Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, som rozhodnutý, že idem kúpiť cestný bicykel len mám miernu dilemu s rozhodnutím sa medzi Trek Domane AL 2 2022 alebo Triban RC 500. Základné porovnanie si viem spraviť a teda že RC má prehadzovačky sora 2x9 a trek 2x8 s o radu nižšou prehadzovačkou a teda či to bude citeľne lepší rozdiel pri 2x9 (pre kopce). Ale, aj tu zohráva rolu počet zubov, najlahší prevod a neviem čo ešte do čoho ja nevidím. vedeli by ste mi poradiť? Jasné, že pôjde o subjektívne názory popri faktických a objektívnych. Potrebujem proste postrčiť a poradiť s výberom.
Priznám sa, že skrze dizajn som viac na strane Treku.
Za každú odpoveď a radu budem vďačný.
Príspevok sa minimálne pri otázke na 2x9 a 2x8 opakuje a ak by to bol problém, môžem po čase príspevok vymazať.
Ďakujem.
Zobraziť komentár 19.07.2022 - 08:09:45
00

MTBIKER odporúča

Najľahší prevod majú oba 34 / 32. Triban má karbónovú vidlicu. Trek bude celkovo asi viac ošidený lebo tam platíš za značku. A má ráfkové brzdy, Triban mechanické kotúče. Ja by som bral Domane AL3. Má rovnaký rám ako môj AL5 a ten je super pohodlný. Plus karbónovú vidlicu, pevné osky, káble v ráme etc. Ale Domane sú endurance, skoro gravel bicykle. Ak je priorita rýchlosť tak neviem či je to vhodná voľba.
Zobraziť komentár 19.07.2022 - 23:48:30
00
V prvom rade je treba pozriet nato aky je maximalny budget. Ci sa v tej cene neoplati lepsia jazdenka, kolko na tom bajku budes sediet, ake dlhe vyjazdy, ci mas pretekarske ambicie…
Tiez som jazdil na cube cyklokroske na 28plastoch a nemal som problem udrzat sa v skupine s priemerkou 33kmh
Zobraziť komentár 20.07.2022 - 11:06:48
00
keyboard_arrow_up