chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Xt sú proste XT, mám ich na druhom biku...
Pre Magura MT4 hrá príjm, to, že mám adaptér na uchytenie riadenia GX, čo u shimana nemám.
Vďaka za radu.
V rámci upgradu bicykla som sa dostal od pohonu ku brzdám a uvažujem dopriať mu lepšie brzdy.
Mám od btwin tektro hydraulika a pozeral som že teraz je magura veľmi dobre hodnotená.
Jazdím normálne pre potešenie, hlavne po meste ale aj po lese a rád mám aj dlhé zjazdy tak preto hľadám také lepšie brzdy aj aby vyzerali lepšie ako tie čo mám aj ľahšia údržba a výkon.
Uvažujem od magury 2 piestne T5 tuším(asi to stačí mám 80kg, plus váha bicykla a plus to čo nosím so sebou tak aby zniesli do tých 120kg.
Budem rád ak mi poradite a tiež hľadám že či budú pasovať na rám a kotúč.
Magura pretože sú univerzálne a môj rozpočet je max do 100€ teraz plus aj kotuč v cene takže pre začiatok by som kúpil iba jednú resp. zadnú
Dik za rady
Napis aky mas teraz bike.
Neupieraj sa na jednu znackua to ze "dobre vyzeraju"
Ked chces kupit iba jednu, tak urcite nie zadnu, ale praveze prednu.
V bazare mas teraz pekne Deore, do mesta a lesa maju sily az az.
A tento prispevok si zachvilu najdres v univerzalnej teme - "ake kotucove bruzdy"
Stale nerozumies, ze lepsia brzda musi byt vpredu?
Mam uz taky starsi bike, 27.5, predna vidla odpruzena na pruzinu tusim, ram horsky pevny, plaste zjazdove 2.25 schwalbe, kym nemam na novy tak chcem aspon vylepsit tento ale neskrachovat pri tom