Tak kazdy vnimame krasu/sulad inak. Nerobim si srandu,su nejake podobne veci zauzivane ,napr .max 3 farby na biku a pod. Mal som u seba oranzovu s cervenou ,skratka nedalo sa na to divat....teda mojou optikou ,u niekoho ineho by to preslo.
Tak kazdy vnimame krasu/sulad inak. Nerobim si srandu,su nejake podobne veci zauzivane ,napr .max 3 farby na biku a pod. Mal som u seba oranzovu s cervenou ,skratka nedalo sa na to divat....teda mojou optikou ,u niekoho ineho by to preslo.
Ale jasné Je to tak potom je to kolotočiarina a nie seriózny bike. Aj keď zas tie jednofarebné najmä všetko v čiernom Tiež taká funeralska záležitosť?
Jezdí tu ještě někdo na silničce,kde je rám z hliníkové slitiny?Na cestě potkavam samy karbon a i tady v diskusích.si někdy připadám jak exot na tom mém hliníkovému Lapierru?
Uz mas 2 suhlasne odpovede (plus kopcu ludi sa to páči), pridám este, ze aj ocel existuje...
Nový prírastok... Specialized Tarmac SL5, veľkosť 54, 7,05kg. (po výmene sedadla to bude sub 7 kg) Posed sa bude ešte doladzovať no je možné, že aj toto je finálna verzia. (Kvalita fotky je taká aká je kedže MTBIKER nepodporuje viac ako 10Mb)
Co Ti ja viem , mozno keby si to okno trochu lepsie umyl by to aj celkom ako tak slo ale takto je to hnus !
Moja nová masinka Claudbutler 2x8
V pôvodnom stave , chystám menšiu úpravu výmena riadenia na 2x10 ,2 sady kolies fulcrum plášte Roubaix grypton a druhé Shimano RS21 ,carbonove barany s-works aerofly ,
S tými S-Works Aerofly by som si to rozmyslela. Ak to budú originály tak o 100% zvýšia hodnotu bicykla. Avšak budú na takomto type bicykla ako päsť na oko. Ak chceš pohodlnejšie karbonové riaditka tak zvoľ radšej klasiku s kruhovým prierezom. Väčší prínos pocítiš s kľukami s pevnou osou ako s tým štvorhranom.
Moja nová masinka Claudbutler 2x8
V pôvodnom stave , chystám menšiu úpravu výmena riadenia na 2x10 ,2 sady kolies fulcrum plášte Roubaix grypton a druhé Shimano RS21 ,carbonove barany s-works aerofly ,
Priklanam sa ku Kristíne a ďalším čo dali palec na jej príspevok s-works aerofly bude úplne mimo design.
Je kopec znaciek ktore maju hodnotu a vylepsovanie sa oplati. U tohoto Claudbutlera je uz ten zaklad dost mizerny ,ten by som nechal v povodnom stave a len vymackal z neho co sa da . Ale ak sa rozhodnes na inovacie , tak ako hovori reklama na NIKE 'just do it '
Ani prelakovanie by nebolo uplne odveci. Prispelo by to k osviezeniu vyzoru bikeu.
Asi máš s tým skúsenosti Koľko stojí také prelakovanie rámu taký štandard Je mi jasné že keď tam budeš mixovať 5 farieb airbrush a iné bude to drahšie ale taký štandard proste bez nejakých umeleckých záležitostí len nastrek napríklad dvojfarebný polepy pod lakom čo to asi tak stojí možno viacerých ľudí to zaujíma Samozrejme myslím kvalitu nie nejakú garážovú patlaninu
Je kopec znaciek ktore maju hodnotu a vylepsovanie sa oplati. U tohoto Claudbutlera je uz ten zaklad dost mizerny ,ten by som nechal v povodnom stave a len vymackal z neho co sa da . Ale ak sa rozhodnes na inovacie , tak ako hovori reklama na NIKE 'just do it '
Ak má hodnotu pre majiteľa, prečo nevylepšiť. Každý nepotrebuje meniť cesťák každý rok a ak je to majiteľova stálica potom je fajn vylepšiť napr. radenie. A o tom čo (a či vôbec niečo) sa v hobby cyklistike ,,oplatí´´ by sa dalo polemizovať
LMS pise '' moja nova masinka '' to citovka nebude Pozeram GT lts ram pretoze som ho vzdy chcel, napriek tomu ze to bude '' nova masinka '' v garazi ,bude to stare retro hodne prerabky. Preslo mi par Claudou rukami a fakt som z tych bicyklou nebol nadseny a chlapec ide investovat dost penazi. Preto ta polemika.
To som prehliadol, podľa fotiek by mi nenapadlo že môže byť nová To nič nemení na tom, že ak je práve do tohto zamilovaný, Tiagra, príp. staršia 105/Ultegra tomu pomôžu a pocitovo to bude iný bicykel. Racionalita takých investícii je samozrejme nulová, ale to isté si myslí aj frajerka o mojich záľubách Ono by sa dalo polemizovať donekonečna do čoho sa (ne)oplatí vrážať peniaze, ale keď ide o hobby tam ide rozum niekedy (teda väčšinou) bokom.
Asi máš s tým skúsenosti Koľko stojí také prelakovanie rámu taký štandard Je mi jasné že keď tam budeš mixovať 5 farieb airbrush a iné bude to drahšie ale taký štandard proste bez nejakých umeleckých záležitostí len nastrek napríklad dvojfarebný polepy pod lakom čo to asi tak stojí možno viacerých ľudí to zaujíma Samozrejme myslím kvalitu nie nejakú garážovú patlaninu
Pod prelakovanim som mal na mysli opieskovat a dat jednu praskovu farbu, ziadne polepy. Claud Butler je sice stara znacka, ale nie som si isty, ci zrovna na tomto bikeu je suca na zachovanie.
Ceny sa lisia z regionu na region...to si musi kazdy spravit prieskum vo vlastnom okoli.
Tak aby som to upresnil tie kolesa a tie barany som dostal zadarmo na tých jedných kolesá ch ( fulcrum)je skoro nové 10 koliesko veľké zásahy tam nechce robiť jedine vymeniť riadenie za 2x10 aby som mohol spárovať tie kolesa a predné ozubenie
Jezdí tu ještě někdo na silničce,kde je rám z hliníkové slitiny?Na cestě potkavam samy karbon a i tady v diskusích.si někdy připadám jak exot na tom mém hliníkovému Lapierru?
Ked sa nad tym zamyslim tak castejsie jazdim na ocelovom do prace ako na karbonovom sportovo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale jasné Je to tak potom je to kolotočiarina a nie seriózny bike. Aj keď zas tie jednofarebné najmä všetko v čiernom Tiež taká funeralska záležitosť?
Uz mas 2 suhlasne odpovede (plus kopcu ludi sa to páči), pridám este, ze aj ocel existuje...
Co Ti ja viem , mozno keby si to okno trochu lepsie umyl by to aj celkom ako tak slo ale takto je to hnus !
Priklanam sa ku Kristíne a ďalším čo dali palec na jej príspevok s-works aerofly bude úplne mimo design.
Ak má hodnotu pre majiteľa, prečo nevylepšiť. Každý nepotrebuje meniť cesťák každý rok a ak je to majiteľova stálica potom je fajn vylepšiť napr. radenie. A o tom čo (a či vôbec niečo) sa v hobby cyklistike ,,oplatí´´ by sa dalo polemizovať
Pod prelakovanim som mal na mysli opieskovat a dat jednu praskovu farbu, ziadne polepy. Claud Butler je sice stara znacka, ale nie som si isty, ci zrovna na tomto bikeu je suca na zachovanie.
Ceny sa lisia z regionu na region...to si musi kazdy spravit prieskum vo vlastnom okoli.
Ked sa nad tym zamyslim tak castejsie jazdim na ocelovom do prace ako na karbonovom sportovo.