Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ak by sa objavilo dobre funguje Mailboxde.cz
V rámci Nemecka by bolo doručenie zdarma odtiaľ na Slovensko kuriér Geis okolo 8 až 10 eur. Používam veľa rokov, funguje spoľahlivo.
mam gx axs prehadzku aj na graveli (od jula 2021) aj na fulle (od aprila 2021), na kazdej zatial najazdenych po 3300km a zatial nic nehrka a slapu ako hodinky (jazdene aj cez zimu).
Vážne uvažujem o upgrade na axs - aké máš z toho dojmy? Je ten rozdiel taký veľký aby sa to oplatilo?
Všetci píšu aké je to úžasné, len si neviem úplne predstaviť, že prečo vlastne
Je to uzasne, radi to rychlo, presne, na preradenie staci klik, ziadne tlacenie packy.
Teraz som hodil naspat na cannondala klasiku GX, lebo AXS som daval na Yetiho a posun packy je ako keby som dvihal tehlu vs pierko 😀.
Tak s tymto problem nemam, a neskusal si vymontovat tu jednu skrutku a posunut to o tych par mm? Ci ti vadi sklon?
Ak ma pamat neklame, ja som to menil.
vadi mi sklon + pri vymene skrutky naraza packa o grip a neda sa uplne prirodzene radit + . je priliz daleko a magury maju len minimalny rozsah nastavenia v sklone.
Wahoo Elemnt Bolt V2 €237.99 ale z Anglicka na nemeckú adresu, na Slovensko zasa horšia cena. Do Nemecka poštovné zdarma, preclenie netuším, z Nemecka na Slovensko kuriér do 10 Eur (mailboxde.cz vrátane nemeckej adresy). Pred kúpou sa dá ešte prihlásiť na newsletter mail list kódom EMAIL2022 a máte cenu 10 Eur dole. https://www.chainreactioncycles.com/de/de/wahoo-elemnt-bolt-fahrradcomputer/rp-prod208212
treba si dať krajinu Nemecko, neviem či treba aj nemčinu a máte lepšiu cenu
ked tak citam - ja som si notifikaciu nasiel az o 2 hodiny, cize bez sance ivast tebe aj ti prisiel? by ma zaujimalo ci to naozaj aj odoslu a ci vobec pride to co ma v stave akom ma.
si ho nakoniec kupim za plnu cenu ked bude niekde seriozne dostupny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V rámci Nemecka by bolo doručenie zdarma odtiaľ na Slovensko kuriér Geis okolo 8 až 10 eur. Používam veľa rokov, funguje spoľahlivo.
61.99€
https://www.decathlon.sk/kazeta-11-r-1132-ultegra-id_8568212.html
Vážne uvažujem o upgrade na axs - aké máš z toho dojmy? Je ten rozdiel taký veľký aby sa to oplatilo?
Všetci píšu aké je to úžasné, len si neviem úplne predstaviť, že prečo vlastne
Teraz som hodil naspat na cannondala klasiku GX, lebo AXS som daval na Yetiho a posun packy je ako keby som dvihal tehlu vs pierko 😀.
Ak ma pamat neklame, ja som to menil.
https://www.chainreactioncycles.com/de/de/wahoo-elemnt-bolt-fahrradcomputer/rp-prod208212
treba si dať krajinu Nemecko, neviem či treba aj nemčinu a máte lepšiu cenu
si ho nakoniec kupim za plnu cenu ked bude niekde seriozne dostupny.