Dnes som si vsimol na casovke TdF aj v danskych farbach... pjekne
konecne vidim komerne predavat chranic kladiek ... nieco podobne som si chcel vyrobit, lebo tie konariky a trava velice sa vedia napchat do spodnej kladky, ale teda podla mena znacky nebudem ani pozerat, urcite to stji min. 200e
konecne vidim komerne predavat chranic kladiek ... nieco podobne som si chcel vyrobit, lebo tie konariky a trava velice sa vedia napchat do spodnej kladky, ale teda podla mena znacky nebudem ani pozerat, urcite to stji min. 200e
Ešte by ma zaujímalo čo sa dnes chystá predstaviť TREK...na stránke majú akési čosi vyzerajúce ako endurko s takým čudne rozvetveným rámom fotené oproti slnku, tak vidno len obrysy.
Ty a mne sa zdalo v tom obryse, že to má akúsi hrubú spodnú rámovku, ale hovorím si, že TREK je taký masívnejší, že to bude nejaká vychytávka:) a že si na to zvyknem....a to ti ďalšie éčko Ale musím tiež povedať, že to vyzerá veľmi decentne, keď už človek má menej času na budovanie kondície, tak takéto čosi by šlo 👍
Kristina uz si na eurobaiku vo Franfurkte? Mne dnes zle jazyky doniesli do usi ze Intend ide predstavit novu DC vidlicu prave pocas vikendu. Vedela by si mi ju odfotit, omakat? Este som ju nevidel (Kornelius mi ju nechce poslat, comu celkom rozumiem ) Ale predbezne uz ju mam zahovorenu. Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Thömus Lightrider E Ultimate s pohonom Maxon
Cross-Country-E-Fully do 15 kg
https://www.mtb-news.de/news/thoemus-lightrider-e-ultimate-mit-maxon-antrieb-unter-15-kg/
stoji to viac ako 3x tolko co si tipoval
https://mtb.shimano.com/uk/products/e-mtb/components/?tab=rear-derailleurs
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
bafang motory maju aj rezim bez pedalovania, videl som to nazivo. stlacis gombika vezies sa ako na motorke
Hh, to je riadna strojovňa, vyzerá to pekne ale to je asi všetko. Starať by som sa o to nechcel.
https://singletrackworld.com/2022/07/new-maxxis-forekaster-goodbye-to-damp-hello-to-downcountry/