„Genocida v Izjumu“: V pohřebišti leželi vojáci i mladá rodina s dítětem.. www.seznam.cz">https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-genocida-v-izjumu-v-masovem-hrobe-lezeli-vojaci-i-mlada-rodina-s-ditetem-40408946#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Dpt6VKojV0W-202209161758&dop_id=40408946&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Newsfilter: Maroš Žilinka pomáha šíriť lož, ktorou poškodzuje republiku:
„Slovensko má generálneho prokurátora, ktorý nielenže chodí oslavovať výročie zločineckej ruskej prokuratúry, ale u nás doma podporuje ruskú propagandu a prispieva k šíreniu nenávisti a rozvracaniu štátu. Maroš Žilinka je tragický omyl demokracie.“ https://dennikn.sk/3013729/newsfilter-maros-zilinka-pomaha-sirit-loz-ktorou-poskodzuje-republiku/?ref=mwat
Semifinale nejakeho pohara/turnaja v hokeji s loptičkou...ak sa dobre pamatam o par stran vzad,ale je to jedno, su nahnani do tejto maskarady na podporu vojny, miestna propaganda ich pouziva na svoje ciele.
Vieš prečo chcú aby vyhrali Rusi, lebo našim debilnym ľuďom ide len o ich pohodlie..aby všetko bolo lacné aby sa mali dobre, čo tam po nejakých ukrajincoch...
Ten zaber z hokeja bola z nejakeho timu, co hra rusku narodnu ligu nie KHL. Som si ho aj Googlil a vedel aj ako stoja v tabulke, ale uz zabudol;o).
Ale to je jedno, ci je to KHL alebo nejaka ich nizsia domaca sutaz.
Normalne je sa momentalne voci rusakom vymedzovat, ja som za to zakazat ich sportovcom ucast na turnajoch vo svete, ja som za zakazanie vydavania viz pre ich nich a som aj za zakaz preletov nad nasim uzemim ich komercnych lietadiel.
Preco?
Pretoze napadli Ukrajinu.
Pretoze roky klamu.
Pretoze sa nad nami povysuju.
Pretoze nam vypinaju plyn a ropu.
Pretoze su to dementi, co si zvolili na celo psychoapata a nechcu sa ho zbavit.
Som proti kolektivnemu obvinovaniu, ale cim viac sa dotknu taketo sankcie beznych rusakoma budu vymedzeni zo vysku sveta tym rychlejsie pochopia, ze sa musia tym blbco hore zbavit.
A ked sa ho zbavia, stiahnu sa z UA a prestanu vytrubovat ***** do sveta potom nech sa paci...tu mame Tatry, pridte sem minut vase petrodolare, pridte si s nami zahrat hokej, ci futbal.
A ked nie nech si ziju v izolacii ako KLDR kludne.
Cpo branilo SZLH vydat stanovisko podobne inym? Ano nezelame si, aby nasi hraci hrali v Rusku a kto ta ucini nebude pozvani do repre.
Nech si ide hrat ak "musi", ale momentalne tato republika stoji proti Rusku, podporuje oficialne UA a nevidim dovod vydavat alibisticke vyhlasenia, ze sport a politika sa nema pliest dokopy.
Vzdy sa to plietlo a vzdy bude.
Alebo mam pripomenut ako nam sovieti zakazali ist na olympiadu do LA?
P.S.
Toto je presne to ako to citim ja a vnimam,
Medzinárodná biatlonová únia predĺžila dištanc Ruska a Bieloruska za vojnu na Ukrajine. Ruskí a bieloruskí biatlonisti sa suspendácie môžu zbaviť tým, že sa verejne dištancujú od ozbrojeného konfliktu a že žiaden z členov zväzov nebude súčasťou ruskej armády ani vojny.
Mas zakaz lebo si z nepriatelskeho statu. Ale ak sa distancujes od jeho krokov a das prislub, ze sa aktivne nezucastnis vojny nech sa paci mozes sutazit.
čo pozorujem vo svojom okolí, tak lacné energie sú len jeden z argumentov, ktorý im zapadá do ich vnímania...sú frustrovaní z demokracie a z nejakého dôvodu si to spájajú s USA a všetko, čo je proti USA je im dobré...o to viac keď sa jedná o "našich slovanských bratov"...rusko si idealizujú a vidia ho také aké nie je...ale žiť západný spôsob života im ne*****
aby sme boli korektní, ten záber nie je z khl a nie je ani z hokeja
Nie je síce so zápasu KHL, ale zúčastnili sa na ňom hokejisti Dynamo Moscow a SKA Neptyanik. Zmysel je rovnaký. Hokejom (športom) k vojnovej propagande a hokejisti vedeli čo robia.
"Na závěr jeden kontext – na konci tohoto desetiletí budou mít Polsko, Slovensko a Česká republika dohromady 62 víceúčelových stíhaček F-16 (48+14) a 60 víceúčelových stealth stíhaček F-35A Lightning II (36+24). Polské F-16 mají dříve nebo později dostat AESA radary APG-83.
Celá flotila ruských Su-35S nebude mít proti česko-slovensko-polským F-16/F-35 nejmenší šanci."
...takze "este ze maju tie atomovky" a maju sa cim vyhrazat... ( alebo ako by povedal jeden moj "znamy" co je trochu vyssie v strukturach nato... "keby nema rusko atomovky a nevyspytatelne vedenie statu, do tyzdna-max dvoch nemame na Ukrajine co robit..." )
To s tym 'takmer kazdy prieskum, kazdy rebricek' je pekny nezmysel, ktory sice nevies dolozit, ale vyhovuje ti. A ze ti staci citat diskusie na internete? To ti gratulujem, ocividne si nenarocny citatel....
Ámen tma. Z čoho si vydedukoval, že čítam diskusie na internete alebo dokonca "iba". Ono mi stačí nahliadnuť na "najlepšie" príspevky.
Že neviem niečo doložiť??? Si negramotný? To fakt ti mám hľadať všetky možné prieskumy a ankety? Chápem ale, že tvoj všeobecný prehľad je veľmi obmedzený, keď čítaš iba MTB fórum a špeciálne toto vlákno, ktoré je príliš optimisticky naladené.
Ale môžeme si dať súťaž. Daj x článkov z normálneho zdroja (nie nejaký FB) kde v prieskumoch, anketách etc. občania zo Slovenska vo výške IQ, prístupe k Ukrajine, Rusku, konšpiráciám, covidu, Trumpovi etc. dopadli nadpriemerne pozitívne. Ak ti nenájdem x+5 článkov potvrdzujúcich opak tak si vyhral.
niečo k ruskej leteckej elite.Na začiatku vojny som hovoril,že našich 14 ks.f16 by si vybojovalo vzdušnú nadvládu na ukr. za týždeň.Myslím,že by to zvládli omnoho skôr....
Myslíš s pilotmi, čo majú nálet menší ako pilot vetroňa, jedinú bojovú skúsenosť majú z ostrého štartu k dobytčáku, ktorého pilot si zabudol pri laškovaní s letuškou preladiť vysielačku a nedokážu si spočítať palivo na záložné letisko?
To ale nie je chyba pilotov. Btw, reagoval som na tvoj príspevok, že 14 F16 by porazilo ruské letectvo, prílohu som ani nečítal.
uviesť zdroj informácie je základná vec na doloženie svojho tvrdenia, inak je diskutujúci len gágaj, táraj...atď
naopak, slová typu:"nájdi si to" alebo "ja to za teba hľadať nebudem" atď, sú typické pre šírenie výmyslov a diskutujúci sa sám diskvalifikuje zo serióznej debaty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...ale sú na ňom ruskí kokôti sa zhodneme...nie?
www.seznam.cz">https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-genocida-v-izjumu-v-masovem-hrobe-lezeli-vojaci-i-mlada-rodina-s-ditetem-40408946#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Dpt6VKojV0W-202209161758&dop_id=40408946&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Slováci si přejí, aby válku vyhrálo Rusko, zaskočil průzkum..
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-slovaci-si-preji-aby-valku-vyhralo-rusko-zaskocil-pruzkum-214384
o čo do psej matere našim "fašistickoruským spoluobčanom" ide?
„Slovensko má generálneho prokurátora, ktorý nielenže chodí oslavovať výročie zločineckej ruskej prokuratúry, ale u nás doma podporuje ruskú propagandu a prispieva k šíreniu nenávisti a rozvracaniu štátu. Maroš Žilinka je tragický omyl demokracie.“
https://dennikn.sk/3013729/newsfilter-maros-zilinka-pomaha-sirit-loz-ktorou-poskodzuje-republiku/?ref=mwat
🔓 : https://dennikn.sk/3013729/newsfilter-maros-zilinka-pomaha-sirit-loz-ktorou-poskodzuje-republiku/?cst=976e60e9eeecdf4baafc3a1a84a78aebc9af471d
Ale to je jedno, ci je to KHL alebo nejaka ich nizsia domaca sutaz.
Normalne je sa momentalne voci rusakom vymedzovat, ja som za to zakazat ich sportovcom ucast na turnajoch vo svete, ja som za zakazanie vydavania viz pre ich nich a som aj za zakaz preletov nad nasim uzemim ich komercnych lietadiel.
Preco?
Pretoze napadli Ukrajinu.
Pretoze roky klamu.
Pretoze sa nad nami povysuju.
Pretoze nam vypinaju plyn a ropu.
Pretoze su to dementi, co si zvolili na celo psychoapata a nechcu sa ho zbavit.
Som proti kolektivnemu obvinovaniu, ale cim viac sa dotknu taketo sankcie beznych rusakoma budu vymedzeni zo vysku sveta tym rychlejsie pochopia, ze sa musia tym blbco hore zbavit.
A ked sa ho zbavia, stiahnu sa z UA a prestanu vytrubovat ***** do sveta potom nech sa paci...tu mame Tatry, pridte sem minut vase petrodolare, pridte si s nami zahrat hokej, ci futbal.
A ked nie nech si ziju v izolacii ako KLDR kludne.
Cpo branilo SZLH vydat stanovisko podobne inym? Ano nezelame si, aby nasi hraci hrali v Rusku a kto ta ucini nebude pozvani do repre.
Nech si ide hrat ak "musi", ale momentalne tato republika stoji proti Rusku, podporuje oficialne UA a nevidim dovod vydavat alibisticke vyhlasenia, ze sport a politika sa nema pliest dokopy.
Vzdy sa to plietlo a vzdy bude.
Alebo mam pripomenut ako nam sovieti zakazali ist na olympiadu do LA?
P.S.
Toto je presne to ako to citim ja a vnimam,
Mas zakaz lebo si z nepriatelskeho statu. Ale ak sa distancujes od jeho krokov a das prislub, ze sa aktivne nezucastnis vojny nech sa paci mozes sutazit.
https://twitter.com/liz_cookman/status/1570785678858006531?cxt=HHwWhsDR6ZTQxswrAAAA
Semifinale majstrovstriev Ruzzka v hokeji s loptičkou, Chabarovsky kraj/oblast, team je SKA Neftyannik
Hokej s loptičkou (je jedno, co za sport)
Nie je síce so zápasu KHL, ale zúčastnili sa na ňom hokejisti Dynamo Moscow a SKA Neptyanik. Zmysel je rovnaký. Hokejom (športom) k vojnovej propagande a hokejisti vedeli čo robia.
btw: a vraj tá ich sranda mala ako na páse zostrelovať f35....
https://www.armadninoviny.cz/viceucelove-stihacky-su-35s-pro-ruske-letectvo-1.html
"Na závěr jeden kontext – na konci tohoto desetiletí budou mít Polsko, Slovensko a Česká republika dohromady 62 víceúčelových stíhaček F-16 (48+14) a 60 víceúčelových stealth stíhaček F-35A Lightning II (36+24). Polské F-16 mají dříve nebo později dostat AESA radary APG-83.
Celá flotila ruských Su-35S nebude mít proti česko-slovensko-polským F-16/F-35 nejmenší šanci."
...takze "este ze maju tie atomovky" a maju sa cim vyhrazat... ( alebo ako by povedal jeden moj "znamy" co je trochu vyssie v strukturach nato... "keby nema rusko atomovky a nevyspytatelne vedenie statu, do tyzdna-max dvoch nemame na Ukrajine co robit..." )
https://revengefor.com
btw: je tam už aj donát so slovenska....
zložíme sa??
Ámen tma. Z čoho si vydedukoval, že čítam diskusie na internete alebo dokonca "iba". Ono mi stačí nahliadnuť na "najlepšie" príspevky.
Že neviem niečo doložiť??? Si negramotný? To fakt ti mám hľadať všetky možné prieskumy a ankety? Chápem ale, že tvoj všeobecný prehľad je veľmi obmedzený, keď čítaš iba MTB fórum a špeciálne toto vlákno, ktoré je príliš optimisticky naladené.
Ale môžeme si dať súťaž. Daj x článkov z normálneho zdroja (nie nejaký FB) kde v prieskumoch, anketách etc. občania zo Slovenska vo výške IQ, prístupe k Ukrajine, Rusku, konšpiráciám, covidu, Trumpovi etc. dopadli nadpriemerne pozitívne. Ak ti nenájdem x+5 článkov potvrdzujúcich opak tak si vyhral.
Myslíš s pilotmi, čo majú nálet menší ako pilot vetroňa, jedinú bojovú skúsenosť majú z ostrého štartu k dobytčáku, ktorého pilot si zabudol pri laškovaní s letuškou preladiť vysielačku a nedokážu si spočítať palivo na záložné letisko?
To ale nie je chyba pilotov. Btw, reagoval som na tvoj príspevok, že 14 F16 by porazilo ruské letectvo, prílohu som ani nečítal.
naopak, slová typu:"nájdi si to" alebo "ja to za teba hľadať nebudem" atď, sú typické pre šírenie výmyslov a diskutujúci sa sám diskvalifikuje zo serióznej debaty
https://www.reuters.com/world/us-speaker-pelosi-ukraine-war-must-be-won-russia-held-accountable-2022-09-16/