čiže z toho nič nebude. Na konci sa píše, že Ruskí predstavitelia v delegácii uviedli, že sú ochotní diskutovať iba o detailoch toho, ako Kyjev splní požiadavky Moskvy na demilitarizáciu a denazification toto ani neviem preložiť myslia niečo ako fašizmus?
denacifikácia je oblubeny pojem toho kremelskeho predstaviteľa ...
(este zvykol pridat, ze UA vlada je skorumpovana a nadrogovana - uz len toto tvrdenie by ho malo diskvalifikovat v ociach kohokolvek rozmyslajuceho)
No ...silná káva...ak o tom uvažujú,...musia vedieť, že kto tie stíhačky bude ovládať....
22:27 – EÚ: Agentúra AFP s odvolaním sa na šéfa diplomacie EÚ Josepa Borella na svojom Twitteri informuje, že EÚ dodá Ukrajine aj stíhačky.
No ak by to bola pravda, americké nebudú. Môžu kúpiť staré Migy od krajín tretieho sveta. V EU je tiež jedna malá krajina, ktorá až včera pochopila, že používať na ochranu Migy je kktina. Možno sú už na ceste na UA. Keď nič iné, poslúžia na náhradné diely.
Ked si spomeniem na film Wag the dog (Vrtiet psom) ako rozlisujete, ktore video je real a ktore fake? Film bol natoceny v 1997, dnes su moznosti fake news uplne inde. Sledujem zasadne rozhovory a nazory. Len ma zaujima, kde je hranica uveritelnosi?
Bola tu reč o značeni ruskej vojenskej techniky … možno toto ⬇️ napovie . Screen z webu pod videom keď poslali ruského kapitána pri požiadaní o pohonné hmoty dopice .
laco hej z francúzskych informácií som si preložil. zdroj telegram - ukraine civil war info. odtiaľ mam väčšinu info,
De nombreux navires russes ont été observés à Odessa. Il est possible que la Russie tente un débarquement dans la nuit afin de prendre la ville et le port.
Vie niekto čo znamená to - Z na ruskej technike ??
Majú to na odlíšenie a používali niečo podobné už v r. 2014. Osobne si myslím, že to nie je ani tak na rozlíšenie v boji, ale aj v rámci dez/informačnej vojny. V tom sú Rusi oproti tej skutočnej vojne naozaj *****
Obe strany viac alebo menej prekrúcajú informácie, čo je logické. Na internete koluje množstvo videí Podľa Z (zatiaľ asi nikto nezistil prečo Z) sa odlišuje ruská technika. Keď npr. pri nehode prejde tank auto, Rusi môžu argumentovať, že to nebol ruský tank. Keby to bol ruský tank označený Z, tak sa to ruských médií proste nedostane.
Poprosím Jezus o "zmazanie" príspevku. Trápi ma to ako Putlera trápili doterajšie sankcie LOL.
Zelenského úrad potvrdzuje, že ruské jednotky obsadili 📍 Berdyansk, domov námornej základne, pri Azovskom mori. Kľúčový bod na pozemnom moste na Krym.
Je možné, že ukrajinské pobrežie sa v najbližších dňoch dostane pod ruskú kontrolu. Umožňujú tak zjednotenie veľkého Donbasu (Ľudové republiky Lugansk a Doneck, Charkovská oblasť, Melitopol) s Krymom. A tak vybudovať ruský koridor z Podnesterska do Donbasu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
snad len nejaky ammo storage
Pecka riadna ale myslím, že to nebolo to čo myslíš. To by bol iný hríb. Tuším to bol nejaký muničný sklad.
22:27 – EÚ: Agentúra AFP s odvolaním sa na šéfa diplomacie EÚ Josepa Borella na svojom Twitteri informuje, že EÚ dodá Ukrajine aj stíhačky.
To, že vládne obrovskému arzenálu jadrových zbraní, to je len tak na okraj.
denacifikácia je oblubeny pojem toho kremelskeho predstaviteľa ...
(este zvykol pridat, ze UA vlada je skorumpovana a nadrogovana - uz len toto tvrdenie by ho malo diskvalifikovat v ociach kohokolvek rozmyslajuceho)
A ak sa nemylim, prestal by fungovat telefon.
A to je ten problém. "Rozmýšľajúceho".
Ja som čím ďalej, tým viac zhrozený z toho, aké percento ľudí na Slovensku nedokáže čítať s porozumením. Nieto ešte kriticky myslieť.
To, že vládne obrovskému arzenálu jadrových zbraní, to je len tak na okraj.
Takze v skratke...Vladkovi ozaj z toho Ilyina preplo
keby len telefon. Tu je video najvacsej nuke bomby co rusi odpalili . Hrib mal 64 km vysku https://www.youtube.com/watch?v=4R7pZOAWQrk&t=50s
To si napísal sám, alebo je to strojový preklad? Zdroj informácie?
snad len nejaky ammo storage
ten vybuch asi termobaricka bomba...a uz su v akcii aj TOS-1 = zacina taktika spalenej zeme
https://echo24.cz/a/SUXj6/frustrovani-rusove-nasazuji-tos-1-zbran-pro-plosnou-destrukci
No ak by to bola pravda, americké nebudú. Môžu kúpiť staré Migy od krajín tretieho sveta. V EU je tiež jedna malá krajina, ktorá až včera pochopila, že používať na ochranu Migy je kktina. Možno sú už na ceste na UA. Keď nič iné, poslúžia na náhradné diely.
De nombreux navires russes ont été observés à Odessa. Il est possible que la Russie tente un débarquement dans la nuit afin de prendre la ville et le port.
Majú to na odlíšenie a používali niečo podobné už v r. 2014. Osobne si myslím, že to nie je ani tak na rozlíšenie v boji, ale aj v rámci dez/informačnej vojny. V tom sú Rusi oproti tej skutočnej vojne naozaj *****
Obe strany viac alebo menej prekrúcajú informácie, čo je logické. Na internete koluje množstvo videí Podľa Z (zatiaľ asi nikto nezistil prečo Z) sa odlišuje ruská technika. Keď npr. pri nehode prejde tank auto, Rusi môžu argumentovať, že to nebol ruský tank. Keby to bol ruský tank označený Z, tak sa to ruských médií proste nedostane.
Poprosím Jezus o "zmazanie" príspevku. Trápi ma to ako Putlera trápili doterajšie sankcie LOL.
Je možné, že ukrajinské pobrežie sa v najbližších dňoch dostane pod ruskú kontrolu. Umožňujú tak zjednotenie veľkého Donbasu (Ľudové republiky Lugansk a Doneck, Charkovská oblasť, Melitopol) s Krymom. A tak vybudovať ruský koridor z Podnesterska do Donbasu.