ja co si pamatam este zo zakladky tak toto lepidlo ked uschne tak praska pri namahani. alebo je to nieco ine? toto ale podla mna na lepenie tretier nebude. ak to teda nebol len sarkazmus
Mne sa na veci, ktoré sú pružné, oavedšilo toto: https://www.hudysport.sk/freesoletm
Zalepil som tým aj cca 5 cm dlhú trhlinu na gumenej manžete dvierok na práčke.
Co mi napada tak Mamut Glue. V Obi maju aj mensie 25ml balenia. Pisu ze vytvara pruzny spoj, pevnost 22kg/cm². Ja mam s tym prilepenych dost veci vonku a drzi to.
Tak uz aj ja, napriek dostatocnemu tlaku, cushcore a dd plastom som niekde zabehol. Cely raf je asi na 10s*****ch skruteny do jednej strany. Vyzera to na komplet stratu pevnosti🤨 uvidime ako funguje crash replacement na i9 kolesach
kks, ja som velmi lahka vaha, ale ak mam v plastoch uz len 1.1 a menej, tak sa mi stava, ze rafik mi obcas buchne o kamene. bez insertu. a to nie som AM/EN jazdec.
Veľkoobjemové plášte nepotrebujú nejako extra veľa tlaku. Jediný problém môže byť, že sa jazdí veľkými rýchlosťami a skáču sa veľké skoky s dopadom do koreňoviek, rockgardenov, alebo klopeniek. Tu už treba vyššie tlaky. My čo jazdievame skalnaté ťažké prírodné pasáže ich nejazdievame nejako extra rýchlo....bežný rockgarden z Minčola pred Rázsošnou sa začína na 10km/h a potom ho pustíš na 20-25km/h..čo pri tlaku 1,0-1,35 bar v pohode ustoja aj plášte aj ráfiky. Ak trafíš skalu tak počuješ ráf prosiť o zmilovanie, ale vydrží to.
Dokonca som z kolies vyhodil inserty a jazdím plášte v ochrane EXO, alebo potom WTB s najľahšou ochranou SG, vpredu dokonca používam len XC ráfik NEWMEN. Na pumpe to fúkam na 1,5, reálne tam je keď to meriam 1,2-1,35.
a o akych plastoch sa bavite? lebo inak sa bude fukat xc papier a inak kilovy enduro plast. a ano tiez je rozdiel ci valis agresivne dolu po nejakych zvazniciach alebo rychlych trailoch alebo ides pomaly technickym terenom. rychla a agresivna jazda chce prifuknut, na technicky pomaly teren je lepsi nizsi tlak. neda sa to zovseobecnit.
ja fukam 2,35 ikon na prednom na 1,1-1,3 (zadok 1,4-1,5) ked mam uz len 1,0 tak sa stym sice ide pohodlne ale neda sa ist rychlo a agresivne. napriek pevnej som ho cvakol o raf za 5 rokov iba raz a aj to tam bol naplaveny bordel po burke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zalepil som tým aj cca 5 cm dlhú trhlinu na gumenej manžete dvierok na práčke.
na podrazky pouzivam https://www.alza.sk/hobby/bison-liquid-rubber-50-ml-d5859221.htm?o=36
ale nie je to do mrazu
mam ulozene toto lepidlo v zalozkach. malo by to byt top lepidlo na boty a nie len na to https://www.sunshop.sk/gear-aid-aquasure-sr-lepidlo-na-obuv-28g--/
https://www.obi.sk/lepidla/den-braven-lepidlo-mamut-glue-high-tack-25-ml-biele/p/3939857
update mojej praskliny
Dokonca som z kolies vyhodil inserty a jazdím plášte v ochrane EXO, alebo potom WTB s najľahšou ochranou SG, vpredu dokonca používam len XC ráfik NEWMEN. Na pumpe to fúkam na 1,5, reálne tam je keď to meriam 1,2-1,35.
ja fukam 2,35 ikon na prednom na 1,1-1,3 (zadok 1,4-1,5) ked mam uz len 1,0 tak sa stym sice ide pohodlne ale neda sa ist rychlo a agresivne. napriek pevnej som ho cvakol o raf za 5 rokov iba raz a aj to tam bol naplaveny bordel po burke.
Preto som si kupil digitalny tlakomer takze pumpa moze ukazovat co chce
Tak ho zober ked pojdeme kosit. Neverim ze s 1.0 jazdis:)