Krsnému minule zubár vytrhol zdravý zub...To určite nie je taká katastrofa ako vyššie spomínaný prípad, ale napr. kamarátkin syn šiel dva mesiace dozadu v BA na transplantáciu srdca a už sa odtiaľ nevrátil. Tridsiatnik...Mozog mu zalialo krvou, vraj keby zavolali neurochirurga mal by ešte šancu. Nezavolali...Celý ten "sranda" podnik s názvom Verejné zdravotníctvo treba obchádzať veľkým oblúkom. Som rád že som poslednú nutnú operáciu poriešil ešte pred kovidom.
no vidis keby dali na tvoju radu, nesli by nikam a boli by teraz v cajku. sice krstny by mohol dostat zo zhniteho zuba sepsu a umriet a chalan by vlastne umrel tak ci tak... WTF?!
Podľa môjho názoru by nemali vôbec súťažiť so ženami. Je jedno, že sú neúspešní a neberú ženám medaile. Proste nie všetci majú na víťazstvo. Boli by neúspešní aj medzi mužmi. Sú dokonca takí, ktorí neboli v mužských kategóriach úspešní, ale v ženských sú.
Takže postaviť sa na štart s nami ženami a ešte sa pýšiť výsledkami je také...
Jo jo, ale aby sa nerozprudila potom debata, ci sa nebudu zeny, co sa citia muzmi citit v nevyhode voci muzom, co sa citia zenami? Zapeklita situacia, ak budu sutazit spolu.
Riesenim by bolo vytvorit tretiu kategoriu (popri biologickych muzoch a zenach), ale to by sa asi stazovali, ze sa citia ako obcania tretej kategorie..
Pridam cetstvu skusenost z Kramarov, na centralnom prijme pani s napuchnutou pravou nohou, po operacii bedroveho kĺbu na pravej strane, do papirov/ziadanky na sono vyšetrenie zapisali Lava strana. Nastastie sa neslo rezat ani nic invazivne, avsetky zainteresovane osoby (pacient, sprievod, sonolekarka) boli pri zmysloch.
Vysvetlenie bolo, ze su asi prepracovani...
Btw, tie priestory su uplne nehumanne.
(A o tom, akych 'pacientov' tam vozi RZP ani nehovorim, za par hodin cakania by som napisal poviedku...skoda hovorit)
Pridam cetstvu skusenost z Kramarov, na centralnom prijme pani s napuchnutou pravou nohou, po operacii bedroveho kĺbu na pravej strane, do papirov/ziadanky na sono vyšetrenie zapisali Lava strana. Nastastie sa neslo rezat ani nic invazivne, avsetky zainteresovane osoby (pacient, sprievod, sonolekarka) boli pri zmysloch.
Ved spravne, pozrie na nu a pri pohlade zoci-voci je jej prava noha na lavej strane druheho pozerajuceho sa, teda lekara. Co tam ze ho ucili inac ze co je prava a co lava noha/ruka/oko/oblicka atd...
Pacient by nemal verit nikomu a poriadne sa zabezpecit...
(A o tom, akych 'pacientov' tam vozi RZP ani nehovorim, za par hodin cakania by som napisal poviedku...skoda hovorit)
povedzme, ze mam zazitky z urgentu z prvej ruky. triaz je po***** vec, ale ked to robi orangutan, necudujem sa, ze matka po 4 hodinach so synom, so zlomenou nohou sa vyberie do inej nemocnice...
heh pridam teda prihodu - po zahojenej klucnej kosti som siel na rehab. na elektriku. sestricka mi vravi - dole gate. keby nebola postarsia tak kludne. ale vravim jej ja som mal zlomenu klucnu kost. aha to je R (rameno) nie K (koleno)
heh pridam teda prihodu - po zahojenej klucnej kosti som siel na rehab. na elektriku. sestricka mi vravi - dole gate. keby nebola postarsia tak kludne. ale vravim jej ja som mal zlomenu klucnu kost. aha to je R (rameno) nie K (koleno)
Možno sa pomýlila úmyselne a dúfala, že nebudeš protestovať
uz nemame ani na elektriku
"Bratislavský Tunel Sitina na D2 je v oboch smeroch uzavretý pre výpadok elektriny, nefungujú ani semafory v Mlynskej doline a pri Riviére; obchádzka tunela vedie cez Patrónku, v oboch smeroch sa v rozsiahlych kolónach zdržíte viac ako hodinu."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no vidis keby dali na tvoju radu, nesli by nikam a boli by teraz v cajku. sice krstny by mohol dostat zo zhniteho zuba sepsu a umriet a chalan by vlastne umrel tak ci tak... WTF?!
Takže postaviť sa na štart s nami ženami a ešte sa pýšiť výsledkami je také...
Súhlasím s tebou. Zdá sa ale, že čoskoro ich separuju. https://www.sport.cz/clanek/vodni-sporty-revolucni-krok-plavani-jako-prvni-sport-zavadi-kategorii-pro-transgendery-3444646#dop_ab_variant=762931&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&
alebo to je zahrnuté už v nebinárnych ?
Edit: ok tych 20 som silno podcenil
https://www.medicinenet.com/what_are_the_72_other_genders/article.htm
To je co prosim?
https://www.imdb.com/title/tt20256528/
nová jednotka SI
je to stupeň pomýlenosti jedinca
Ved spravne, pozrie na nu a pri pohlade zoci-voci je jej prava noha na lavej strane druheho pozerajuceho sa, teda lekara. Co tam ze ho ucili inac ze co je prava a co lava noha/ruka/oko/oblicka atd...
Pacient by nemal verit nikomu a poriadne sa zabezpecit...
povedzme, ze mam zazitky z urgentu z prvej ruky. triaz je po***** vec, ale ked to robi orangutan, necudujem sa, ze matka po 4 hodinach so synom, so zlomenou nohou sa vyberie do inej nemocnice...
je to stupeň pomýlenosti jedinca
ešte doplnenie, ako správna jednotka SI sa delí aj na menšie
1 airbilly = 10 scarinkov
Možno sa pomýlila úmyselne
"Bratislavský Tunel Sitina na D2 je v oboch smeroch uzavretý pre výpadok elektriny, nefungujú ani semafory v Mlynskej doline a pri Riviére; obchádzka tunela vedie cez Patrónku, v oboch smeroch sa v rozsiahlych kolónach zdržíte viac ako hodinu."