Chlapci zas sa tu zbytocne hadate, JakobSWE si ten kokpit nahodil a Jakub ho bude aj jazdit a jedine Jakub zisti ake z toho vyplyvaju vyhody. Ano hodil to na CX bike ale pokial viem tak CX ako disciplinu nejazdi a nabieha s nim objemy aj na cestach, kde nemoze so svojim Tarmacom. A co som neskromne odpozoroval z Jakubovych vyjazdov a zavodov, tak je ten typ cyklistu komu aero gains evidentne prinesu mozno aj vacsie ako marginal gains, tak preco nie. Ak sem ja postnem nejaky aero tuning na moj gravel, kludne sa mi smejte lebo to naozaj bude smiesne pri tych mojich tempickach. Ja som dnes v robote, poteste ma dakymi peknymi fotkami z vyjazdov, vyzera ze pocasie je super aj ked uz mozno bude blatko.
Vacsi clearence pre plaste, dobry dovod na upgrade. Ja by som sa bal jazdit na plastoch/dusiach s oznacenim "Extralight". Snad sa ti budu defekty/seknutia vyhybat.
Vacsi clearence pre plaste, dobry dovod na upgrade. Ja by som sa bal jazdit na plastoch/dusiach s oznacenim "Extralight". Snad sa ti budu defekty/seknutia vyhybat.
Ja by som sa skôr bála jazdiť na plášťoch tejto, už neexistujúcej značky
ak môžem nesmelý dotaz, tým riadiacim pákam cestným nevadí ten mtb prehadzovač? to je všetko axs naprieč kompatibilné?
Vsetko na paradu, na graveli , mam red etap axs paky, gxkovu mtb prehadzku a xlpr axs dropper.
V tomto sa mi sram paci, AXS rival, force, red, gx, x01, xx1 vsetko napriec kompatibilne a mixovatelne ako len chces.
Bol cas na vynovenie vozoveho parku. 3T Exploro Ultra - 56, bez kapsicky, bidonu a pocitaca 8.3kg
Tak tomu sa uz hovori gravelraketa, proste nasadnut a bomby co to da, za kazdych okolnosti. Gratulujem?. Asi aj tak rad jazdis ked vidim tie hlboke kolesa, to su snad80mm. Ani vzadu nemas daky extra mullet na tej kazete. Prevodnik je aky 42?
44z a 11-39 od rotoru vzadu, je tam pekne 11-15 po 1zube. predtym som mal dlhodobo 58mm kolesa, tieto maju 65, to uz je minimalny rozdiel a su lahsie/sirsie.
Zalezi co potrebujem, mozem si tam este hodit inu kazetu a mam 10z a to uz je az az, ale 46-11 s 45mm gumami stacilo zatial na vsetko. Zas ja som nemal problem ist cez 50km/h na 42-11 s obyc 28kami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si este nevidel hrazdu na CX 😁
Ja by som sa skôr bála jazdiť na plášťoch tejto, už neexistujúcej značky
Vsetko na paradu, na graveli , mam red etap axs paky, gxkovu mtb prehadzku a xlpr axs dropper.
V tomto sa mi sram paci, AXS rival, force, red, gx, x01, xx1 vsetko napriec kompatibilne a mixovatelne ako len chces.
Tak tomu sa uz hovori gravelraketa, proste nasadnut a bomby co to da, za kazdych okolnosti. Gratulujem?. Asi aj tak rad jazdis ked vidim tie hlboke kolesa, to su snad80mm. Ani vzadu nemas daky extra mullet na tej kazete. Prevodnik je aky 42?