flegko pises,ze Ukraci nemaju balisticke rakety.... opravim Ta. MAJU. ta balisticka raketka sa vola TOCHKA U sice modifikovana,ale je to balisticka raketa
Ruská TV zpovídá na Rudém náměstí respondenty:
- Co si myslíte o politice našeho prezidenta?
- No já myslím, že to u nás povede k velkému navýšení počtu lékařů, počítačových odborníků, vědců a vůbec schopných lidí všeho druhu.
- Výborně. A vy jste z Moskvy?
- Ne, já jsem z Tel Avivu
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tak neviem, ci je to mojim nevhodnym pisomnym prejavom(inak pisat asi neviem), ale nikdy som nikde nepisal, ze to, co pisem je pravda, Pisem iba co si myslim a snazil som sa apelovat na kriticke myslenie, aby sme neprimali vsetky spravy ako ovce len preto, ze sa nam hodia do kramu.
Velmi radi kritizujete tych jednobunkovcov z alternativnych medii ako nehladia na fakty a zastavaju svoj nazor hlava-nehlava. S jednym takym chodim na pivo a pri teme uzasne ruske zbrane som sa vzdy zabaval, pretoze ma neustale presveiedcal aku maju rusaci uzasnu vojensku techniku. To bolo pred rokmi a moje argumenty vzdy padali mimo neho...on je proste taky a vzdy aj bude. A ani teraz, ked sa ukazalo, ze som mal pravdu neustupil zo svojho nazoru.
Ale mam pocit, ze zopar ludi tu robi to iste. Ukrajinci znicili lietadla? Wau ved skoro vsetky. Ked sa snazim poukazat (faktami) na zdroj tej spravy, ze nevieme kolko ich znicili, pretoze je to len anonymna sprava z netu, ked sak ukaze satelitny zaber po a poukazem na to, ze lietadlo oznacene ako znicene vyzera byt na snimku bez poskodenia tak som zhejtovany uplne rovnako ako, ked som sa pred rokmi pokusil viest diskusia na parlamentnych listoch, ci hlavnych spravach alebo nejakej jej obdobe,
Do 15min som mal ban a to som napisal jeden jediny prispevok, kde som im vyvvratil spravy z videa o pacientovi 0 pri Covide a bol som zvedavy, co mi na to povedia. Zvedavost zostala neukojena;o).
Ano Tochka je sice balisticka, ale ma relativne kratky dolet a chcel som povedat, ze Ukrajincom chybaju rakety s doletom aspon tych 300-500km, aby ich mohli bezpecne odpalovat a strielat rusakom hlboko do tyla.
Takze tu som sa vyjadril nepresne a toto beriem ako konstruktivnu kritiku.
Ledn dodam, ze nase media dnes informovali o 8 znicenych lietadlach. https://dennikn.sk/2965281/vyvoj-bojov-168-den-z-ruskej-zakladne-spravili-ukrajinci-cintorin-lietadiel-rusi-v-zapchach-utekaju-z-krymu/
Podľa viacerých analytikov snímky ukazujú osem zničených lietadiel a viaceré budovy. Ide o päť bojových lietadiel Su-24 a tri bombardéry Su-30.
Takze, zeby ten Iljusin, o ktorom sa bavime naozaj nebol nakoniec zniceny a mal som pravdu?
Edit: Len dodam, ze SU-30 nie je bombarder(je to stihac) na rozdiel od SU-24...aj tu je vidiet, ze aj profi novinari odvadzaju casto "kvalitnu" pracu. Proste pisalek si nedal ani tu namahu, aby si pozrel o akych lietadlach pise. Co uz.
Posledny krat- davame sem rozne odkazy na zaujimave spravy. To neznamena, ze im bezvyhradne verime. Vsetky pocty znicenych lietadiel co tu zazneli su len odhady, ktore tak aj kazdy okrem teba berie.
Ukrajinci nemaju len Tocky, ale aj Hrim2/Sapsan v nejasnej faze vyvoja. Len oni vedia, ci a ako im (aj s pomocou spojencov) lietaju.
flegko ani ty si si nedal tu namaju zistit,ze ukraci maju balisticke rakety,pisalo sa o nich v prvych dnoch vojny,Kde si spal doteraz? SU30 je stihaci bombarder,ked uz chceme presnejsie......sa mi zda,ze si plateny rusky troll,ked tu tak viris debaty o hovnach
flegko ani ty si si nedal tu namaju zistit,ze ukraci maju balisticke rakety,pisalo sa o nich v prvych dnoch vojny,Kde si spal doteraz? SU30 je stihaci bombarder,ked uz chceme presnejsie......sa mi zda,ze si plateny rusky troll,ked tu tak viris debaty o hovnach
ale no tak, SU30 nie je stihaci bombarder, to uz skor SU24/34..
......viacúčelové lietadlo. Dovolím si zacitovať Wiki...
Suchoj Su-30 (kód NATO „Flanker-C“) je ruský víceúčelový bojový letoun. Jedná se o další vývoj typu Suchoj Su-27 s cílem vyrobit víceúčelový letoun, schopný na rozdíl od Su-27 i plnohodnotné role stíhacího bombardéru.
Důraz úprav byl především kladen na prodloužení doletu a použití široké palety protizemní výzbroje. Tento vysoce ceněný bojový stroj je díky použití nových technologií a materiálů schopný ničit vzdušné i pozemní cíle širokou škálou řízené i neřízené výzbroje za všech meteorologických podmínek ve dne i v noci i během vedení intenzivního radioelektronického boje.[3] Některé varianty Su-30 zvyšují manévrovatelnost použitím měnitelného vektoru tahu výstupních trysek motorů a tím zlepšují manévrovací schopnosti letadla.
Len toto ti vadí? A kto zaplatí let Borisa Dolára, jeho kuriev a kamošov do Azerbajdžanu na futbal a na formulu to ti nevadí? Kto zaplatí lety keď vládny špeciál neraz evakuoval dovolenkárov, keď lietali na dovoelnky aj v čase keď to vyslovene neodporúčali to ti tiež nevadí a takto by som mohol pokračovať napr. keď mastná hlava Kiska letal súkromne do Popradu?
Bol som milosrdný narátal som 16 poškodených/zničených lietadiel...oni píšu o 19.reálne asi viac.Treba si uvedomiť,že pretlačený plech na stíhači nie je to isté ako na aute.To lietadlo je na mesiace uzemnené.Páči sa mi tá ""hmla" okolo.Je jasné, že rusáci to strašne preposrali tak to klasicky hodia na neudusený vajgel.nenapíšu,že ten vajgel sa volá atacms.
btw:zatiaľ najlepšie zábery z letiska....je to masaker.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://twitter.com/RALee85/status/1557362565298225152
- Co si myslíte o politice našeho prezidenta?
- No já myslím, že to u nás povede k velkému navýšení počtu lékařů, počítačových odborníků, vědců a vůbec schopných lidí všeho druhu.
- Výborně. A vy jste z Moskvy?
- Ne, já jsem z Tel Avivu
https://twitter.com/RALee85/status/1557362565298225152
K dokonalosti by to chcelo ešte jednu salvu.
https://dennikn.sk/2965878/za-smrt-peniaze-za-prezitie-milost-slubuje-putin-ako-rusko-verbuje-vaznov-na-front/?ref=mwat
https://www.youtube.com/watch?v=XNKgtmC87Wo
Velmi radi kritizujete tych jednobunkovcov z alternativnych medii ako nehladia na fakty a zastavaju svoj nazor hlava-nehlava. S jednym takym chodim na pivo a pri teme uzasne ruske zbrane som sa vzdy zabaval, pretoze ma neustale presveiedcal aku maju rusaci uzasnu vojensku techniku. To bolo pred rokmi a moje argumenty vzdy padali mimo neho...on je proste taky a vzdy aj bude. A ani teraz, ked sa ukazalo, ze som mal pravdu neustupil zo svojho nazoru.
Ale mam pocit, ze zopar ludi tu robi to iste. Ukrajinci znicili lietadla? Wau ved skoro vsetky. Ked sa snazim poukazat (faktami) na zdroj tej spravy, ze nevieme kolko ich znicili, pretoze je to len anonymna sprava z netu, ked sak ukaze satelitny zaber po a poukazem na to, ze lietadlo oznacene ako znicene vyzera byt na snimku bez poskodenia tak som zhejtovany uplne rovnako ako, ked som sa pred rokmi pokusil viest diskusia na parlamentnych listoch, ci hlavnych spravach alebo nejakej jej obdobe,
Do 15min som mal ban a to som napisal jeden jediny prispevok, kde som im vyvvratil spravy z videa o pacientovi 0 pri Covide a bol som zvedavy, co mi na to povedia. Zvedavost zostala neukojena;o).
Ano Tochka je sice balisticka, ale ma relativne kratky dolet a chcel som povedat, ze Ukrajincom chybaju rakety s doletom aspon tych 300-500km, aby ich mohli bezpecne odpalovat a strielat rusakom hlboko do tyla.
Takze tu som sa vyjadril nepresne a toto beriem ako konstruktivnu kritiku.
Ledn dodam, ze nase media dnes informovali o 8 znicenych lietadlach.
https://dennikn.sk/2965281/vyvoj-bojov-168-den-z-ruskej-zakladne-spravili-ukrajinci-cintorin-lietadiel-rusi-v-zapchach-utekaju-z-krymu/
Takze, zeby ten Iljusin, o ktorom sa bavime naozaj nebol nakoniec zniceny a mal som pravdu?
Edit: Len dodam, ze SU-30 nie je bombarder(je to stihac) na rozdiel od SU-24...aj tu je vidiet, ze aj profi novinari odvadzaju casto "kvalitnu" pracu. Proste pisalek si nedal ani tu namahu, aby si pozrel o akych lietadlach pise. Co uz.
Ukrajinci nemaju len Tocky, ale aj Hrim2/Sapsan v nejasnej faze vyvoja. Len oni vedia, ci a ako im (aj s pomocou spojencov) lietaju.
https://www.palba.cz/viewtopic.php?p=375659#p375659
ale no tak, SU30 nie je stihaci bombarder, to uz skor SU24/34..
Důraz úprav byl především kladen na prodloužení doletu a použití široké palety protizemní výzbroje. Tento vysoce ceněný bojový stroj je díky použití nových technologií a materiálů schopný ničit vzdušné i pozemní cíle širokou škálou řízené i neřízené výzbroje za všech meteorologických podmínek ve dne i v noci i během vedení intenzivního radioelektronického boje.[3] Některé varianty Su-30 zvyšují manévrovatelnost použitím měnitelného vektoru tahu výstupních trysek motorů a tím zlepšují manévrovací schopnosti letadla.
-crimea is ukraine-
https://twitter.com/DefenceU/status/1557621932429819907?cxt=HHwWhoCyjaO55J0rAAAA
https://mobile.twitter.com/TpyxaNews/status/1557790713428983810
btw:zatiaľ najlepšie zábery z letiska....je to masaker.
https://www.thedrive.com/the-war-zone/widespread-destruction-seen-after-blasts-at-russian-base-in-crimea