Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftSrsen napísal:
A toto je výsledok neúnavnej ruskej propagandy :facepalm:

Presne si to vystihol.

Mňa hlavne dostala táto veta.
"Bez komunistov by proste Slovensko vyzeralo ako tie časti Ruska z domčekmi bez kanalizácie, čo si tu z nich tak radi veľa ľudí uťahuje."

Jano1987
Dokonca aj fašouni už začali akceptovať nejaké fakty a Ty ich máš tiež veľa v hlave ale žiaľ úplne zle vyhodnotené a to aj napriek maximálnej trpezlivosti oponentov.
..................
Ber to tak že svätí neexistujú a vyberáme si menšie zlo ktoré trpezlivo vylepšujeme ale mafia sa vylepšiť nedá na rozdiel od policajtov.

Naposledy upravil eCT81 dňa 24.08.2022 - 07:47:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.08.2022 - 07:38:47
01
Ja keby si mam napriklad vybrat stranu za ktoru by som bojoval, take jedine rus! Vzdal by som sa, a do zajatia radsej do tepla na Guantanamo ako na Sibir :) to bol pokus o vtip samozrejme…
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 07:41:24
01
arrow_leftJano1987 napísal:
Stále zabúdam, že tu sa razí politika, buď si s nami, alebo proti nám. Jediný dobrý rus je mŕtvy rus. Ak si to dovolí niekto spochybniť, je to rusofil. Ak si dovolí niekto spochybniť svätosť USA je to rusofil. Západný svet nemá propagandu, len Rusko má propagandu.

Ale my si uvedomujeme, že svet nie je čiernobiely nemusíš nás na tom upozorňovať kadejakými príspevkami s pravopisnými chybami a odkazmi na TV dokumenty (ktoré naozaj nie sú dôkazom vzdelanosti a pochopením realií).
Nemá zmysel Ti niečo vyvracať bod po bode, pretože Tvoja hlavička si vždy nájde ďalšie ALE a iný AČOHENTIZMUS.

Pri konfliktoch si spravidla vybrať stranu musíš. nemôžeš si sedieť len tak na riťke a myslieť si, že sa to vyrieši samo a Ty nikoho neurazíš.

Ešte raz. Bavíme sa tu posledné mesiace o situácii na Ukrajine. Odpovedz jasne. Kto je tam podľa Teba agresor a kto napadnutý?

Naposledy upravil mikhail dňa 24.08.2022 - 08:09:12, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.08.2022 - 08:04:04
06
Ak si niekto myslí, že keby nebolo komunistov, tak sme tam, kde Rakúsku, tak sa žiaľ bude mýliť. Bez komunistov by proste Slovensko vyzeralo ako tie časti Ruska z domčekmi bez kanalizácie, čo si tu z nich tak radi veľa ľudí uťahuje.

Akože úprimný obdiv, napísať niečo takéto a sťažovať sa, že nesúhlas vyplýva z „kto nie je s nami, je proti vám“, to je pecka (vytrieskaný slamený panák o dobrých mŕtvych Rusoch je už len bonus) ...
Toto je tak nebotyčná kravina, že normálne na ráno strácam slová - tváriť sa, že jedinou hybnou silou rozvoja našej krajiny po WWII boli len a len komunisti s podporou ZSSR v kombinácii s prevratom v roku 1948, menovou reformou 1953 a celkovým výrazne negatívnym vplyvom na smerovanie a morálku spoločnosti, to je uzáver viac ako neuveriteľný.

Komunizmus tu nemáme už viac ako 30 rokov.

Tak tu by som smelo ubral pekných pár rokov. Keby bolo napísané napríklad „Ústavu s vedúcou úlohou komunistickej strany“, nepoviem ani slovo. Ale nevidím dôvod ignorovať obdobie bordelu pod vedením nádejných komunistických kádrov, ktoré našťastie prerušila anomália vo voľbách v roku 1998.
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 08:08:58
110
arrow_leftgebula napísal:
Tak tu by som smelo ubral pekných pár rokov. Keby bolo napísané napríklad „Ústavu s vedúcou úlohou komunistickej strany“, nepoviem ani slovo. Ale nevidím dôvod ignorovať obdobie bordelu pod vedením nádejných komunistických kádrov, ktoré našťastie prerušila anomália vo voľbách v roku 1998.

V popredí viacerých slovenských strán sa stále pohybujú ľudia s komunistickou minulosťou (taký SMER je ich plný). štátne organizácie a úrady sú vedené ľudmi, ktorí boli odchovaní komunistickou ideológiou, prípadne aspoň si pričuchli k tomu ako boli tieto úrady vedené v 90-tych rokoch.

Ja stále tvrdím, že kým nevymrie (neodíde do dôchodku/nevymrie kompletná generácia, ktorá začala byť verejne činná pred 1989), tak tu k skutočnej zmene nedôjde.
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 08:14:50
11
Vidím, že gramatika je asi najväčší problém. Ale ospravedlňujem sa za ňu.

blbá gramatika je vlastnou sestrou blbého myslenia
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 08:34:02
04
Komunizmus tu nikdy nebol, tu sa len budoval socializmus. Snazili sa ho budovat komunisti .
Len aby sa nezabudlo.
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 08:51:22
02
mikhail agresor je Rusko. Spochybňoval som to niekde? Nie. Jediné čo spochybňujem je dvojaký prístup. Vybombardovať nejakú krajinu pánu bohu za chrbtom je v pohode. Výhovorka prečo je to v pohode sa vždy nájde. Mali tam pár teroristov (asi všetkých 40 miliónov obyvateľov boli teroristi), mali tam diktátora, je to niekde ďaleko, atď. Spraviť to isté a nebyť USA už v pohode nie je.

Inak info pre tých, čo im vadí moja gramatika a dávajú to do súvisu s mojou inteligenciou, či myslením. Ak raz nešťastnou náhodou vaše dieťa, či vnúča bude mať dyslexiu, dúfam že mu to budete pravidelne opakovať, že jeho úroveň jeho gramatiky odzrkadľuje úroveň jeho inteligencie, či úroveň jeho myslenia.

Edit: aby som ešte nezabudol. S myslením, že všetci čo sa dostali na úrady, či do politiky pred 89 a kým všetci tí ľudia neskončia budeme ešte dlho v análnom otvore ako národ. 60-70 rokov sa vyhovárať na pár ľudí sa nedá. Začínajú nás predbiehať štáty ako Estónsko, Litva, Lotyšsko, dokonca aj Rumunsko. Také Chorvátsko nás už dávno predbehlo a to tam stihli mať vojnu ešte k tomu.

Naposledy upravil Jano1987 dňa 24.08.2022 - 09:26:44, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.08.2022 - 09:21:57
00
Ja som zažil ruZku okupaciu,aj keď vtedy to bola bratská pomoc,ale prečo sa niekto čuduje že si to nechcem zopakovať.Aj rusky som sa hodne dlho učil,ale po maturite som si sľúbil že ju už nikdy nasilu používať nebudem...
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 09:22:17
01
mikhail agresor je Rusko. Spochybňoval som to niekde? Nie. Jediné čo spochybňujem je dvojaký prístup. Vybombardovať nejakú krajinu pánu bohu za chrbtom je v pohode. Výhovorka prečo je to v pohode sa vždy nájde. Mali tam pár teroristov (asi všetkých 40 miliónov obyvateľov boli teroristi), mali tam diktátora, je to niekde ďaleko, atď. Spraviť to isté a nebyť USA už v pohode nie je.

Ešte raz, my vieme, že svet nie je čiernobiely. USA útočilo v Afganistane (pretože Afganistan priamo podporoval bunky Al kaidy, ktorá zasadila USA dosť silnú ranu), to isté urobilo Rusko s Čečencami (Čečenci tiež priamo udreli na Rusko viacerými teroristickými útokmi), dokonca tam išlo o plošné zrovnanie Grozného zo zemou. Nič na tom nemení, že ho postavili nanovo (pod vládou svojej figúrky). Tie Tvoje zjednodušenia a fabulácie typu "40 mil ľudí boli teroristi" nekomentujem. Do Afganistanu sa nalialo za 20 rokov niekoľko stomiliárd dolárov pomoci a paradoxne Tvoji Talibanci si ich od nás "rozumej západu" pýtajú i naďalej.

No a keďže sme túto tému uzatvorili faktom, že sa zhodneme, že svet nie je čiernobiely a momentálne je Rusko agresorom na Ukrajine a je to aj jediná vojna, ktorú momentálne vedie akákoľvek veľmoc proti inému štátu, tak sa vráťme k aktuálnej situácii a prestaň vypisovať tie svoje elaboráty ohľadom AČOHENTIZMU :)
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 09:47:50
00

Inak info pre tých, čo im vadí moja gramatika a dávajú to do súvisu s mojou inteligenciou, či myslením. Ak raz nešťastnou náhodou vaše dieťa, či vnúča bude mať dyslexiu, dúfam že mu to budete pravidelne opakovať, že jeho úroveň jeho gramatiky odzrkadľuje úroveň jeho inteligencie, či úroveň jeho myslenia.

Edit: aby som ešte nezabudol. S myslením, že všetci čo sa dostali na úrady, či do politiky pred 89 a kým všetci tí ľudia neskončia budeme ešte dlho v análnom otvore ako národ. 60-70 rokov sa vyhovárať na pár ľudí sa nedá. Začínajú nás predbiehať štáty ako Estónsko, Litva, Lotyšsko, dokonca aj Rumunsko. Také Chorvátsko nás už dávno predbehlo a to tam stihli mať vojnu ešte k tomu.

,,Spraviť to isté a nebyť USA už v pohode nie je.,,

To podla teba rusi robia na ukrajine to isté co amerika v Iraku ? vieš aké velké len jedno mesto zlikvidovali rusi /Mariupol, 430 000 obyvatelov - si predstav že by bola rozbombardovaná celá Bratislava, Slovenské národné divadlo, celá Petržalka, Slovnaft, .../ + dalšie velké mestá, dediny so svojimi obyvatelmi zlikvidovali rusi ? Toto robili američania ? to fakt ideš toto porovnávať ?
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 09:57:40
00

V čom nás drahý “súdruh” take bananistánske Chorvátsko predbehlo ? Chodím tam 2-3 krát do roka na niekoľko týždňov , a veru sa aj mohutne rozprávam s domácimi . A ver , že sú v ďaleko väčšej prdeli ako my a “poeuropóvanie” im bude teda dlho trvať … prosim ta už sa radšej zdrž a neuveď nás do pokušenia .
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 10:01:25
00
to on len tak porovnáva col sem col tam, nevie o Mariupole, ... len tak trepe, na úrovni Rovnikovej Guinei nie že Rumunska, nevie kolko ,,zla,, urobila v Afganistane za 20 rokov amerika až kým by tam nežil on sám ale hlavne jeho ženská časť rodiny - matka, žena, dcéry

wikipedia pred 6 mesiacmi:
Príloha:
bývalý Mariupol.PNG
bývalý Mariupol.PNG 97.51 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

wikipedia dnes:

,,Mariupol bol nielen centrom obchodu a výroby, ale zohral aj kľúčovú úlohu pri rozvoji vysokoškolského vzdelávania a rôznych ďalších podnikov, ako aj ako letovisko na pobreží Čierneho mora.,,

Naposledy upravil Hosť dňa 24.08.2022 - 10:32:06, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 24.08.2022 - 10:05:50
00
mikhail USA stále vedú vojnu v Somálsku, či Jemene. Alebo to nazvyme vojenská operácia ak sa to viac hodí niekomu.

ivan pozri si zábery z 2 miliónového Bagdadu pred a po. Z Líbie pred a po. Rozdiel tam nenájdeš.
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 10:31:52
00
ty prestaň trepať nezmysly, nauč sa najprv základné veci,čo sa píše v 1. páde, množného čísla, mužského rodu, životné, ...
Zobraziť komentár 24.08.2022 - 10:33:19
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up