Teraz neviem...Kto vlastne položí tú vládu? Sulík či matovič?
uz je to jedno, ale cim skor tato vlada padne, tym lepsie.
Ak sa bude tato Matovicovska agonia predlzovat este dalsie 2 roky, normalni ludia uz uplne rezignuju na politiku a volby, a Smerohlas ziska ustavnu vacsinu.
Při explozi auta nedaleko Moskvy v sobotu zemřela dcera ruského prokremelského ideologa Alexandra Dugina. Informoval o tom dnes server BBC News. Ten s odkazem na ruská média uvedl, že nejspíš šlo o cílený útok a že v témže autě měl sedět i sám Dugin.
Mozno lepsie, ze zostal zit. Mozno pochopi... (ale asi nie).
Tito prokremelski papalasi si stale myslia, ze su nedotknutelni. Je dobre im ukazat, ze sa myslia.
Ak sa bude tato Matovicovska agonia predlzovat este dalsie 2 roky, normalni ludia uz uplne rezignuju na politiku a volby, a Smerohlas ziska ustavnu vacsinu.
No ja ako známi prežúvavec si myslím presný opak a chcem aby vydržala aspoň do vtedy kým :
1. zusko a teda aj jeho tuzemskí prívrženci nebudú čo najviac denacifikovaní
2. nová geoopolitická situácia sa nezastabilizuje a nastane oživenie ekonomiky sveta
3. noví oligarchovia nezostavia novú politickú stranu ktorá bude novú geopolitiku a ekonomiku akceptovať a vyhrá voľby.
Ja dúfam že aspoň 1. sa stihne dostatočne hlboko no a zárodok novej politickej strany odborníkov možno vznikne práve z ľudí ktorí dokážu vyargumentovať a presadiť zákony aj v menšinovej zostave. Predpokladám že žiadny zo súčasných predsedov pol. strán v nej nebude aj keď veľké množstvo hlavne vysoko postavených ministerských odborníkov by tam mohli byť pretože výsledky nie sú zlé aj napriek tomu že máme žiaľ dvoch LEN_ONov
Ináč ja osobne môžem okrem boja proti starej mafii pochváliť pani prezidentku len za to že presadila aby vo vláde zostal MPaSV .
Nepopieram však že však svoj názor do volieb nezmením a voliť určite pôjdem menšie zlo hlavne pre vnúčence.
Při explozi auta nedaleko Moskvy v sobotu zemřela dcera ruského prokremelského ideologa Alexandra Dugina. Informoval o tom dnes server BBC News. Ten s odkazem na ruská média uvedl, že nejspíš šlo o cílený útok a že v témže autě měl sedět i sám Dugin.
Tito prokremelski papalasi si stale myslia, ze su nedotknutelni. Je dobre im ukazat, ze sa myslia.
Berte to tak, ze Dugina mozeme prirovnat ku Goebelsovi - skoda, ze jeho nesejmuli.
Ale uvidime, ci su to nejaki partizani alebo len ruskomafiansky boj o moc.
Hlavne, ze sa ludia z jeho okolia nebudu citit bezpecne.
Berte to tak, ze Dugina mozeme prirovnat ku Goebelsovi - skoda, ze jeho nesejmuli.
...a netreba lutovat nejakeho nevinneho civilistu co s vojnou nic nema - bola to rovnaka nacistka ako jej tatko... Ruska "politicka analyticka"
btw:
Dugin je russácke prasa,tá bomba patrila jemu,ale tak aspoň pocíti teraz tento moskovský goebels bolesť ktorú prežívajú ukr.rodičia keď im tam lúza zabíja deti.žiadna ľútosť,dúfam,že časom si to nájde aj jeho.
Vojenská technológia 21. storočia v praxi. Ruský radarový systém, ktorý má slúžiť na zničenie artilérie protivníka, je rozstrieľaný práve tou artilériou, ktorú mal potlačiť. Ukrajinci zrejme strieľajú z nemeckej Panzerhaubitze 2000, na objasnenie, jednotlivé detonácie vo videu:
1. Excalibur 155mm GPS navádzaný projektil, s fragmentáciou tesne pred dopadom
2. Prvá SMArt submunícia, ktorá sama vyhľadá a zničí cieľ
3.-5. štandardné 155mm granáty
6. Druhá SMArt submunícia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=Cyc1IKsFScM&list=RDCMUCyda3-VrO_BezqwTrWSjtmw&start_radio=1
No ja si ju pametam inak 🤔
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/rusko_2208210010_kth
No ja ako známi prežúvavec si myslím presný opak a chcem aby vydržala aspoň do vtedy kým :
1. zusko a teda aj jeho tuzemskí prívrženci nebudú čo najviac denacifikovaní
2. nová geoopolitická situácia sa nezastabilizuje a nastane oživenie ekonomiky sveta
3. noví oligarchovia nezostavia novú politickú stranu ktorá bude novú geopolitiku a ekonomiku akceptovať a vyhrá voľby.
Ja dúfam že aspoň 1. sa stihne dostatočne hlboko no a zárodok novej politickej strany odborníkov možno vznikne práve z ľudí ktorí dokážu vyargumentovať a presadiť zákony aj v menšinovej zostave. Predpokladám že žiadny zo súčasných predsedov pol. strán v nej nebude aj keď veľké množstvo hlavne vysoko postavených ministerských odborníkov by tam mohli byť pretože výsledky nie sú zlé aj napriek tomu že máme žiaľ dvoch LEN_ONov
Ináč ja osobne môžem okrem boja proti starej mafii pochváliť pani prezidentku len za to že presadila aby vo vláde zostal MPaSV .
Nepopieram však že však svoj názor do volieb nezmením a voliť určite pôjdem menšie zlo hlavne pre vnúčence.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
...a netreba lutovat nejakeho nevinneho civilistu co s vojnou nic nema - bola to rovnaka nacistka ako jej tatko... Ruska "politicka analyticka"
https://slovakia.mfa.gov.ua/sk/news/vemi-dolezite-very-important
ak niekto ma zaujem ako geopolitiku vnimala dcera hlavneho ideologa RU Darya Platonova...
Len neposielat 88e, 1488e, 14,88e..ani podobne sumy lebo budu opletacky so zakonom
Dobry napad, poslal som
Len aby sa nezabudlo, 21.8.1968, bol posledny datum, kedy sme sa mohli stat civilizovanou krajinou. A potom prisli rusi.
ako sme sa mohli stať civilizovanou krajinou keď ju viedli zločineckí komunisti.
Dugin je russácke prasa,tá bomba patrila jemu,ale tak aspoň pocíti teraz tento moskovský goebels bolesť ktorú prežívajú ukr.rodičia keď im tam lúza zabíja deti.žiadna ľútosť,dúfam,že časom si to nájde aj jeho.
1. Excalibur 155mm GPS navádzaný projektil, s fragmentáciou tesne pred dopadom
2. Prvá SMArt submunícia, ktorá sama vyhľadá a zničí cieľ
3.-5. štandardné 155mm granáty
6. Druhá SMArt submunícia
https://twitter.com/noclador/status/1560924494423900161
Rusi nemajú nič podobné k dispozícii