s.p.Č.v.
v letnych tretrach sa na ch_ja brodi snehom - ozjabu nozicky
nechce sa to svinstvo roztopit a nechce - dole celkom vypek, hore chladnicka s prijemne vlhkym vzduchom
U nás dole je už vlastne také slabšie leto, zima je prakticky len prechodná studenšia jeseň . Ale to sucho je brutálne, veterno plus teplo, a prachu ako v júli.
Daniel6669 Je to pravidlo alebo skôr výnimka, toto teplo? Mne sa to celkom vidí... Keď sa človek rozkuká, je tu pekne, aj "hory" aj rieky, jazerá... Len keď trochu pokropí, nedá sa ísť inak ako po asfalte...
Dnes sa mi aj miestni divili, či už je na tričko a kraťase
corsair Málo zrážok je v posledných rokoch takmer pravidlo, hlavne ďalej od BA, kde už je ozaj len len rovina. Ty to tam máš krajšie, sú tam aké také kopčeky, pekné cesty pomedzi vinohrady, škoda, že to mám relatívne ďaleko.
Po ceste nejazdím vôbec, dá sa nájsť veľa poľňačiek po kadejakých krkahájoch, ktoré majú zelený základ, a ten pohltí aj nejaký ten dážď. A teplo, to je bonus..
Kubínska hoľa včera.
Ľad je už len na pár miestach a na chatu sa dá parádne vyšlapať 👌🏻
Na Malatinú po ceste úplne sucho (posledná foto), ale do terénu v okolí Malatinej na poriadny výjazd bude treba ešte počkať týždeň, dva, tri....
poobedne motkanie cha chatu kubínsku. a okolie DK
46km 1140vm
aj prvý defekt na oravskom zelenom skle..
samozrejme zadne nemalo po sezone tmelu
žena ma zachránila a doviezla , tak som zatmelil a fičal dalej
Dnes tu mám tip na nenáročný výlet po južnej Morave. Po dvoch rokoch (vlastne odvtedy, čo začal covid), som opäť zamieril na južnú Moravu. Mojím cieľom bol mandľový sad v Hustopečoch. Bol som tam len raz (v X/2019) a už vtedy ma tam na tabuliach zaujali fotky rozkvitnutých stromov mandlí. No a dnes to nejako tak vyšlo, že by som navštívil krásne rozkvitnutý mandľový sad . Sobota, slnečno. vetrík tak akurát, celkom teplo (okolo 20°), tak som išiel. Len bohužiaľ pre mňa, zrovna tento víkend tam majú nejaké slávnosti, tak to tam vyzeralo ako na Václaváku ... Celkom mi to pokazilo zážitok z toho miesta. Aspoň dôvod vrátiť sa tam v inom termíne, resp. mimo týchto ich slávností.
Južná Morava je "zěme zaslíbená" pre cyklistov, veľa kvalitných nenáročných cyklociest, vhodných i pre rodiny s deťmi, na každom rohu je čo vidieť, poznávať (vďaka Lichtenštajnom), možnosti občerstvenia ( a to nemyslím len vínne sklepy ). Aj keď na druhú stranu, počas pekných slnečných dní a hlavne počas prázdnin. čiže cez leto, je to tu pekná masovka. Kto má rád samotu, pokoj od ľudí, radšej by som hľadal iné miesta ako južnú Moravu
Dnes som vytiahol gravel monstrum na Zahorie, pozriet sa do Vysokej pri Morave, Zahorskej Vsi, na VN Centnuz, bunkre medzi riekou Malina a Labom a samozrejme, trochu ho zaprasit v zahorackych lesoch. Ako bonus padla 100-cka a aj nejake nove stvorceky sa podarilo vyfarbit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1825985.html#p1825985
alebo ta zasypalo ?
v letnych tretrach sa na ch_ja brodi snehom - ozjabu nozicky
nechce sa to svinstvo roztopit a nechce - dole celkom vypek, hore chladnicka s prijemne vlhkym vzduchom
Dnes sa mi aj miestni divili, či už je na tričko a kraťase
Po ceste nejazdím vôbec, dá sa nájsť veľa poľňačiek po kadejakých krkahájoch, ktoré majú zelený základ, a ten pohltí aj nejaký ten dážď. A teplo, to je bonus..
Ľad je už len na pár miestach a na chatu sa dá parádne vyšlapať 👌🏻
Na Malatinú po ceste úplne sucho (posledná foto), ale do terénu v okolí Malatinej na poriadny výjazd bude treba ešte počkať týždeň, dva, tri....
46km 1140vm
aj prvý defekt na oravskom zelenom skle..
samozrejme zadne nemalo po sezone tmelu
žena ma zachránila a doviezla , tak som zatmelil a fičal dalej
Zas jeden nádherný deň
Južná Morava je "zěme zaslíbená" pre cyklistov, veľa kvalitných nenáročných cyklociest, vhodných i pre rodiny s deťmi, na každom rohu je čo vidieť, poznávať (vďaka Lichtenštajnom), možnosti občerstvenia ( a to nemyslím len vínne sklepy ). Aj keď na druhú stranu, počas pekných slnečných dní a hlavne počas prázdnin. čiže cez leto, je to tu pekná masovka. Kto má rád samotu, pokoj od ľudí, radšej by som hľadal iné miesta ako južnú Moravu