nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://mobile.twitter.com/outofcycling/status/1515751597380456448?s=21&t=JW_5gAEFJNlhQy3oUUmJng
na pekne :/
rozdiel P a NP nehovorí o veľkom počte jeho nástupov zo sedla ale o veľkom počte striedaní dlhších úsekov menším výkonom /jazda v balíku zväčša po asfalte/ trate v sedle s niekoľko minút trvajúcimi intenzívnymi úsekmi na pavé tiež v sedle, tiež to ukazuje na veľký rozdiel menšieho výkonu v prvej tretine, polovici pretekov oproti druhej veľmi intenzívnej časti
na pekne :/
3 kg váhy naviac po zime urobia svoje.
to máte za to že ste mu od zeleného stola zabránili v 2017 získat šiesty zelený dres po sebe, karma, za blbost sa platí - vysokým platom
rozdiel P a NP nehovorí o veľkom počte jeho nástupov zo sedla ale o veľkom počte striedaní dlhších úsekov menším výkonom /jazda v balíku zväčša po asfalte/ trate v sedle s niekoľko minút trvajúcimi intenzívnymi úsekmi na pavé tiež v sedle, tiež to ukazuje na veľký rozdiel menšieho výkonu v prvej tretine, polovici pretekov oproti druhej veľmi intenzívnej časti
Presne som vedela kto sa ozve ako prvý
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down