ani som netusil ze taky pekny kostol tam maju na kopci. Nabuduce pojdem z mosta teda hore cez kopec. Inak aj ten tvoj bike sa mi stale paci tusim si nahodil nove kolesa ci sa mylim?
Jj to je cestna verzia s 28ckami pirelli ktore maju 30,5mm
Vcera sa mi v lese podarilo asi cvaknut plast, predpokladam ze asi o rafik. Je tam dierka ale zakryva to akurat hrana rafiku. Mlieko nieco zalepilo ale ked zatlacim na bok plastu tak cez dierku na mna prska mlieko trochu. Tym ze to je pritlacene tak to drzi ale pri jazde to asi bude pracovat a mozno odfukovat malinko.
Neviem ci v tomto mieste je mozne dat knot alebo to nejak zvnutra zalepit?
scarinko Tá vidlica je poprdeli dobrá vec. Je to výmysel jednej isladskej firmy a dosť to u ľahších hobby jazdcov funguje. Ja osobne ju idem dať na môj gravel, najazdil som s ňou dokopy asi 600 km.
Attachment:
20190722_152154.jpg
A keby som na jeseň v núdzi nekúpil Giant, kúpim celý bike Lauf, ten „pružný“ rám z Hack3rovej fotky je aktuálna novinka, prvé kusy sa začali dodávať len tento mesiac.
Esteze su tieto ftakoviny len okrajovou zalezitostou par vyrobcov a nie je z toho trend.
Bike do lahsieho terenu s odpruzenim ma uz predsa dve existujuce kategorie: kros a trekking.
Vidlica Lauf nie je plnohodnotné odpruženie - veď má zdvih tak 2 centi, keď sa ozaj snažíš. Nie je tlmená, zato má nulové trenie a poberá naozaj minimálne nerovnosti. Plus ťa predok nenakopne pri vlnách, ktoré nezbadáš. Pre mňa je to na tých pružnejších gravel rámoch typu Topstone/Revolt/Checkpoint must-have, napriek tomu trochu desivému (anti)dizajnu, veľmi to uľavuje rukám aj nepohodliu.
Vidlica Lauf nie je plnohodnotné odpruženie - veď má zdvih tak 2 centi,
Doplnim ze zdvih je 30 mm a pri Fat bike a MTB verzii az 60 mm.. Neodpruzena hmota je puhych 250 gramov, takze vidlica rychlo reaguje aj na tie najjemnejsie nerovnosti.
Ci je plnohodnotne alebo nie..no na ucel gravel biku na sotoliny je urcite dostatocna.
Urcite s nou nikto nepojde DownHill svetovy pohar..
Jo, ofiko je 30 mm, ale to urobí tak 100- a viackilový jazdec - ktorému sa to zasa v zatáčke bude krútiť. Bežným ľuďom okolo tých 80 kg to bude vďaka progresivite behať tie 2 centi.
Tým, že nie je "plnohodnotná", som narážal len na absenciu tlmenia, nič iné som tým nechcel naznačiť. Ono pri tom pidizdvihu to IMHO nijako nechýba.
Na nete je kopa recenzii, staci najst a precitat. Mne sa vemi lubi, kludne by som ju dal na bike, uz len kvoli unave ruk (zial na gravely to mam velmi vyrazne). Jedine kde moze robit problem je zakruty v zjazdoch pri velkej rychlosti, niektori sa stazovali na oscilacie. Nevyhoda je vyssia cena a pre mna aj vyber farieb. Ale zo vsetkych ponukanych rieseni pre gravel je podla mna najjednoduchsia a elegangtne riesena. Aj ked dizajn je specificky (ale mne sa paci).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale inak pekný názov fľakatej farby
Vcera sa mi v lese podarilo asi cvaknut plast, predpokladam ze asi o rafik. Je tam dierka ale zakryva to akurat hrana rafiku. Mlieko nieco zalepilo ale ked zatlacim na bok plastu tak cez dierku na mna prska mlieko trochu. Tym ze to je pritlacene tak to drzi ale pri jazde to asi bude pracovat a mozno odfukovat malinko.
Neviem ci v tomto mieste je mozne dat knot alebo to nejak zvnutra zalepit?
Maroshito ked tak si to daj tym stupanim od Bad Deutsch. Ani som nevedel ze je tam taka stena 😁
https://mapy.cz/s/pacegukabo
A keby som na jeseň v núdzi nekúpil Giant, kúpim celý bike Lauf, ten „pružný“ rám z Hack3rovej fotky je aktuálna novinka, prvé kusy sa začali dodávať len tento mesiac.
Bike do lahsieho terenu s odpruzenim ma uz predsa dve existujuce kategorie: kros a trekking.
Osobne som aj tak skor za to ist cestou sirsich plastov, aj za cenu vacsieho valiveho odporu na asfalte.
Novatec R5 a plášte Hutchinson 28mm.
Vyzerá to ako prevodník od garbaruk ??♂️
Doplnim ze zdvih je 30 mm a pri Fat bike a MTB verzii az 60 mm.. Neodpruzena hmota je puhych 250 gramov, takze vidlica rychlo reaguje aj na tie najjemnejsie nerovnosti.
Ci je plnohodnotne alebo nie..no na ucel gravel biku na sotoliny je urcite dostatocna.
Urcite s nou nikto nepojde DownHill svetovy pohar..
Tým, že nie je "plnohodnotná", som narážal len na absenciu tlmenia, nič iné som tým nechcel naznačiť. Ono pri tom pidizdvihu to IMHO nijako nechýba.