Ja by som sa osobne, bez ohladu na prijem, citil debilne na bicykli za 10k, ak by som nemal najazdene a nevedel poriadne ani preradit. Ale ta kazdy to ma inak, heh.
Preto som si dal taku mini motivaciu: bike za 5k si mozem kupit ked nazazdim 5k a bike za 10k si kupim ked najazdim 10k ? Zatial jazdim skor okolo 2-3k a taky bike aj mam...
[lutovanie]toto je to smutne, ludia co to nevyuziju na to maju a my co by sme aj vedeli tak [/lutovanie]
ok
Ani tie tvoje 3 bikey poriadne nevyuzivas. Ked sa budes s masinkou za 10k len po rakuskych cestach motkat., za kavickami a kolacikmi, ostane jej skutocny potencial nevyuzity.
Snad spoludiskutujuci odpustia - ja mam tiez jednu anekdotu k vyssie spominanej teme. Cestoval som sluzobne s byvalou sefkou a dostalo sa k tebe bicyklovanie (ja tam tie diskusie nejako vzdy podvedome vediem ). A ona spusti: moj manzel ma tiez bicykel, taky s tymi elektrickymi prehadzovackami, nejaky Specialized mountain bike. Ale stratil nabijacku, tak uz nan 3 roky nesadol a je v garazi. A pred tym jazdil tak 2-3x do roka.
Na odpoved som sa nezmohol.
Ja by som sa osobne, bez ohladu na prijem, citil debilne na bicykli za 10k, ak by som nemal najazdene a nevedel poriadne ani preradit. Ale ta kazdy to ma inak, heh.
Pokiaľ by nemal na sebe cenovku mne by to nevadilo ja by som sa povozil,na ferrari by si sa tiež blbo cítil?
Pokiaľ by nemal na sebe cenovku mne by to nevadilo ja by som sa povozil,na ferrari by si sa tiež blbo cítil?
Neviem ci to je porovnatelna situacia, ale ano, asi by som sa citil blbo, ak by som mal pocit, ze nie som vodic na urovni Ferrari. Ide mi len o to, ze by som sa necitil OK jazdit nacinie (bike/Ferrari), na ktore by som nemal zrucnosti. To je cele...
K zavideniu a "zasluham": nech si kazdy kupi co chce, ja som posledny co by chcel komentovat kohokolvek nakupne preferencie. Tiez nemam rad take uvahy. 😉
To bola reakcia na prispevok vyssie 😉
Keby to bolo tak ako pises tak nejazdim na nicom lacnejsom ako 6K, nosim len Isadore, Maap a podobne znacky, jedine moje vyjazdy su s ICH, WLRM, mal by som na instagrame aspon milion fotiek a podobne "zmysluplne" veci.
V reale jazdim budget friendly masiny a nosim veci z decathlonu aj z LeCol. Sezona konci 31.12. a dazdu ani snehu sa nebojim. Tolko k mojej poze.
ja mám cesťák za 750e (v akcii),za rok čo ho mám som na ňom najazdil 7500km ?
Mám ho len ako doplnok ku mtb-čku na ktorom prioritne jazdím ale ani ten nebol drahý...
inak...na bicykloch jazdím asi 30 rokov...?
leto zima všetko jedno. Akurát dážď neznášam...
Co kostoval ten bike fitting? Podla vypoctu jedneho softu potrebujem 110mm predstavec. Kedze ram mam 57L cize dlchsi tak podla merania ostatku je 90mm predstavec akurat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto som si dal taku mini motivaciu: bike za 5k si mozem kupit ked nazazdim 5k a bike za 10k si kupim ked najazdim 10k ? Zatial jazdim skor okolo 2-3k a taky bike aj mam...
v akej to ma byt mene?
ok
Ani tie tvoje 3 bikey poriadne nevyuzivas. Ked sa budes s masinkou za 10k len po rakuskych cestach motkat., za kavickami a kolacikmi, ostane jej skutocny potencial nevyuzity.
Na odpoved som sa nezmohol.
Neviem ci to je porovnatelna situacia, ale ano, asi by som sa citil blbo, ak by som mal pocit, ze nie som vodic na urovni Ferrari. Ide mi len o to, ze by som sa necitil OK jazdit nacinie (bike/Ferrari), na ktore by som nemal zrucnosti. To je cele...
K zavideniu a "zasluham": nech si kazdy kupi co chce, ja som posledny co by chcel komentovat kohokolvek nakupne preferencie. Tiez nemam rad take uvahy. 😉
v akej to ma byt mene?
Prečo je pre teba dôležité sa prezentovať drahým bajkom? Bicykluješ pre seba a pre radosť, alebo je to póza a drahý bajk je súčasťou?
Keby to bolo tak ako pises tak nejazdim na nicom lacnejsom ako 6K, nosim len Isadore, Maap a podobne znacky, jedine moje vyjazdy su s ICH, WLRM, mal by som na instagrame aspon milion fotiek a podobne "zmysluplne" veci.
V reale jazdim budget friendly masiny a nosim veci z decathlonu aj z LeCol. Sezona konci 31.12. a dazdu ani snehu sa nebojim. Tolko k mojej poze.
Mám ho len ako doplnok ku mtb-čku na ktorom prioritne jazdím ale ani ten nebol drahý...
inak...na bicykloch jazdím asi 30 rokov...?
leto zima všetko jedno. Akurát dážď neznášam...
To máš pravdu že je moc veľká pôjde tam iná krajšia.