nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Povedal by som, ze ktorakolvek ina casovka, ktoru kedy obaja isli, bude lepsim indikatorom nez prave tato jedna, kde jednemu islo o kazdu sekundu a druhy potreboval len dojst do ciela.
Si všímam už dlhšie, že tebe ten WVA nejako leží v žalúdku. Máš na tieto tvoje tvrdenia aj nejaký dôkaz, alebo je to celé založené len "myslím si"?
Ale keď ho to baví...
keby mal niekto na toto dokaz tak urcite nebude tu na Mtbiker a to uz by ten zazracny lietajuci keton mal distanc. Takze nie, dokazy nemame ale este vieme co je a co nie je realne.
--fuj jaka skareda zrazka akurat. A ten motorkar hned radsej aj usiel
van Aert lezi v zaludku mnohym Slovakom
Ten motorkar urobil to, co mal urobit. Uvolnit miesto lekarovi a prislusnemu mechanicaku.
Preco padol prvy - nebolo dobre vidiet, nehodnotim. Bauer isie v haku motorke, dotahoval sa do skupiny. Mechanicak, aj motorkar museli pre prvy pad brzdit. Bauer nesiahol na brzdy, chcel sa strcit do medzierky medzi auto a motorku, nevydalo.
Podľa mňa za to možno nemohol. Spadol tam jazdec DSM a sprievodné auto muselo flekovať rovno vtedy, keď ho išiel obísť takže musel aj on. Bauer by to možno tak či tak neubrzdil...
musis to robit ako ja, zacat to pozerat o hodinu neskor a od zaciatku, ked pride reklama posunies za nu a takto usetris kopu reklam
Ale diskusia sa momentálne točí o tom čo leží v žalúdku jemu