kolega mi hovoril, že keď boli splavovať na ukrajine tak sa bavili s dedom krčmárom, čo bol bojovať na donecku pred rokmi a pri tom čo on rozprával by ešte aj uveril rusom, že sú v práve ... zjavne sa rusi a ukrajinci nemajú radi
V Turecku sa začalo rokovanie ministrov zahraničia Ukrajiny a Ruska. Ide o prvú schôdzku na vysokej diplomatickej úrovni od zahájenia ruského útoku na Ukrajinu pred 15 dňami.
Hlavným cieľom rokovaní Dmytra Kulebu a Sergeja Lavrova je dohodnúť schôdzku Zelenského a Putina, tvrdí turecký minister zahraničných vecí Mevlüt Çavuşoglu. (čtk)
Zle sa na to pozera, propaganda pekne gumuje mozgy aj tym mladym. Ale osobne myslim ze pre nich bude v najblizsej dobe "najvacsi trest" ked sa v obchodoch vypredaju farby na vlasy...
Rokovanie medzi Ukrajinou a Ruskom sa skončilo bez pokroku, podľa ministra zahraničia Ukrajiny Kulebu sa nedohodli na prímerí, ruský minister zahraničia Lavrov sa nezaviazal ani k vytvoreniu humanitárneho koridoru v Mariupole, kde je situácia vážna.
Lavrov bude závery stretnutia tlmočiť v Moskve.
Kuleba povedal, že usporiadanie stretnutia nebolo jednoduché, ale je pripravený stretnúť sa znova v rovnakom formáte. (guardian)
Rusko nezaútočilo na Ukrajinu, povedal Lavrov. „Plánujeme zaútočiť na iné krajiny? Neplánujeme zaútočiť na iné krajiny. Neútočili sme ani na Ukrajinu. Na Ukrajine sme to jednoducho… veľakrát vysvetlili: nastala situácia, ktorá predstavuje priame ohrozenie bezpečnosti Ruskej federácie,“ povedal Lavrov na tlačovke
to je akoby si povedal vysetrovatelovi vrazdy, ze "ja som nezastrelil manzelku do cela, ja som vystrelil tymto smerom a to, ze tam bola jej hlava, ktora odmietala robit co jej poviem je len situacia."
Aj na tomto konflikte je vidiet aka zbytocna institucia je OSN. Prijimat deklaracie a vyhlasenia a odsudzujuce noty to je velmi "potrebne"! Preco tam pod hlavickou OSN nenapochoduju modre prilby a nechrania obyvatelstvo? A ak by Rusi na nich utocili mali by pravo sa braniť. Uplne na hlavu postavena organizacia, ked staci ze jeden z jej stalych clenov bude nieco vetovat a nic sa nepresadi. Vedenie OSN by malo byt nezavisle a rozhodovať podľa situacie bez pozehnania hociktoreho statu.
Aj na tomto konflikte je vidiet aka zbytocna institucia je OSN. Prijimat deklaracie a vyhlasenia a odsudzujuce noty to je velmi "potrebne"! Preco tam pod hlavickou OSN nenapochoduju modre prilby a nechrania obyvatelstvo? A ak by Rusi na nich utocili mali by pravo sa braniť. Uplne na hlavu postavena organizacia, ked staci ze jeden z jej stalych clenov bude nieco vetovat a nic sa nepresadi. Vedenie OSN by malo byt nezavisle a rozhodovať podľa situacie bez pozehnania hociktoreho statu.
A vies ze sucastou BR OSN je napr. Rusko, ktore hocico moze zablokovat?
A isiel by si sa tam postavit s modrou prilbou na hlave?
Tak to si mi povedal veľkú "novinu" že je tam aj Rusko. Prečo asi som to písal? A nie nešiel by som sa tam v modrej prilbe postaviť. Je dosť vojačikov čo prahnú po misiách na Cypre, Kosove a pod. Ups, ale tam sa nestrieľa však? To nie ako na Ukrajinu pod Ruskú paľbu!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prepáč ale aj v druhej svetovej vojne boli vojenské operačné centrá pod budovami nemocníc.. nemocnica je miesto na ktoré sa ani vo vojne neútočí!
navyše rusi na ukrajine bombardujú úplne hocičo.. takže ideme tvrdiť že aj v tých bytovkách majú vojenské základne?
V Turecku sa začalo rokovanie ministrov zahraničia Ukrajiny a Ruska. Ide o prvú schôdzku na vysokej diplomatickej úrovni od zahájenia ruského útoku na Ukrajinu pred 15 dňami.
Hlavným cieľom rokovaní Dmytra Kulebu a Sergeja Lavrova je dohodnúť schôdzku Zelenského a Putina, tvrdí turecký minister zahraničných vecí Mevlüt Çavuşoglu. (čtk)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1501684678394363904
Zle sa na to pozera, propaganda pekne gumuje mozgy aj tym mladym. Ale osobne myslim ze pre nich bude v najblizsej dobe "najvacsi trest" ked sa v obchodoch vypredaju farby na vlasy...
Rokovanie medzi Ukrajinou a Ruskom sa skončilo bez pokroku, podľa ministra zahraničia Ukrajiny Kulebu sa nedohodli na prímerí, ruský minister zahraničia Lavrov sa nezaviazal ani k vytvoreniu humanitárneho koridoru v Mariupole, kde je situácia vážna.
Lavrov bude závery stretnutia tlmočiť v Moskve.
Kuleba povedal, že usporiadanie stretnutia nebolo jednoduché, ale je pripravený stretnúť sa znova v rovnakom formáte. (guardian)
https://twitter.com/andrewofpolesia/status/1501855459862528000
https://dennikn.sk/minuta/2761261/
to je akoby si povedal vysetrovatelovi vrazdy, ze "ja som nezastrelil manzelku do cela, ja som vystrelil tymto smerom a to, ze tam bola jej hlava, ktora odmietala robit co jej poviem je len situacia."
fakt na toto musis mat dobre vymetene v kotrbe.
Tak to si mi povedal veľkú "novinu" že je tam aj Rusko. Prečo asi som to písal? A nie nešiel by som sa tam v modrej prilbe postaviť. Je dosť vojačikov čo prahnú po misiách na Cypre, Kosove a pod. Ups, ale tam sa nestrieľa však? To nie ako na Ukrajinu pod Ruskú paľbu!!!