Ja som nebol zato aby sa udelovali sankcie Rusku zatvarali atomové elektrárne v Nemecku, prečo mám teraz príst o prácu a platiť dvojnásobne ceny za elektrinu. aby Ruske tanky nepobehovali na našich hraniciach? Prečo vlastne Rusko napadlo Ukrajinu je to čisto imperialistická záležitosť a chorá hlava Putina alebo to bolo vyprovokovane aj geopolitickými záujmami USA?
Pevne verim, ze si robis srandu. Ked si na tom tak zle financne, ze sa bojis, ze stratis pracu, tak zrus napr. objednavku na
ebike (teda na fore som cital, ze vraj mas nejaky objednany)

U teba si dlhodobo vsimam, ze tvoje prispevky pises stylom "vodu kazem, vino pijem", bolo to tak pocas covidu, ked si sa tu rozpisoval o tom ako ludia cestuju a vozia to zo zahranicia a pritom to bolo par tyzdnov po tvojej lyzovacke v ITA. Toto je presne styl laviciarov, usta plne chudoby, ale zivotny styl oligarchov.
Co sa Russka tyka, preco by mala UA zasadnut k mierovemu stolu a prist o svoje uzemia, ktore jej (aj) Russko uznalo vymenou za vzdanie sa jadrovych zbrani? O akej provokacii USA to pises?
Ja som radsej posunul svoje plany o par rokov, radsej som odlozil vymenu 15-rocneho auta, radsej som odlozil stavbu domu, radsej si priplatim za energie na tu jednu, dve, tri zimy, ak to ma pomoct k porazke a rozpadu RF, tie kobylky si nic ine nezasluzia.
edit: Pozeram, ze double svoj prispevok radsej vymazal.