nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Presne tak, na nejaké ,,necháme mu to keď tak pekne odtiahol´´ sa tu nehrá. Za to dostal červené číslo.
Tím makal a Tadej splnil úlohu a zavŕšil to víťazstvom pre UAE, takže všetko ok. Neviem ako by to vyzeralo keby sa do cieľa nechajú na pohodičku priviesť McNultym...nechcem si ani predstaviť tú kritiku na Tadeja že neskúsil ani pár sekúnd na Vingegaarda stiahnuť (+bonifikácie).
Okrem toho stále nie je koniec tour, čo ak by o celkovom víťazovi nakoniec rozhodovalo pár sekúnd... Stať sa môže čokoľvek, Vingegaardov zlý deň, pád, nevydarená časovka, atď.
Potrebuje stiahnut v podstate v dvoch poslednych etapach 2:22min a jemu sa po heroickom celodennom McNultyho vykone podaria stiahnut az 4 ( slovom styri )? Ver tomu ze ked nemal na to nastupit napr 2-3-4km pred cielom, tak nikto by mu nepovedal ani makke F ze nenastupil 300m pred cielom. Hlavne ked bolo cely cas vidiet ze Jonas si to vsetko v pohode pokryva. Sam McNulty snad neveril tomu ze tahal pol etapy a po poslednej zakrute bol stale na s*****. Na Jonasovi bolo vidiet ze mu to kludne necha, len Tadej si zase musel na zaver nastupit a zaspurtovat...a ziskal akurat tak max 10s navyse na Thomasa. Ako je mi jasne ze Tadej je aktualne jeden z dvoch najsilnejsich cyklistov na Tour, ale "sampion/legenda" sa pozna aj podla toho ze vie potlacit svoje ego a vie uznat kvality svojho supera/kolegu...a vie ich "ocenit".
Aj Vingegaard aj Van Aert su neporazitelni. Ani na Roglica nema nikto narok, pokial sa zrovna nevala po zemi, co je zial pre neho pomerne casto. Ale vie sa aj dobre vyvalat v zjazde a aj tak nadelit zvysku pelotonu, kolko sa do nich zmesti - vid kazdorocne Vuelta. Niekedy vie byt jasne najlepsi cyklista aj Laporte z Jumba - az tak, ze sam urve cely peloton a udrzia sa s nim prekvapivo len borci z Jumbo Visma (vid nevydany hattrick na 1.etape Paris-Nice). Kebyze sa nedajboze niekedy v prvej tretine TdF zrani aj Vingegaard, tak hadam by bol dnes v zltom Kuss, ci iny rychlovykvaseny Jumbo superdomestik. Raz dominuje chlapik, co pred 4 rokmi pitval ryby na full-time, inokedy lyziar, co zacal bicyklovat uz ako 23-rocny. Ktovie, najblizsie mozno Jumbo aktivuje nejakeho somraka spred Tesca. Keton Visma hlada Superstar! Treba si verit aj ist za svojim snom, o tom to cele je
Pogi je supertalent, mozno najvacsi vobec, ale proti Jumbu mu bez strategickeho neobjaveneho talentu sportoveho riaditela Ivana ozaj ostava len covid a voodoo.
nevšimol si si malý detal - že prvé dve tour vyhral Pogačar s ešte horšou tímovou podporou akú má tento rok, a vieš prečo vyhrával GC aj napriek tomu ? lebo sa prvé polovice oboch tour držal pri zemi, až tento rok úvod prepálil a doplatil na to
casovka by mala byt pre Jonasa v pohode - pre porovnanie casovka z TdF 2021, podobny profil, dlzka 31 km
zdroj: http://www.steephill.tv/2021/tour-de-france/
https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/tour-de-france-po-17-etape-pred-18-etapou.A220720_200038_cyklistika_rou
siahol si na dno:
https://twitter.com/sporza_koers/status/1549778122723180545?cxt=HHwWgoCy2bq_9YErAAAA
Rozmýšľam na čo tak myslel. Niečo ako....."prečo som len stihol ten limit, však zajtra ma čaká rovnaká morda"....