S tymto obchodom mam zlu skusenost.Kamarat s fora Joyzo14,si kupoval od nich byke Konu Caldera 08.
Objednavka prebehla cez tel.,chlapik s obchodu povedal ze do 3 dni to bude u nich a zavolami.Po vyse tyzdni nevolal.Tak som tam zavolal ja.najprv nevedel co od neho chcem,po chvili si spomenul,a povedal ze v kaktusbiku stratili objednavku aa zacal sa vykrucat a trepat kalerabi do hlavy.Povedal som ok dobre stava sa ...
Po par dnoch som sa musel k nim zase dovolavat,a oboznamil ma ze uz maju bycykel u nich v predajni.
O par dni nato sme nasadli s kamosom na vlak s Dubnice nad vahom do Ziliny.Cely nervozny cestou sme sa nevedeli dockat.Po prichode do predajne velosprintu,nam predajca oboznamil ze
bicykel este nemaju poskladany !!! Tak to bol vrchol,povedal som mu ze som z Dubnice nad Vahom, a uz ma to nebavy stale im volat,po tom co stratili po prve objednavku a potom este ani nezlozia byke.Povedal som mu ze nech mi ten bicykel okamzite zlozia alebo nech si ho nehaju a pojdem domov bez neho.Par sekund ticha a po chvilke nam povedal ze o 2
hodinky bude bicykel poskladany.Tak som povedal ok
O 2 hodky bol poskladany a sli sme domov.
Toto bola moja prva skusenost s tymto obchodom a mozno aj posledna !