nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Prvý dvaja nemohli vedieť že pád spôsobil ich jazdec. Tretí to vedel ale ten ruky nedvíhal.
Toto by ale malo ist ako chyba UCI, vsak na co tam su, zakazuju hocijake hovadiny koli bezpecnosti a potom retarder pred cielom je uplne ok.
Toto by ale malo ist ako chyba UCI, vsak na co tam su, zakazuju hocijake hovadiny koli bezpecnosti a potom retarder pred cielom je uplne ok.
Sú zaneprázdnený rozdávaním pokút za čúranie na verejnosti a lepkavé bidóny.
Rozumiem inak Hack3r, že názov obrázku uviedol skrátene namiesto toho aby vypisoval Jumbo-Visma.
Skus nam neznalym napisat, aku chybu urobilo UCI...
To, ze zaradilo preteky do kalendara?
To, ze v pravidlach dost podrobne popisalo, ako ma vyzerat trat a co ma organizator zabezpecit pred, pocas a po pretekoch?
A ked to organizator nezabezpeci, tak je to chyba UCI?
Najprv si skus precitat pravidla, aby si pochopil kto za co zodpoveda a potom vyslovuj sudy, kto pochybil
Dalsi, co by si mal pozriet pravidla... Alebo aspon davat pozor co hovoria komentatori. Potom by mozno vedel nieco o ochrannej zone...
Vlastne, stacilo by, aby si pozrel vysledky. Asi by bol prekvapeny, ze cely balik dostal cas vitaza
https://sport.aktuality.sk/c/mMajqh5/okolo-polska-bauhaus-vyuzil-pad-sprinterov-a-vyhral-5-etapu-na-cele-poradia-nenastala-zmena/
Vitaz zavinil ten pad a nezasluzil si byt na podiu?
Miestne celebrity, ktore mozno vydavali povolenia, mozno financne prispeli na organizaciu, si nezasluzili zazit chvilu slavy pred divakmi (mozno volicmi) a nedekorovat vitaza?
To mne hovori zdravy rozum...
Najbezpecnejsie by bolo, keby si vylosovali poradie hned na starte.
V pravidlach sa nepise nic o zdravom rozume.
Že to za nimi padlo museli vedieť aj keby sa vtedy neobzreli. Dozadu sa pozreli, ale nevideli kto pád spôsobil. Myslím že nemohli ani vidieť že ich tímový kolega skončil na zemi. Nie sú prví ani poslední čo vyhrali vďaka pádu a tešia sa z toho...