Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Inak ta rivalita Mnichov - Stuttgart (BMW - DB) bola citit na kazdom kroku... Dva najvyspelejsie kraje a znacka aut ako symbolom uspechu. O Porsche nevraviac. V 90tych rokoch roky prazdnin som stravil brigadami v Mnichove (kamosi aj priamo v BMW) nasledne studium pri Esslingene. A kopa zazitkov jazdenia stopom, kde som si vypocul kritiku a pohrdanie tymi "druhymi". Ako fanusik sportovejsej jazdy som mal jasne patrit Mnichovu, no design Stuttgartu ma vzdy dal do kolien. No a na koniec som sa stal majitelom Audi...
Ps
Inak najkrajsi zazitok zo stopu - Chrobak na Porsche podvozku a motorizacii.
Izzy68 to Rko ticho zavidim, no R63 znie fakt dobre
k tej spotrebe oleja, tiez ma poslednu dobu zacala trapit zvysena spotreba oleja na mojej ochtavkovom MPI. Najazdene ma cez 170 000 km, a teda ked ho vetram dlhodobo na dialniciach, napr. bol som teraz v chorvatsku, cca 1700 km a po dojazde som 1,5 l oleja dolieval, od vymeny oleja prebehlo cca 5 000 km, teraz po vikendoch som tiez dve nadrze prevetral po dialniciach a opat kontrolka... netecie nikde, nepostrehol som, zeby sa az tak spalobal, teda ak to porovnam s fordom ZETEC motor, kde tiez podobne zral olej, tak tam to bolo citelne, ze sa spaluje... co som si vsimol, ze mam penu na viecku, co byva v zime relativne bezne, ale pretrvava to aj teraz, ked je teplo, mate niekto s tymto nejaku skusenost? cital som, ze to moze byt tesnenie hlavy motora, je to tam mastne, ale take mnozstva oleja nepredpokladam, zeby sa tadial stracalo... diky
Slahacka na viecku nesmie byt. Nie je to normalne. Ak tam je, odniekial sa ti tam dostava voda. A zrejme ked voda ide do motora, olej pojde niekde tamad von z motora. Ako je na tom chladiaca kvapalina?
Hladina drzi, neklesa, bolo tak pred 3/4 rokom menene cerpadlo, ale konzistenciu som nekontroloval, pozrem sa...
zvyknu penu v zime zdovodnovat kondenzom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s prilepsenim Brabus
Aj tam sa písala história.
Ps
Inak najkrajsi zazitok zo stopu - Chrobak na Porsche podvozku a motorizacii.
Izzy68 to Rko ticho zavidim, no R63 znie fakt dobre
https://carbuzz.com/news/mercedes-s-class-with-bmw-design-looks-like-the-perfect-marriage
Dudo, ešte sa povozime
zvyknu penu v zime zdovodnovat kondenzom...
Ja sa momentalne snazim zodrat svoje stare zimne, smykom/driftom jazdim kazde rano najazd z mosta... a nic, stale ako nove