Hack3r Ahoj budeš spokojný, tiež som vymenil na Jar 18 t za 36 t a hlavne v stovkách v teréne a technickom teréne je to citeľný rozdiel. Dokonca som menil 32 Prevodník za 34 zubov a zatiaľ som vyšiel všetko čo predtým. Zatiaľ max 24% som zvedavý keď budem skúšať 30% či utiahnem, akurát si zvykám na prevody, že miestami ľahký, dám ťažší a zdá sa ťažký 🤣 treba si zvyknúť a keď tak stále viem dať nazad- kúpiť novú 32 😁
Zatiaľ len dva výjazdy, žiadny problém s držiakom. Ani nezavadzia. Naschvál ho mám naopak aby mobil neprekryval displej biku. Ak by predsa zavadzal tak ho zvrtnem.
No zvažoval som aj tento kúsok. Ale to by som mobil mohol uchytiť lev hornej tretine kde sú tlačidlá. A to som nechcel. Príkladam foto pre lepšiu predstavu.
Hack3r Ahoj budeš spokojný, tiež som vymenil na Jar 18 t za 36 t a hlavne v stovkách v teréne a technickom teréne je to citeľný rozdiel. Dokonca som menil 32 Prevodník za 34 zubov a zatiaľ som vyšiel všetko čo predtým. Zatiaľ max 24% som zvedavý keď budem skúšať 30% či utiahnem, akurát si zvykám na prevody, že miestami ľahký, dám ťažší a zdá sa ťažký 🤣 treba si zvyknúť a keď tak stále viem dať nazad- kúpiť novú 32 😁
vcera som urobil prvy vyjazd, nic extra technicke ale cca 400m nastupanych a je to citelny rozdiel. mal som pocit ze som nejak spojeny s bikom, v podstate tam nie je ziadna vola pri zabrati ako bolo na 18t. je to take istejsie slapanie, hlavne do kopca kde nie je dobry teren.
a na margo kladky z Ali, na to ze je hlinikova ju skoro vobec nepocut, cca rovnako ako plast. takze nemusim kupovat inu ide o toto https://www.mtbiker.sk/forum/post1819247.html#p1819247
zihadlo 5 no... To bolo nejak v pláne, nie prvý raz som menil niečo na bicykli ? picco to šlo ako nič, však nevidím bicykel prvý raz v živote ??
Все уже сделано и работает
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobrá voľba 👍
Na takom mieste si o ten drziak skor narazis koleno ako stratis mobil...
Ak by si si na tomto narazil koleno, tak by si mal maly bike.
To si mohol skôr do predstavca dať toto:
https://www.sp-connect.cz/drzaky/29-micro-stem-mount-alu-4028017531221.html
To si mohol skôr do predstavca dať toto:
https://www.sp-connect.cz/drzaky/29-micro-stem-mount-alu-4028017531221.html
No zvažoval som aj tento kúsok. Ale to by som mobil mohol uchytiť lev hornej tretine kde sú tlačidlá. A to som nechcel. Príkladam foto pre lepšiu predstavu.
nabijanie uz mas poriesene.. ber to ako sarkazmus
a aby som nebol offtopic
vcera som urobil prvy vyjazd, nic extra technicke ale cca 400m nastupanych a je to citelny rozdiel. mal som pocit ze som nejak spojeny s bikom, v podstate tam nie je ziadna vola pri zabrati ako bolo na 18t. je to take istejsie slapanie, hlavne do kopca kde nie je dobry teren.
a na margo kladky z Ali, na to ze je hlinikova ju skoro vobec nepocut, cca rovnako ako plast. takze nemusim kupovat inu
Nejaky matros do zasoby a 30z prevodnik uz aj nahodeny. Nebalena retaz je e*thirteen 12s, som zvedavy na zivotnost, bola celkom lacna.
picco to šlo ako nič, však nevidím bicykel prvý raz v živote ??
Все уже сделано и работает