych strediskach. Pises ze ine drahe veci nezmizli, boli viditelne? Hrabal sa v nich?
Ze ostatne pivnice neboli dotknute neznamena, ze siel na istotu. Skor sa ta tvoja len od nich lisila dverami/zamkom/polohou a cakal jackpot. Ked do nej nevidno, asi vela ludi nevedelo ze tam mas drahe lyze.
A mozno nepoznal cenu bicykla, isiel len po lyziach, niekto ho vyplasil a nestihol sa vratit .... moznosti je vela.
kočík, ani bežecké boty, či vibramy ho nezaujímali.... kua ale som šiel naštartovany do roboty