Tieto rokovania podľa mňa nemajú žiadny zmysel. Putin už nič nedodrží aj keby sa niečo dohodlo. Rokovať sa bude dať len v dobe "po Putinovi". Snáď bude naša planéta potom ešte existovať...
mame, teda pardon mali sme velmi sikovne vojenske nemocnice ktory fungovali v golanskych visinach a na cypre.
a myslim ze mame zenistov. a tam to asi konci
viem, ze mame nejakych vojakov, aj kamarati boli/su, prave preto sa mi nezda, ze by sme boli schopny sa sami ubranit
podla wikipedie:
Početný stav
Na začiatku svojej existencie v roku 1993 mala Armáda Slovenskej republiky početný stav 53 000 vojakov, 995 tankov, 1370 BVP a obrnených transportérov, 1053 delostreleckých systémov, 146 bojových lietadiel a 19 bojových vrtuľníkov.[11] V roku 2015 mali Ozbrojené sily Slovenskej republiky k dispozícii 15 996 príslušníkov ozbrojených síl a 3 967 civilných zamestnancov,[12][13] 22 tankov, 675 BVP, 153 delostreleckých systémov.
viem, ze mame nejakych vojakov, aj kamarati boli/su, prave preto sa mi nezda, ze by sme boli schopny sa sami ubranit
podla wikipedie:
Početný stav
Na začiatku svojej existencie v roku 1993 mala Armáda Slovenskej republiky početný stav 53 000 vojakov, 995 tankov, 1370 BVP a obrnených transportérov, 1053 delostreleckých systémov, 146 bojových lietadiel a 19 bojových vrtuľníkov.[11] V roku 2015 mali Ozbrojené sily Slovenskej republiky k dispozícii 15 996 príslušníkov ozbrojených síl a 3 967 civilných zamestnancov,[12][13] 22 tankov, 675 BVP, 153 delostreleckých systémov.
posledný stav čo som naposledy registroval bol asi 12000
po odrátaní administratívy, dychovky a pod, neviem či sa dostaneme možno k 4000 ozajstných vojakov ?
Na CT pocuvam ru velvyslanca pri OSN, paralelny vesmír, ak je niekto nadrogovany/naspeedovany, tak su to takito aparatcici, obhajcovia neobhajitelneho. Na blití, velebnosti.
Zrkadlo asi maju len na cesanie (neexistujucich) ofin.
Jestli se Putin chce zabít, nemusí použít nukleární arsenál. Může to udělat ve svém bunkru jako ten týpek v pětačtyřicátým,“ řekl ukrajinský velvyslanec u OSN Serhij Kyslycja.
Na CNN je kratky rozhovor s Poroshenkom. Podla (neoverenych) informacii ktore ma Rusi prisli za 5 dni o cca 5300 vojakov. Dufam, ze Putin bude zit 150 rokov aby mohol potupene a v hanbe sledovat rozvoj a rast slobodnej Ukrajiny a celej Europy. Z miestnosti 4x3 a pod dohladom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.aktuality.sk/clanok/9twtxyl/na-rovinu-s-grigorijom-meseznikovom-putin-je-najnebezpecnejsi-clovek-v-dejinach/
a myslim ze mame zenistov. a tam to asi konci
podla wikipedie:
Početný stav
https://t.co/Y68ogc1IzK
podla wikipedie:
Početný stav
posledný stav čo som naposledy registroval bol asi 12000
po odrátaní administratívy, dychovky a pod, neviem či sa dostaneme možno k 4000 ozajstných vojakov ?
https://fb.watch/bsN9a9sjT6/
Podporil som , skvelý projekt . Aj keby za to mali nakúpiť ozbrojené drony , pošlem o5 !
Zrkadlo asi maju len na cesanie (neexistujucich) ofin.
Dobre že gypsy mierový tank neodťahuje ruský bojový tank...
NLAW a Jawelin. patroni ukrainy.