Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Normálne, ťa križovatka Drzhubu a Zlatoklopky je urobená tak že ťa pomýli, ja som sa na prvý krát tiez vrátil prekvapený na Bankov a to si myslím že sa celkom viem orientovať v teréne ...
Zobraziť komentár 19.05.2022 - 22:29:27
10
Aj so mnou to sa stalo) Ale myslím že každý trail prvýkrát radšej prejsť pomaly z mapou) Ďalší sýpky väčší zásah do lesu. Tu si myslím všetko KeCy správne spravili
Zobraziť komentár 19.05.2022 - 22:35:57
20
1x sa odporúča ísť ako spolujazdec, potom už nemusíš sam na oči:p

Prílohy:

IMG_20220519_202520_583.jpg
IMG_20220519_202520_583.jpg 379.92 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.05.2022 - 04:22:32
12
Ano, to krizovanie Drzhuby so Zlatoklopkou moze zavádzat (obzvlast teraz po upravach oboch trailov). Ale ked tam idem prvy krat a mam moznost si pozriet mapu z ktorej je jednoznacne, ze sa tam traily krizuju, naviac jedna z vyssie spominanych ,,troch ciest" ma na strome tabulku, ze ,,ides v protismere" tak je dost teatralne napisat, ze znacenie je tragicke.
Snazili sme sa znacenia a tabule (miesta aj ich pocet) osadzat tak, aby plnili svoju funkciu a zaroven neboli v rozpore z poziadavkami polesneho, ktoreho vyrusovalo akekolve znacenie v lese...
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 07:54:12
06
arrow_leftvalecek napísal:
1x sa odporúča ísť ako spolujazdec, potom už nemusíš sam na oči:p

Tak už viem kto si (podľa drobca) , včera sme sa míňali, ale už na Kvp.
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 08:05:38
01
arrow_leftKidak napísal:
Ano, to krizovanie Drzhuby so Zlatoklopkou moze zavádzat (obzvlast teraz po upravach oboch trailov). Ale ked tam idem prvy krat a mam moznost si pozriet mapu z ktorej je jednoznacne, ze sa tam traily krizuju, naviac jedna z vyssie spominanych ,,troch ciest" ma na strome tabulku, ze ,,ides v protismere" tak je dost teatralne napisat, ze znacenie je tragicke.
Snazili sme sa znacenia a tabule (miesta aj ich pocet) osadzat tak, aby plnili svoju funkciu a zaroven neboli v rozpore z poziadavkami polesneho, ktoreho vyrusovalo akekolve znacenie v lese...

Keď som nastupoval na Zlatokopku, tak tam žiadna mapa nebola, bola tam malá šípka na strome a potom tam bolo rázcestie troch ciest, kde už ani nie je značka, ktorá to vlastne je. A pri zjazde dole som pozeral pred bajk, keďže som šiel niečo také prvýkrát, tak som si žiadne ďalšie značenie nevšimol. Rovnako som si nevšimol ani žiadnu mapu. A pozeral som na stránke kecy a tak isto tam žiadna mapa trailov nie je. Netreba sa hneď urážať za kritiku.
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 20:13:03
01
arrow_leftALF777 napísal:
Keď som nastupoval na Zlatokopku, tak tam žiadna mapa nebola, bola tam malá šípka na strome a potom tam bolo rázcestie troch ciest, kde už ani nie je značka, ktorá to vlastne je. A pri zjazde dole som pozeral pred bajk, keďže som šiel niečo také prvýkrát, tak som si žiadne ďalšie značenie nevšimol. Rovnako som si nevšimol ani žiadnu mapu. A pozeral som na stránke kecy a tak isto tam žiadna mapa trailov nie je. Netreba sa hneď urážať za kritiku.

na KECY stranke mas pri kazdom trejly "gpx na stiahnutie", co viac chces ? naco mapu ? akoze ked si v obyvacke na PC pozries mapu, tak na mieste v lese medzi stromami budes vediet kade ist ?
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 20:23:28
00
GPX som videl. Ale o mape bola reč. A v lese na mobile by som si nemohol pozrieť mapu? Nemienim sa o tom ďalej baviť. Proste kto neznesie kritiku, tak zbytočne diskutovať. A ja som len napísal svoj názor, keď je všetko v poriadku, ja s tým nemám žiadny problém. Keď všetci jazdia bez problémov, tak som spravil chybu. Ďakujem za odpovede.
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 20:26:44
11
ludia, opýtam sa tu. Kto vie, že kde v KE na 100% majú 3,9mm guličky do ložísk? skaralo mi sedlovku a len tie guličky do nej treba :D
ďakujem
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 20:37:14
00
GPX som videl. Ale o mape bola reč. A v lese na mobile by som si nemohol pozrieť mapu? Nemienim sa o tom ďalej baviť. Proste kto neznesie kritiku, tak zbytočne diskutovať. A ja som len napísal svoj názor, keď je všetko v poriadku, ja s tým nemám žiadny problém. Keď všetci jazdia bez problémov, tak som spravil chybu. Ďakujem za odpovede.

veru, nema zmysel ... skutocne netusim naco by ti bola staticka mapa na nejakej stranke ... ked trejl nepoznas nevies kde si, co by si z nej zistil ?
ale dam ti tip, ked ti ani gpx s priamou navigaciou nestaci: ked si na mobile otvoris mapy.cz, vsetky trejly tam mas vyznacene aj s ich nazvami, takze podla gulicky s polohou okamzite vies kde si a kde pokracuje trejl :)
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 20:38:11
10
Polesný je sviniar!
Zobraziť komentár 20.05.2022 - 20:48:29
01
Je fakt, že je to značené na hovno, ale........za tú cenu?! By ma to nasralo keby tam bola mítnica, ale takto je to super. Paru razy sa vrátiš a je to.
Zobraziť komentár 21.05.2022 - 07:36:20
10
Co viac treba...

Prílohy:

Screenshot_20220521-075232_Mapycz.jpg
Screenshot_20220521-075232_Mapycz.jpg 134.23 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.05.2022 - 07:53:35
00

Cau.
V prvom rade sa neciti nikto urazeny. Je mi luto, ak si to tak pochopil. Len som oponoval tvoj nazor, ze znacenie je tragicke a stale si za nim stojim: na zaciatku kazdeho trailu a teda aj Zlatoklopky je info o nazve trailu, jeho obtiaznosti a dlzke a je tam aj mapa trailov v rozmere cca A2. Viem to preto, ze som vacsinu tych znaceni osadzal (mapy vsetky). Je ale moznost, ze si na trail nastupoval ,,z boku", od cesty ktorou chodia (aj) auta z Horneho Bankova k chatam. Tak to robi vacsina cyklistov ktori si zaradia bankovske traily (Zlatoklopka Lesmir, pripadne Drzhubu) na koniec vyjazdu...sam to tak robim. Zaciatok trailu je vsak pri chatach (od smeru ked ides na Bankov C-kom znamym ako shusterovka)!!! A tam je vsetko, co potrebujes vediet o singli Zlatoklopka!! Ale aby som tu nepresadzoval iba nas (KE.CY) nazor, bud tak dobry a najdi si este chvilu casu a vecne tu napis ako by si znacenie kosickych trailov realizoval ty. Samozrejme v kontexte a sulade s nazorom a poziadavkami Mestskych lesov...
Dakujem.
Zobraziť komentár 22.05.2022 - 09:44:02
02
arrow_leftKidak napísal:
Cau.
V prvom rade sa neciti nikto urazeny. Je mi luto, ak si to tak pochopil. Len som oponoval tvoj nazor, ze znacenie je tragicke a stale si za nim stojim: na zaciatku kazdeho trailu a teda aj Zlatoklopky je info o nazve trailu, jeho obtiaznosti a dlzke a je tam aj mapa trailov v rozmere cca A2. Viem to preto, ze som vacsinu tych znaceni osadzal (mapy vsetky). Je ale moznost, ze si na trail nastupoval ,,z boku", od cesty ktorou chodia (aj) auta z Horneho Bankova k chatam. Tak to robi vacsina cyklistov ktori si zaradia bankovske traily (Zlatoklopka Lesmir, pripadne Drzhubu) na koniec vyjazdu...sam to tak robim. Zaciatok trailu je vsak pri chatach (od smeru ked ides na Bankov C-kom znamym ako shusterovka)!!! A tam je vsetko, co potrebujes vediet o singli Zlatoklopka!! Ale aby som tu nepresadzoval iba nas (KE.CY) nazor, bud tak dobry a najdi si este chvilu casu a vecne tu napis ako by si znacenie kosickych trailov realizoval ty. Samozrejme v kontexte a sulade s nazorom a poziadavkami Mestskych lesov...
Dakujem.

Ako som písal, šiel som tam prvýkrát a áno, išiel som z boku od záhradiek, kde bola len šípka. Nabudúce sa lepšie pripravím, popozerám si to aby som sa vedel lepšie orientovať. Nejaké značenie farbou na stromoch by lesníkom hádam vadiť nemalo, to nemá na nič vplyv. Ale ako píšem, nabudúce si to lepšie popozerám a všetko bude ok. Nemal som vedomosť, že mestské lesy robia problémy aj zo zančením.
Zobraziť komentár 22.05.2022 - 20:44:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up