no ja by som rad veril tomu ze to neskonci len hanbou pre Naku a policajny system. Lebo ak nemaju dost silne a jasne dokazy proti Kalimu a Hranolu tak to bude taky pruser ze az. Smeru sa zdvihnu percenta este viac ako maju a tento stat pojde s ich zvolenim o dva roky do sraci3k.
Aké ešte dôkazy, však už máme verejne dostupný hlas podobný Ficovi a posedenie na chate - v normálnom štáte len toto stačilo na absolútne zdiskreditovanie politika a jeho politickej budúcnosti, ak nie trestnoprávnu zodpovednosť...
Německá vláda chce podle agentury DPA umožnit dodávky těžkých zbraní na Ukrajinu ze Slovenska. To pošle tanky T-72 a za ně dostane od Německa obrněná vozidla.
Aké ešte dôkazy, však už máme verejne dostupný hlas podobný Ficovi a posedenie na chate - v normálnom štáte len toto stačilo na absolútne zdiskreditovanie politika a jeho politickej budúcnosti, ak nie trestnoprávnu zodpovednosť...
Ale my nežijeme v normálnom štáte. Pýtal som sa skalných ficovoličov v mojom okolí čo hovoria na kauzu chata a oni tomu neverili. Že to nie je pravda a je to narafičené Matovičom.
tak čo,ako to dopadne? len pán 363 môže dať žiadosť o zbavenie poslaneckej imunity:
Vyšetrovateľ žiada väzobné stíhanie Roberta Kaliňáka. V prípade Roberta Fica spracúvajú návrh na väzbu. Ak by ho podali, mohol by tomu zabrániť generálny prokurátor. Jedine Maroš Žilinka môže žiadať parlament, aby odsúhlasil väzobné stíhanie predsedu Smeru.
Bývalému ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi aj trojnásobnému expremiérovi Robertovi Ficovi hrozí, že skončia za mrežami. Polícia potvrdila, že v prípade Kaliňáka už má hotový návrh na jeho väzobné stíhanie. Na predsedu Smeru ho spracúvajú.
Volodymyr Zelenskyj
Jak se herec a komik, ke všeobecnému překvapení v roce 2019 zvolený prezidentem, stal hrdinou ukrajinského odporu ve válce, která mění svět?
Dnes o 20:00 na ČT 2
Ta německá SPD je s Putlerem provázána šíleným způsobem. To není jen Schroeder. Je tam zmíněn Warning, agent STASI, který se zná s Putinem ještě z doby, kdy byl Putin agentem KGB v Německu. Jako blízký přítel Putina sedí 66letý podnikatel v dozorčích radách ropné společnosti Rosněfť, provozovatele ropovodu Transnefť, státní ruské banky VTB a ovládá moskevskou hliníkovou společnost Rusal. Warnig celá desetiletí působil jako spojka mezi vysoce postavenými lídry SPD a těmi, kteří jsou u moci v Rusku. Warnig uspořádal slavnostní akci v Petrohradu k Schröderovým 70. narozeninám. Kremlský vládce Putin nemohl chybět.
Scholz, jako kancléř za SPD, zastavil naposledy dodávky těžkých zbraní Ukrajině. A ne jen dodávku těch zbraní od Německé vlády. Ale také přímý nákup těžkých zbraní od německých výrobců Ukrajinou.
A co je vrchol, německá vláda schválila před měsícem, kdy už válka trvala 3 týdny, 350 tisíc eur v rozpočtu na příští rok pro Sdružení německo-ruského přátelství. To je šílené.
How “Z” became Putin’s new propaganda meme Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Čerstvé video na tému ruzkého "Z". Mňa minule v obchode napadlo, či tak len nemajú označené, ktoré plechovky sú zálohované...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.stern.de/politik/deutschland/panzer-fuer-die-ukraine-deutschland-bereitet-ringtausch-fuer-waffenlieferungen-vor-31795786.html
Ale my nežijeme v normálnom štáte. Pýtal som sa skalných ficovoličov v mojom okolí čo hovoria na kauzu chata a oni tomu neverili. Že to nie je pravda a je to narafičené Matovičom.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rusk%C3%A9_velvyslanectv%C3%AD_v_Praze
Modlete se za zdraví Putina, prosila Peková.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/valka-ukrajina-biologicke-laboratore-pekova-dezinformacni-radio-vyroky-expert.A220421_100527_domaci_vank
Vyšetrovateľ žiada väzobné stíhanie Roberta Kaliňáka. V prípade Roberta Fica spracúvajú návrh na väzbu. Ak by ho podali, mohol by tomu zabrániť generálny prokurátor. Jedine Maroš Žilinka môže žiadať parlament, aby odsúhlasil väzobné stíhanie predsedu Smeru.
Bývalému ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi aj trojnásobnému expremiérovi Robertovi Ficovi hrozí, že skončia za mrežami. Polícia potvrdila, že v prípade Kaliňáka už má hotový návrh na jeho väzobné stíhanie. Na predsedu Smeru ho spracúvajú.
https://www.cas.sk/clanok/2669617/vojna-na-ukrajine-ovplyvnila-usudok-slovakov-zaujimave-vysledky-ako-vnimame-rusko-ci-usa/
Jak se herec a komik, ke všeobecnému překvapení v roce 2019 zvolený prezidentem, stal hrdinou ukrajinského odporu ve válce, která mění svět?
Dnes o 20:00 na ČT 2
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vrazda-sebevrazda-spanelsko-rusky-oligarcha-protasena-lloret-de-mar-rodina.A220421_155819_zahranicni_hend
https://www.focus.de/politik/deutschland/dubiose-russland-verbindung-schwesig-mauert-doch-blick-in-ihre-biografie-offenbart-den-grund-fuer-die-putin-naehe_id_86893641.html
Z komentára k článku na seznam.cz:
Ta německá SPD je s Putlerem provázána šíleným způsobem. To není jen Schroeder. Je tam zmíněn Warning, agent STASI, který se zná s Putinem ještě z doby, kdy byl Putin agentem KGB v Německu. Jako blízký přítel Putina sedí 66letý podnikatel v dozorčích radách ropné společnosti Rosněfť, provozovatele ropovodu Transnefť, státní ruské banky VTB a ovládá moskevskou hliníkovou společnost Rusal. Warnig celá desetiletí působil jako spojka mezi vysoce postavenými lídry SPD a těmi, kteří jsou u moci v Rusku. Warnig uspořádal slavnostní akci v Petrohradu k Schröderovým 70. narozeninám. Kremlský vládce Putin nemohl chybět.
Scholz, jako kancléř za SPD, zastavil naposledy dodávky těžkých zbraní Ukrajině. A ne jen dodávku těch zbraní od Německé vlády. Ale také přímý nákup těžkých zbraní od německých výrobců Ukrajinou.
A co je vrchol, německá vláda schválila před měsícem, kdy už válka trvala 3 týdny, 350 tisíc eur v rozpočtu na příští rok pro Sdružení německo-ruského přátelství. To je šílené.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Čerstvé video na tému ruzkého "Z". Mňa minule v obchode napadlo, či tak len nemajú označené, ktoré plechovky sú zálohované...
https://www.aktuality.sk/clanok/i6P8mD9/akcia-kaifas-na-advokata-paru-maju-svedkov-threemu-a-knihu-navstev-policajneho-prezidia/
Budaj presne vystihol situáciu u nás na Slovensku.