Batalion AZOV ... viete , čo sa hovorí . " nepriateľ tvojho nepriateľa je tvoj priateľ " . Tak to vyzerá , že v obklúčenom Mariupole sú jedinou funkčnou a bojaschopnou jednotkou urputne sa brániacou proti presile ruských akupačných vojsk .
Bol by som opatrný s j...ním cudzej armády, lebo neviem neviem ako by to vyzeralo, keď by to letelo nad nami ...🤔🙄
Si madar ? Bo ak trošku sleduješ politiku dnešných dni , tak madari boli proti čo i len transportu vojenskej techniky cez ich uzemie ... bo , čo ak to dopadne inák , ako si želá demokratická vacsina . Už sa totiž nedá hrat na pekneho a chrumkavého , treba zaujat jednoznačne stanovisko . Patriš do NATO a požívaš bezpečie a ochranu celku ? Ak ano , tak ho mali zostreliť .
Ako vysvetlil, rozsah nútených migrantov z Ukrajiny zaskočil krajiny Európy.
"Včera večer som hovoril s nemeckým ministerstvom vnútra, kde sme boli požiadaní o pozastavenie špeciálnych vlakov, ktoré idú do Nemecka, pretože tam už je úzka situácia," povedal v rozhovore s novinárom.
Námestník ministra poznamenal, že za tri dni odišlo z Poľska vlakom 28 000 ľudí. V krajine zostáva 1,5 milióna Ukrajincov.
„Musíme sa všetci navzájom podporovať, spolieham sa na túto európsku solidaritu,“ zdôraznil Schäfernaker.
Francúzske úrady 12. marca oznámili, že do krajiny vstúpilo viac ako 10 000 Ukrajincov. Krajina nemôže prijať viac ako 25 tisíc ľudí.
Šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová 6. marca celkovo dorazila na územie krajín EÚ od začiatku vojenskej operácie na Ukrajine viac ako 1,2 milióna utečencov. Väčšina utečencov je v prihraničných krajinách vrátane Poľska, Rumunska, Slovenska, Maďarska a Moldavska. Je potrebné poznamenať, že len do Poľska prišlo viac ako 1 milión ľudí.
Ramon1 ono to nemusel byt zamer Madarov. Mohla to byt aj neschopnost. Jednoducho nevedeli co si s tym maju pocat, tak nechali nech to padne u susedov.
To, ci to nebola provokacia z ruskej strany, to povedat neviem.
Účelové ničení zemědělské techniky ruskými vetřelci ohrožuje jarní setí na Ukrajině, uvedlo Hlavní zpravodajské ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny.
Takové systematické případy byly zaznamenány zejména v okrese Brovarsky (Kyjevská oblast), Melitopolském okrese (Záporožská oblast), Pryluky, Nižynskij, Novhorod-Siverskij (Černihivská oblast) a také v řadě okresů Chersonské a Charkovské oblasti.
Jak bylo oznámeno, v noci na 13. března ruské jednotky provedly cílený letecký bombardovací útok na místa skladování zemědělské techniky v osadách Chupakhivka a Oleninske v okrese Achtyrsky (oblast Sumy). V důsledku stávky bylo zničeno více než 30 jednotek.
K videu smerostvorky (iba 3 hovorili): Cakal som nieco horsie, uz som asi vycviceny na takéto opakovane vypady byvaleho premiéra (to mu treba viackrat zopakovat, reaguje na to;)) na prezidentku, premiéra, min.obrany,media. Proste oni by to robili inac, lepsie, bez ohybania chrbtov a znizovania zivotnej urovne. Viackrat sa 'samopoprel' ale v tej zaplave slov a bez moznosti zastavit ho tam bol neohrozeny bojovnik za mier bez vojenskeho zasahovania. Dal by aj ti miliardu ci dve, ale na humanitarne ciele ci obnovu a zaroven by to nechybalo v rozpocte (iluzionista,kuzelnik). Vselico opakoval, tato myslienka bola iba raz (necitujem, volne prebasnene): zvazoval by aj zakotvenie v Ustave, ze zivotna uroven cloveka nemoze poklesnut pod uz dosiahnutu...
(Pustené zrychlene,1,25x,Do cca 20 minuty iba zvuk, potom som zaregistroval grimasy FB majstra B, čiže do konca o masochisticku zabavu postarane...)
Ocakavam,ze pojem 'polystyren' bude teraz z ust precedu pouzivany inflacne, na vybranych politikov.
//Ak toto slovo nie je novinka,ospravedlnujem sa, nezapocul som a nesledujem ho
tato myslienka bola iba raz (necitujem, volne prebasnene): zvazoval by aj zakotvenie v Ustave, ze zivotna uroven cloveka nemoze poklesnut pod uz dosiahnutu...
no veď keď sa ešte nebodaj dostane do vlády, tak to môžeme od neho vyžadovať
Predseda Smeru Robert Fico venoval celú svoju pondelkovú tlačovku teórii, že Spojené štáty americké chcú predať Slovensku svoje zbraňové systémy a svoj skvapalnený plyn, a tak prinútili prezidentku, premiéra a ministra obrany, aby prestali odoberať ruský plyn a aby poslali svoj starý protiletecký ruský obranný systém S-300 na Ukrajinu
Udatní alibistickí madari ho statočne " sledovali " stíhačkami . Potvrdilo sa , že bol vypálený z UA a viezol aj 120kilovú bombu ! A madari ho sledovali ... toto si može dovolit člen NATO , cez ktoré letí neznámi objekt s bombou ?! Jbť takú madarskú armádu .
Tak neviem ako to funguje v Maďarsku teraz, ale keď som slúžil na leteckej základni Sliač, tak ostrá hotovosť mala vzlet s výzbrojou do 15 minút. Rádiolokátory zaregistrovali aj balón či rogalo bez ohľadu na to, kde je a či má transpondér alebo nie. Vo výške 200-300 m a viac. Potom sa vždy riešilo s civilnou vežou, či o tom vedia a čo to je a čas beží. Stíhačka by ten dron chytila a dala dole do 10 minút od štartu. Zrejme sme neboli ostražitý.
U nás to boli 2 minúty - Líňe pri Plzni, piloti aj spali oblečený
pár krát jeden starý major tuším sa volal Křída na L39 donútil u nás pristáť nejaký zablúdený nemecký piper a niečo podobné
ešte doplním, bolo to za socíku - studená vojna atď ..proti zlému západu
piloti v ostrej hotovosti ( tá bola permanentná ) boli dvaja,
na stojánke boli pripravené plne navešané 2x L39 a 2x MIG21
podľa zachyteného cieľa radarom, štartovali buď podzvuk alebo nadzvuk.
Si madar ? Bo ak trošku sleduješ politiku dnešných dni , tak madari boli proti čo i len transportu vojenskej techniky cez ich uzemie ... bo , čo ak to dopadne inák , ako si želá demokratická vacsina . Už sa totiž nedá hrat na pekneho a chrumkavého , treba zaujat jednoznačne stanovisko . Patriš do NATO a požívaš bezpečie a ochranu celku ? Ak ano , tak ho mali zostreliť .
Nie som Maďar....ty nie si???
Lebo sa mi zdá, že nerozumieš významu toho čo píšem...
Zjavne buď "nemali odvahu" /aké škody urobia dopadajúce úlomky??/ alebo neboli schopný ho dať dole.... no a na túto druhú možnosť narážam, že či by sme "my" boli schopnejší???
s našim letectvom na 100%
ani tá s300 za ktorou plače fico, by to asi nedala
už aby tu boli tie patrioty, lebo keď sa pustia do užhorodu, bude to lietať kade tade
alebo takto
Všichni se tu smějete Rublu. Co chudák kopějka? To je dnes asi nejzbytecnejsi měna na světě.
Úplně vidím jak ražba mince 1 kopějka stojí 10 rublů
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
Prekladac:
Berlín požiadal Varšavu, aby prestala posielať vlaky s ukrajinskými utečencami do Nemecka. Oznámil to 14. marca vo vysielaní poľskej televíznej stanice TVN24 námestník ministra vnútra Poľska Pavel Shefernaker.
Ako vysvetlil, rozsah nútených migrantov z Ukrajiny zaskočil krajiny Európy.
"Včera večer som hovoril s nemeckým ministerstvom vnútra, kde sme boli požiadaní o pozastavenie špeciálnych vlakov, ktoré idú do Nemecka, pretože tam už je úzka situácia," povedal v rozhovore s novinárom.
Námestník ministra poznamenal, že za tri dni odišlo z Poľska vlakom 28 000 ľudí. V krajine zostáva 1,5 milióna Ukrajincov.
„Musíme sa všetci navzájom podporovať, spolieham sa na túto európsku solidaritu,“ zdôraznil Schäfernaker.
Francúzske úrady 12. marca oznámili, že do krajiny vstúpilo viac ako 10 000 Ukrajincov. Krajina nemôže prijať viac ako 25 tisíc ľudí.
Šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová 6. marca celkovo dorazila na územie krajín EÚ od začiatku vojenskej operácie na Ukrajine viac ako 1,2 milióna utečencov. Väčšina utečencov je v prihraničných krajinách vrátane Poľska, Rumunska, Slovenska, Maďarska a Moldavska. Je potrebné poznamenať, že len do Poľska prišlo viac ako 1 milión ľudí.
To, ci to nebola provokacia z ruskej strany, to povedat neviem.
Účelové ničení zemědělské techniky ruskými vetřelci ohrožuje jarní setí na Ukrajině, uvedlo Hlavní zpravodajské ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny.
Takové systematické případy byly zaznamenány zejména v okrese Brovarsky (Kyjevská oblast), Melitopolském okrese (Záporožská oblast), Pryluky, Nižynskij, Novhorod-Siverskij (Černihivská oblast) a také v řadě okresů Chersonské a Charkovské oblasti.
Jak bylo oznámeno, v noci na 13. března ruské jednotky provedly cílený letecký bombardovací útok na místa skladování zemědělské techniky v osadách Chupakhivka a Oleninske v okrese Achtyrsky (oblast Sumy). V důsledku stávky bylo zničeno více než 30 jednotek.
🔓 : https://dennikn.sk/2766225/newsfilter-ruske-velvyslanectvo-na-slovensku-rovna-sa-spionaz-a-sirenie-lzi/?cst=e74a88b9ea00e28476e3579eaefb7d2f5d12070a
(Pustené zrychlene,1,25x,Do cca 20 minuty iba zvuk, potom som zaregistroval grimasy FB majstra B, čiže do konca o masochisticku zabavu postarane...)
Ocakavam,ze pojem 'polystyren' bude teraz z ust precedu pouzivany inflacne, na vybranych politikov.
//Ak toto slovo nie je novinka,ospravedlnujem sa, nezapocul som a nesledujem ho
no veď keď sa ešte nebodaj dostane do vlády, tak to môžeme od neho vyžadovať
Predseda Smeru Robert Fico venoval celú svoju pondelkovú tlačovku teórii, že Spojené štáty americké chcú predať Slovensku svoje zbraňové systémy a svoj skvapalnený plyn, a tak prinútili prezidentku, premiéra a ministra obrany, aby prestali odoberať ruský plyn a aby poslali svoj starý protiletecký ruský obranný systém S-300 na Ukrajinu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/kadyrov-se-chlubi-ze-byl-u-kyjeva-vyhrozuje-ukrajinske-tajne-sluzbe-40390267
Tak neviem ako to funguje v Maďarsku teraz, ale keď som slúžil na leteckej základni Sliač, tak ostrá hotovosť mala vzlet s výzbrojou do 15 minút. Rádiolokátory zaregistrovali aj balón či rogalo bez ohľadu na to, kde je a či má transpondér alebo nie. Vo výške 200-300 m a viac. Potom sa vždy riešilo s civilnou vežou, či o tom vedia a čo to je a čas beží. Stíhačka by ten dron chytila a dala dole do 10 minút od štartu. Zrejme sme neboli ostražitý.
pár krát jeden starý major tuším sa volal Křída na L39 donútil u nás pristáť nejaký zablúdený nemecký piper a niečo podobné
ešte doplním, bolo to za socíku - studená vojna atď ..proti zlému západu
piloti v ostrej hotovosti ( tá bola permanentná ) boli dvaja,
na stojánke boli pripravené plne navešané 2x L39 a 2x MIG21
podľa zachyteného cieľa radarom, štartovali buď podzvuk alebo nadzvuk.
Nie som Maďar....ty nie si???
Lebo sa mi zdá, že nerozumieš významu toho čo píšem...
Zjavne buď "nemali odvahu" /aké škody urobia dopadajúce úlomky??/ alebo neboli schopný ho dať dole.... no a na túto druhú možnosť narážam, že či by sme "my" boli schopnejší???
ani tá s300 za ktorou plače fico, by to asi nedala
už aby tu boli tie patrioty, lebo keď sa pustia do užhorodu, bude to lietať kade tade
Všichni se tu smějete Rublu. Co chudák kopějka? To je dnes asi nejzbytecnejsi měna na světě.
Úplně vidím jak ražba mince 1 kopějka stojí 10 rublů