Je tam taky vzor, ze v obchode, o ktorom nikto nikdy nepocul a predava dost zvlastny rovar pribudne vydajne miesto. Casom sa na dverach zacnu objavovat nalepky roznych vydajnych miest, zlavovych portalov a kurierskych sluzieb. A ked je ich prilis vela obchod zkra*****
Prosim vas, cestaci, vy sa nezdravite navzjom vobec? Alebo ma diskvalifikuje nieco? Gravel ako taky? Plandave gate? Prilba so siltom?
Lebo teda co som sa bol previezt vcera aj dnes na skusku posedu, tak na ceste medzi zahorskou a lamacom som stretol asi 10 ludi na cestakoch a bud si nevsimali vobec alebo zopar kuklo, ze o co mi ide.
To neries, je to v poslednej dobe tak. Niekedy si pripadam ako blbec, ze kazdemu mavnem rukou (ti co maju prilbu) , ale stale to robim, a sem tam sa zadari. Cim dalej tym viac ludi sa bohuzial sprava ako....
Prosim vas, cestaci, vy sa nezdravite navzjom vobec? Alebo ma diskvalifikuje nieco? Gravel ako taky? Plandave gate? Prilba so siltom?
Lebo teda co som sa bol previezt vcera aj dnes na skusku posedu, tak na ceste medzi zahorskou a lamacom som stretol asi 10 ludi na cestakoch a bud si nevsimali vobec alebo zopar kuklo, ze o co mi ide.
No Gravel, plandáky. šilt ....
ja mám ešte aj 7l batoh a turistické SPD tretry -= totálna diskvalifikácia
To bude oblecenim. Ja mam obtiahnute oblecko, prilbu so siltom, bezecku vestu, a aj ked mam na gravel monstercrosse siroke MTB plaste, zdravia ma. Obcas aj deti zakyvaju .
Zdravime, zdravime (iba pri zarozpravani sa sa s obcasnymi partakmi a v intravilane sa obcas nezadari, zdravenie na prehustenej hradzi v meste je tazka dilema;))
ma tu niekto nahodou skusenost s hasiacimi pristrojmi vodnej hmly (water mist)?
konkretne by ma zaujimalo znova plnenie hasiaceho pristroja - ako/cim natlakovat na prevadzkovy tlak doma
vyrobcov som nasiel uz zopar (aj ked dostupnostami v mojej oblasti si niesom celkom isty), posledne napr. tu, kde pisu na svojom fore ze N2 by nemal byt problem nahradit aj vzduchom. Ovsem treba 12 barov...
vie niekto poradit ako by to v praxi slo?
Tento konkretny model asi potrebuje aj spominany adapter na natlakovanie, je to vseobecne pravidlo aj pre ine znacky?
Mala by stacit napr. cyklo pumpa zvladajuca do 12+ barov?
Treba este na nieco davat bacha pri tlakovani?
Mna dnes na graveli nezdravili ani MTBckari ktori si to valili z cmelku na babu.
To je pre mna zahada, jak na graveli zvladate ten makadam co tam je vsade vysypany. Mne to vadi aj na fulle (ale vzdy to nejak prekusnem). Hmm, nechapem... A vobec, vsetky karpatske cesty su plne kamenov a su po dazdoch coraz vymletejsie, ako je mozne ze vam to na graveli nevadi, nerozumiem. Nakoniec sa mi zda, ze single su pre vas gravelakov najvhodnejsie, lebo su okrem par korenov najhladsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/groups/546397385559448?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=2028628407336331
No Gravel, plandáky. šilt ....
ja mám ešte aj 7l batoh a turistické SPD tretry
ale za mňa, keby som stretol takú legendu, tak zastanem a okamžite ideme na pivo
To bude oblecenim. Ja mam obtiahnute oblecko, prilbu so siltom, bezecku vestu, a aj ked mam na gravel monstercrosse siroke MTB plaste, zdravia ma. Obcas aj deti zakyvaju
konkretne by ma zaujimalo znova plnenie hasiaceho pristroja - ako/cim natlakovat na prevadzkovy tlak doma
vyrobcov som nasiel uz zopar (aj ked dostupnostami v mojej oblasti si niesom celkom isty), posledne napr. tu, kde pisu na svojom fore ze N2 by nemal byt problem nahradit aj vzduchom. Ovsem treba 12 barov...
vie niekto poradit ako by to v praxi slo?
Tento konkretny model asi potrebuje aj spominany adapter na natlakovanie, je to vseobecne pravidlo aj pre ine znacky?
Mala by stacit napr. cyklo pumpa zvladajuca do 12+ barov?
Treba este na nieco davat bacha pri tlakovani?
To je pre mna zahada, jak na graveli zvladate ten makadam co tam je vsade vysypany. Mne to vadi aj na fulle (ale vzdy to nejak prekusnem). Hmm, nechapem... A vobec, vsetky karpatske cesty su plne kamenov a su po dazdoch coraz vymletejsie, ako je mozne ze vam to na graveli nevadi, nerozumiem. Nakoniec sa mi zda, ze single su pre vas gravelakov najvhodnejsie, lebo su okrem par korenov najhladsie
Kedysi som jazdil HT s elastomerovou vidlou RST, takze to bol defakto celopevnak. Takze dakujem za ponuku, ale uzil som si svoje...