Kdesi som videl, ze sa uz brataju so Severnou Koreou. Co neni dobre - lebo Korejci maju velku armadu a Putinov zaujem moze byt pouzit ju.
Mozeme len dufat, ze zasiahne Cina a stopne KLDR podporu.
v realite asi nie. Kedze vojaci urcite patria medzi tych stastnejsich (ak sa to tak da napisat) v severnej koreii a ich rodiny by doma cakali so sluckou na krku, ci sa vratia, alebo nie.
Reportáž o manželke s kuframi ...ale možno je to len dalšia propaganda , a kufor skrýval len luxusnú bielizeň a nejakého toho robertka na dlhé večery .
Podrobnosti o posledním útoku proti Rusku sdíleli Anonymous na stránce Twitter. "Tiskli jsme antipropagační texty a instrukce k instalaci Tor browseru do tiskáren po celém Rusku". Po dobu prvních dvou hodin vytiskli 100 000+ kopií. Na akci pracovalo 15 lidí.
ajaaaaj,dalsi rusak otrcil kopytko
Z Ruských zdrojů:
dnes v Mariupolu při výkonu vojenské služby během vojenské speciální operace zemřel statečný velitel 810. gardového zvláštního oddílu Žukovské brigády brigády námořní pěchoty plukovník Alexej Sharov
v realite asi nie. Kedze vojaci urcite patria medzi tych stastnejsich (ak sa to tak da napisat) v severnej koreii a ich rodiny by doma cakali so sluckou na krku, ci sa vratia, alebo nie.
RuZká armáda mŕtvoly moc nezbiera. Vojaci tak môžu byť vyhlásení za "padlých".
ano, ale za cenu, ze svoju rodinu uz nikdy neuvidia, lebo ta sa k "mrtvemu" na ukrajine zo severnej korei nedostane. Kazdopadne si myslim, ze severokorejski vojaci na Ukrajine je celkom sci-fi.
ano, ale za cenu, ze svoju rodinu uz nikdy neuvidia, lebo ta sa k "mrtvemu" na ukrajine zo severnej korei nedostane. Kazdopadne si myslim, ze severokorejski vojaci na Ukrajine je celkom sci-fi.
Ty by si nechcel, aby sa tvoje dieťa dostalo preč z väzenia totalitného režimu do slobodnej krajiny aj za cenu že ho už asi v živote neuvidíš?
skor som to myslel tak, ze vojaci nechaju doma zeny a deti. Severokorejsky rezim ma taketo veci celkom dobre poistene, aby sa im ludia nerozutekali hned ako prekrocia hranice.
Vojna bola pred par tyzdnami tiez sci-fi, ale realnejsie vidim zapojenie bielorusov, ci syrcanov ako severokorejcov. Pri prvych dvoch nemusia "riesit" Cinu.
Na CT 24 práve teraz FOCUS a skvelá diskusia z odborníkmi na tému Ukrajina. Slovenské televízie by si mali zobrať príklad,ako informovať fundovane verejnosť...
vraj bude kvoli konfliktu menej pšenice, inač dost doležita komodita, na poslednych nedeľných bežeckych pretekoch som vyhral meter pšenice, v pondelok som zobral dva mechy išiel na družstvo a tam mi z velkej kopy s vedrom nabrali do nich, zaviazal som so šnurkami a priviezol domov
ak by dnes rusáci zaútočili na Polsko tak z polska pôjdu domov peši.v BLR armija vôbec nechce bojovať,saša to celé pos.al keby sa podelil o moc mal šancu prežiť.Tam by som zatlačil a ponúkol mu slušný exit na záchranu vlastnej prdele.bielorusko je cesta k putlerovej porážke.
trikia co ta BLR vojenska kolona,co tweetuju ludia videa? ta ide kam? tweetovali aj,ze sa formuje BLR batalion/prapor na obranu Kyjeva. Zacina v tom byt pekny bordel a chaoz
Blr uz stojí na hraniciach, niekde pod Brestom. Ževraj počet 5000 a že dlho to trvalo preto, lebo všetkých kadrovali, aby neboli dezercie. Ale je otázka, či prekročí. Posledný deadline bol včera. 😀 Ale je aj veľa ďalších presunov techniky po celej dĺžke hraníc.
čítam jedného blr novinára a info z blr sú dosť negatívne ísť do vojny zo strany blr armády.lepia sa letáky po celej krajine údajne vo vnútri armády vzniká org.odpor.možno aj sašu by zvrhli.tam je stále ešte šanca.blr armáda je na tom ešte horšie ako rusáci.A tí sú už naozaj v rici.keď sami priznali 10K KIA.takže horšie ako druhý afg.ako som si myslel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozeme len dufat, ze zasiahne Cina a stopne KLDR podporu.
edit: Tuto: https://www.reuters.com/world/russia-north-korea-discuss-developing-relations-2022-03-22/
Vojakov zo Severnej Kórei si Kim netrúfne nasadiť na Ukrajine. Všetci do jedného by sa IMHO okamžite vzdali Ukrajincom a požiadali o azyl
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
velka pecka
Z Ruských zdrojů:
dnes v Mariupolu při výkonu vojenské služby během vojenské speciální operace zemřel statečný velitel 810. gardového zvláštního oddílu Žukovské brigády brigády námořní pěchoty plukovník Alexej Sharov
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
uplne mi to pripomina dalsiu z nespocetnych tlacoviek jednej nasej opozicnej strany, formou aj obsahom
https://twitter.com/andrewofpolesia/status/1506231345860722691?
RuZká armáda mŕtvoly moc nezbiera. Vojaci tak môžu byť vyhlásení za "padlých".
Ty by si nechcel, aby sa tvoje dieťa dostalo preč z väzenia totalitného režimu do slobodnej krajiny aj za cenu že ho už asi v živote neuvidíš?
Vojna bola pred par tyzdnami tiez sci-fi, ale realnejsie vidim zapojenie bielorusov, ci syrcanov ako severokorejcov. Pri prvych dvoch nemusia "riesit" Cinu.
https://www.cas.sk/clanok/2658693/uroda-na-ukrajine-bude-o-polovicu-mensia-ovplyvni-to-globalne-zasoby-potravin/
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/pluk-azov-radikalove-nebo-tvrdi-ochranci-40391307