Caute. Orbea OIZ sa predava vo verziach XC a TR so 100 alebo 120mm zdvihmi... Ram je u oboch verziach rovnaky? Rozdiel je iba v pouzitych zdvihoch 100 vs. 120mm? Dik
Kukajte aku fajnovu tortu som dostal ku dnesnym narodkam od mojej pani a jej krstnej a sesternice. Toto ale bol prvy pokus bajku a bajkera cize vsetky dalsie budu este lepsie ak by niekto taketo nieco chcel tak mi napiste alebo fb: https://www.facebook.com/Kapustov%C3%A1-na-Sladko-111032933986556/
Ahojte, chcel som dat dokopy brzdy /magura mt2/, vymenit olej a pod. No neviem ho tam dostat, akoby to bolo cele upchate a navyse mi unika olej na vyznacenom mieste. Je to kaput /prasknute niekde/?
Po 1000 km bolo treba menšiu údržbu (vôľa v hlavovom, vôľa v stredovom, vyladenie radenia, atď). Tiež sa posunula zadná variabilná stavba na max dozadu, nahodený je 34T prevodník a širšie plášte Teravail Honcho 2.6. Keďže všetko šlo ako po masle, stihli sme s Dudo aj čo to poopekať. Dobrý piatok?.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Na to striehnem už dlho a nedarí sa mi to odfotiť. 😆