nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Iste? Len cisto teoreticky - ak WVA nedokonci, je to pomerne otvorene aj pre Sagana. Ak nevyhral zeleny dres Sagan, tak to bolo kvoli to, ze bol DSQ, alebo nedokoncil kvoli nezavinenemu zraneniu. Cize este stale sa hlada borec, co v bodovacke porazi Sagana v rovnom boji. S prizmurenymi ocami, lebo Bennett bol pravdepodobne lepsi, hoci ak by Sagan nemal v tek jednej etape penalizaciu, boj o zeleny mohol v poslednom tyzdni vyzerat inak.
K tym dalsim menam si mozeme doplnit aj Jakobsena, Ewana, Matthewsa, mozno MVDP? Ale pri kazdom z nich je minimalne tolko isto otaznikov ako pre Saganovi a sotva maju dokopy ma viac skusenosti s tym, ako rozlozit sily pocas 3 tyzdnov a zaroven zbierat co najviac bodov. WVA je urcite najvacsi favorit, ale v minulosti uz ulohu top favorita pri roznych prilezitostiach nezvladol (MS, OH, P-R). Tak snad to bodovacka nebude nuda
na nete uz su rozne prirovnania
https://www.facebook.com/CyclingLove/posts/pfbid0w2RshXS31i3uwmUzWg14mCjFE55fnWqzq4qdE2QY7LxVYfa15nNCdH2WMqq3xs5kl
no, a dnes už vyhral - 11 bodov na prémii, a celý svet to videl
jeden z najrýchlejších klasikárov, aktuálne s top výkonnosťou v kopcoch Mathews nemá po druhej etape ani bod