Lokalizácia
Formulár sa odosiela
PS: vysvetlil si spravne
zvlastne, som tam videl biky skor na dirt, DH a street
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 09:03:08
00
zda sa ti ze je to XC obchod, este ze si tam kupoval MTB bike, to by som zozral, ale cross, co si :roll: ved je to DH obchod

Martinux neviem kde si nadobudol pocit že Velosprint je DH obchod, ale to že tam majú nejaký "zjazdový" bike (určite FR abo AM) je v dnešnej dobe bežná záležitosť. Inak vcelku normálny bikeshop, v ktorom keby nemali cross abo trekking tak by boli asi padnutí na hlavu. :?
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 11:58:51
00
Katko myslis, ze tu TCR 2 od Giantu tiez kupi niekto na zjazd? :-D
Su to chocholusikovia.
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 12:39:57
00
2 katko: pisem iba o tom, co mam overene...mozno pred tymi 2 rokmi tam mali este cross, ale teraz, co sa bikov tyka som videl iba to, o com som pisal, ak neveris, chod sa tam pozret, potom .....
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 16:31:54
00
2 katko: pisem iba o tom, co mam overene...mozno pred tymi 2 rokmi tam mali este cross, ale teraz, co sa bikov tyka som videl iba to, o com som pisal, ak neveris, chod sa tam pozret, potom .....

JA som tam kupoval bike pred tyzdnom a mali tam aj cross-ove biky, takze neviem o co Ti ide, v Žiline je to jedna z NAJ predajni vobec a podotykam, ze vsestranne zamerana :wink:
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 16:59:15
00
tak sorry, ale ked tie DH biky tak bili do oci, to sa proste nedalo nato nepozerat :oops:
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 17:19:04
00
budes sa tu so zilincanmi hadat... Neviem kde si bol, ale urcite nie v ZA a vobec nie vo velosprinte.
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 18:08:48
00
bol som este v 2 dalsich obchodoch (fox, rivia) a aj tak si myslim, ze velac je DH shop, ved vacsia cast ich ponuky bikov tvori DH
PS: jasne ze tam musia mat aj nejake ine (styl jazdy) biky, ved by z toho nemali taky zisk ako maju teraz
tak teda to je DH, street, dirt, XC a MTB shop....a uz ticho :twisted:
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 18:25:17
00
podla mna tam maju dost predrazene sice dobre biky :roll:
Zobraziť komentár 18.06.2007 - 19:35:32
00
vacsia cast ich ponuky bikov tvori DH

mozes vymenovat aspon 5 dh bikov co si tam videl? ja si ich tolko vybavit teda neviem. mna napada ma iba haro 357 co som tam zazrel. a street a dirt teraz medzi "detmi" leti
Zobraziť komentár 19.06.2007 - 13:19:20
00
vies co, mna napada iba stinkyna, co ju tam mali vyvesenu (jaj to bol pohlad), ale aby si teda nepovedal ze ta osieram, tak co tam niekedy zavitam do tych koncin, odfotim a poslem sem, OK :wink: ?
Zobraziť komentár 19.06.2007 - 13:58:11
00
ale podla mna tam maju zo vsetko cosi, myslim ze cestne som tam moc nevidel ale MTB, DH, tie tam su v dost zaskupeni i ked stary topic
Zobraziť komentár 21.07.2008 - 23:31:06
00
S tymto obchodom mam zlu skusenost.Kamarat s fora Joyzo14,si kupoval od nich byke Konu Caldera 08.
Objednavka prebehla cez tel.,chlapik s obchodu povedal ze do 3 dni to bude u nich a zavolami.Po vyse tyzdni nevolal.Tak som tam zavolal ja.najprv nevedel co od neho chcem,po chvili si spomenul,a povedal ze v kaktusbiku stratili objednavku aa zacal sa vykrucat a trepat kalerabi do hlavy.Povedal som ok dobre stava sa ...
Po par dnoch som sa musel k nim zase dovolavat,a oboznamil ma ze uz maju bycykel u nich v predajni.
O par dni nato sme nasadli s kamosom na vlak s Dubnice nad vahom do Ziliny.Cely nervozny cestou sme sa nevedeli dockat.Po prichode do predajne velosprintu,nam predajca oboznamil ze bicykel este nemaju poskladany !!! Tak to bol vrchol,povedal som mu ze som z Dubnice nad Vahom, a uz ma to nebavy stale im volat,po tom co stratili po prve objednavku a potom este ani nezlozia byke.Povedal som mu ze nech mi ten bicykel okamzite zlozia alebo nech si ho nehaju a pojdem domov bez neho.Par sekund ticha a po chvilke nam povedal ze o 2 hodinky bude bicykel poskladany.Tak som povedal ok
O 2 hodky bol poskladany a sli sme domov.
Toto bola moja prva skusenost s tymto obchodom a mozno aj posledna ! :arrow:
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 15:21:34
00
aj ja mam jednu zlu skusenost s velosprintom v ziline , dal som reklamovat kluky , nechal som tam na seba cislo a 2 maily . Povedali mi, ze ked to bude daju mi vediet , ale ze by to nemalo trvat viac ako 2 tyzdne. Po 4 tyzdnoch som tam zavolal ako je mozne ze to tak dlho trva a oni mi povedali ze bike uz ma hotovy tyzden ale ze som tam na seba nenechal ziadny kontakt .
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 17:29:05
00
Ja mám s týmto obchodom iba dobrú skúsenosť. Kupoval som od nich cestné tretry s 50% zľavou a mal som ich za 3 dni doma.
Zobraziť komentár 24.07.2008 - 18:30:03
00
keyboard_arrow_up