Ano je, o tom v inej téme. Riešte skôr ľudí, čo tu majú cez 900 inzerátov 😉🤑 ... Ja tie moje dopredám a s týmto končím... Absolútne ma to nebaví predávať atď...
Jo, asi to bude tým že mu to opravuje, ale ani vidlu a ani rockshrot som nemal, nevadí...
Nekazi meno cyklistom,skor je do inej temy, myslim,smelinari (lacno kupi draho preda,ak som správne pochopil)
Ale mozno aj nepreda;) a niet sa co rozculovat
Vidlica je tam tá istá ako som to ja predal. Je to RS Recon. Pôvodne mala modro biele polepy ale nesedeli farebne tak som ich zmenil za červené. Tie som si dal vyrobiť u jedného člena tohto fóra.
Doklad o kúpe nebol na 3299€ nakoľko to bola skladačka z Demy som kupoval akurát rám. Tlmič bol kupovaný v ?cycle a sedlovka a rajdy boli tuším z Jakub kola ostatné bolo z predchádzajúceho biku Ghost Lector.
Nemyslel som Teba
čiže premenoval vidlu podľa pôvodného dema osadenia a tvrdí že má doklad o kúpe a zároveň tvrdí, že pôvodná cena bola 3300, z toho mi nejak vychádza falošný doklad ?
Som veľmi rád, že to hovoríš...Som spokojný s podmienkou a cenou v poriadku, takže vám teraz zaplatím prostredníctvom bankového účtu, takže hneď ako dokončím platbu, pošlem dopravcu, aby prišiel vyzdvihnúť tovar po obdržaní vašich peňazí. Takže teraz mi môžete poslať svoje platobné údaje nižšie
Priezvisko
iban
Telefón
adresa bydliska pre vyzdvihnutie Ďakujeme
Pozor i na emaily od Jitka Slovacek <[email protected]>.
Predstiera zaujem o tovar z bazaru, pise v ceskom jazyku a napokon odpovie takto po slovensky
Dobre, súhlasil som s vašou konečnou cenou a som spokojný s podmienkami položky, ale kupujem ju v zahraničí a mám prepravnú spoločnosť, ktorá si príde po vyzdvihnutie po dokončení platby, takže ak súhlasíte, dajte mi Údaje o bankovom účte nižšie, aby som mohol pokračovať v platbe. S Pozdravom
Meno majiteľa účtu;
Číslo IBAN:
e-mail;
Telefónne číslo;
Celková suma;
adresa bydliska alebo vyzdvihnutia;
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jo, asi to bude tým že mu to opravuje, ale ani vidlu a ani rockshrot som nemal, nevadí...
povodny inzerat:
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/4493411/orbea-oiz-m10-tr-.html?fbclid=IwAR2HiBpM2i0iCCtM7njINz0BLYLztvD1gs9-47_68kYcNKUwJJVGQrgDt5U
z dneska:
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/4494600/orbea-oiz-m10-tr-.html?fbclid=IwAR25ZHCnnL0-r6dysg9euxAYfnHmgMLbj2FHDKiuoI8KGsQeVy2NxzmdVzE
Ale mozno aj nepreda;) a niet sa co rozculovat
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/446589/predam-dema-quark-carbon-90-2018-xl-29-top-stav.html
ROCK SHOX Reba 29 100mm Tapered, 15TA, Remote Lockout vs
RS Recon Gold TK ?
a
doklad o kúpe bude asi na 3299 ?
Doklad o kúpe nebol na 3299€ nakoľko to bola skladačka z Demy som kupoval akurát rám. Tlmič bol kupovaný v ?cycle a sedlovka a rajdy boli tuším z Jakub kola ostatné bolo z predchádzajúceho biku Ghost Lector.
čiže premenoval vidlu podľa pôvodného dema osadenia a tvrdí že má doklad o kúpe a zároveň tvrdí, že pôvodná cena bola 3300, z toho mi nejak vychádza falošný doklad ?
[email protected]
dátum: 22. 7. 2022 15:38
Som veľmi rád, že to hovoríš...Som spokojný s podmienkou a cenou v poriadku, takže vám teraz zaplatím prostredníctvom bankového účtu, takže hneď ako dokončím platbu, pošlem dopravcu, aby prišiel vyzdvihnúť tovar po obdržaní vašich peňazí. Takže teraz mi môžete poslať svoje platobné údaje nižšie
Priezvisko
iban
Telefón
adresa bydliska pre vyzdvihnutie Ďakujeme
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/sedlovky/teleskopicke/4493532/limotec-alpha-a1-316-125mm-nova-teleskopicka-sedlovka.html
https://www.chainreactioncycles.com/sk/en/limotec-alpha-1-internal-dropper-seat-post/rp-prod211268
Predstiera zaujem o tovar z bazaru, pise v ceskom jazyku a napokon odpovie takto po slovensky
Dobre, súhlasil som s vašou konečnou cenou a som spokojný s podmienkami položky, ale kupujem ju v zahraničí a mám prepravnú spoločnosť, ktorá si príde po vyzdvihnutie po dokončení platby, takže ak súhlasíte, dajte mi Údaje o bankovom účte nižšie, aby som mohol pokračovať v platbe. S Pozdravom
Meno majiteľa účtu;
Číslo IBAN:
e-mail;
Telefónne číslo;
Celková suma;
adresa bydliska alebo vyzdvihnutia;
... klasicky znamy vzor podvodu