Kategórie
Bike-techKellys Soot (30, 50, 70, 90) # upgrade # oprava # poradenstvo # kazeta # pohon # kompatibilita # technické otázky # kellys
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
Výpredaj -23% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
FSA Carbon Pro kompresná matica do krku vidlice, 1 1/8"
29,99 €
Ja mám venček 30 guličkový, len nikde taký nemajú. Čo by ste odporučili. Ďakujem
Soot 50 19
Na druhú otázku, "Čo by ste odporučili": nahradil by som som to rovnakým venčekom, predpokladám. že ich tam Kellys naďalej používa, štandardné spodné ložisko tam myslím nebude sedieť. Skúsim niekde vygoogliť zdroj.
Asi preto majú dole tu "*"že komponenty môžu byť zmenené..?
Čo by ste tam dali?
Sú nato aj prípravky niečo na princípe závitovéj tyče a takých misiek co sadnú do toho.
kellys soot 50, kúpený dva týždne dozadu priamo v kellys store v bratislave. po druhej jazde počuť praskanie , keď sa držím oboma rukami (keď iba jednou praskanie skoro vôbec nepočuť alebo len minimálne). skúšal som pridržiavať bowdeny/páčky atď či to náhodou niekde len nebúcha ale nie, vôbec som nevedel identifikovať odkiaľ to ide. najviac mi to sedí na toho "ježka". nemám žiadne skúsenosti s opravou bikom, ešte sa len všetko učím postupne. pri 150km mám ísť na garančnú prehliadku, mám to tam spomenúť a myslíte že to fixnú výmenou? alebo rovno sa zmieriť s tým, že si to budem musieť dať vymeniť sám niekde?
Ďakujem za pomoc....ako čakal som že za tie peniaze s tým nebudem mať žiadne starosti...
Edit.
Zasielam aj miery hlavy na výmenu hlavového zloženia. Čo by ste tam dali?
zaviezol som to priamo do kellysu v BA, majú sa mi ešte dnes ozvať. Keď som ale hovoril čím to môže byť ( že som googlil
Su teda naslapne pedale vhodne aj do terenu, alebo mam radsej ostat pri flat pedaloch?
Co by ste doporucili z vasich gravel skusenosti ? dakujem