Treba držať palce slušným vyšetrovateľom a prokurátorom, teraz pôjde do tuhého,by som povedal,že rozhodujúca bitka o slušne Slovensko. Mám strach,že to cez 363 zruší všetko Zilinka...
Podla mna neveri, nemoze, to sa neda (taky hnup nie je, ide o prepracovanu cca strategiu). On sa dokaze sam seba logicky popriet v priebehu par minut. Ciel je jasny: posobit na masy, prostriedky sa pouziju akekolvek.
Laura Codruța Kövesi- hlavná európska prokurátorka. V Rumunsku odviedla vynikajúcu prácu. Bývalí premiér Rumunska skončil za mrežami. Keby tak európska prokuratúra mohla preklepnúť smer a hlas...som si istý, že Fico a ďalší zlodeji či už zo Smeru alebo hlasu,by sa smiechu nezdržali...
tak ja keď som dnes chvílu pozeral tlačovku teplého Peťka-teda Smeru 2,či Hlasu alebo jak sa tá zbierka Smerákov nazýva ... tak bolo jasne vidieť,že už je správne predposratý,asi už tuší,že o chvílu bude na rade
Nejake novinky zo sveta cyklistiky: copyrighti.imgur.com i.imgur.com
V tomto duchu by som si vedel predstavit vyjadrenia aj zvysku verejne znamych osob namiesto alibizmu, za ktory plno z nich skyva lasku k putlerovi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dúfam, že všetky obvinenia majú riadne podložené a dodržia postupy, keď to poserú tak fiko posilní a budeme v ešte väčšej ...
Ešte tam mám jedného favorita čo by stál za to - Rišo Raši.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
V tomto duchu by som si vedel predstavit vyjadrenia aj zvysku verejne znamych osob namiesto alibizmu, za ktory plno z nich skyva lasku k putlerovi.
ta televizia sluzi ako medialny prostriedok prezentacie smerackych h*vien
prednedavnom sice zmenila majitela, ale ukazalo sa to len ako preskupenie "nasich ludi"
https://strategie.hnonline.sk/media/19917442-velke-zmeny-v-ta3-televiziu-prebera-novy-majitel-do-vedenia-prichadza-novy-sef
Tu to je to trosku obšírnejšie od Olega …
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/pos-na-armada-v-zemi-kde-je-vsechno-na-hov-kritizuje-rusko-tamni-miliardar-40394381