nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ta stvorica presla posledny km o nejakych 40-50s pomalsie ako Remco. Perfektna taktika. A nepochopim ani Eekhorna, ktory ich obehol asi 700m pred cielom, preco nepokracoval.
Hej je mu trochu veľký... Dávnejšie to spomínali že Remco je príliš malý aj na rám XS. A rámy na mieru sa vraj nerobia ani pre profíkov.
Mozno to zdanie velkeho bicykla v Remcovom pripade umocnovali na dnesnu dobu nie prilis vysoke rafky...
Podľa mna tak ma vyzerať prave zavodenie. Bez info , ukaz ma čo máš tu a teraz . Nie že máte minútu dve . Takto je to spravodlivé
To sa mi nezda. Z hviezd napr Ewan aj Quintana musia byt nizsi od Evenpoela, nehovoriac o velkej casti zenskeho pelotonu.
Tazko mozes ale zavodit, ked ani nevies na akom mieste si a aka je medzera. To nieje casovka, ze moze ist naplno celu cestu.
dzulio, nie možno, ale určite
https://en.wikipedia.org/wiki/UCI_Road_World_Championships_%E2%80%93_Men%27s_road_race
Došlo mu... V stúpaní ho utrhli z háku, išiel si svoje tempo, po odfrknutí možno trochu rýchlejšie. Tí vpredu špekulovali, tak prešiel okolo nich svojím tempom a v miernom stúpaní tu tak došlo, že nevládal pretočiť nohami. Stáva sa.
To len tak špekulovali nad tým na Eurosporte, lebo sa im tiež nezdal ten jeho rám... Vraj u profíkov si väčšina jazdcov berie ešte o číslo menší rám ako by mali mať. Neviem už úplne prečo, asi na tom vedia dať väčší výkon...
Niečo som skúsil vygooglit a napríklad Nairo by mal mať Canyon XS rám, ktorý je pre výšku 1m66 - 1m72... Specialized asi robí ešte menšie rámy, teda veľkosť 44, čo by malo byť ešte menej ako ten Canyon XS. Takže Remco asi ten najmenší rám nemá...