Asi sme sa nepochopili...ja nejazdim na maximalnu rychlost, iba sa snazim ist rychlo tak ako sa v danom momente citim. Zist si zjazd pomaly, aby som po dalsom vyslape siel na maximum nie je nic pre mna.
Rad chodim rychlo, to nepopieram, ale zlepsujem sa postupne a nemusi byt kazda dalsia jazda lepsia ako ta predtym. Niekedy, ked citim, ze to neni ono tak to nezeniem nasilu.
To, ze na lesnej cesticke ukrytej v lese medzi stromami bude tolko prachu som naozaj necakal a doteraz som z toho prekvapeny...proste poucenie do buducnosti.
Myslim, ze slovo pretekar sa mna vobec nehodi.
Uzavrel by som to tak, ze padnut moze kazdy a kdekolvek....napriklad ja som dnes padol u zakaznika, potkol som sa pri chodzi o drevenny odpad, ten ma poskriabal na clenku a tiekla mi krv.
Po zastaveni krvacani a zalepeni nejakou paskou z
lekarnicky som dalsie 2h bez problemov chodil a pohyboval sa u zakaznika.
Po prichode domov mi napuchol clenok s asi 4cm priemerom, nemozem ohnut nohu a boli ma to. Co mi je doteraz netusim, ved ma pichlo len drevo do nohy a spadol som v asi 3km/h rychlosti na ruky, zdvihol sa a siel dalej s poskriabanou nohou....
To proste nevymyslis, to je zivot a stat sa ti moze, kdekolvek a cokolvek...aj takato neuveritelna blbost.