kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Jezus, co sa tyka slomotion, ja som absolutny expert, ak teda dojdem do ciela v limite:P
z 5 dlhych absolvovanych maratonov som bral jedno posledne, 2 predposledne miesta a 2x som nedosiel, raz pre pad a raz pre technicke problemy a nasledne nestihanie limitu
2Ja?No!: Díky za radu. Ja som sa rihlasoval cez mail, bo online mi nešlo. Takže moje číselko je 39
hm...to vyzera zaujmavo,musis mi tie tvoje single poukazovat
Jezus piatok 08/08/08: behanie a papanie v Poprade sa pripajam
Kludne zdover sa nam stax, co ta trapi? Nevies sa rozhodnut, ci ist rychlo a kratko s Foxom alebo pomaly a dlho so mnou?
Daj vediet az budes na hostovacke v SNV. Mozeme sa potulat spolocne.
ale vies, kde je vyhoda, ja uz plesivy aj zenac ostanem... ale ty o par rokov...
hehe po Salzkammergute je tato otazka bezpredmetna kedze som sa ti ledva "utrhol". ehm predbehol som ta vobec?
dilema je ci sa dat na 10 hodinove galeje...
ja krysa z officu...
vystihol to jeden Rakusan na fore pri starte 200vkarov, poznamenal, "ze ked startoval, tak panovala v skupine pretekarov uplne ina atmosfera, viac pochopenia a priatelskych pohladov, ako u kratkych 100karov a menej, kde su vsetci nevrazivi a sutazivi..."
myslim, ze podobne to je aj pri Krejzi...
a ze to vravis prave ty...
minule som pisal Pisovi, ked uz raz okusis Krejzi, nemas narok na ulavu (Lejzi) ani o rok ani o dva... proste, ked uz raz nie si panic, nemozes sa nim znovu stat...