ďalšia hanba pre Ruzkú armádu:
29. septembra 2022 6:43
Ukrajinci už takmer obkľúčili mesto Lyman v Doneckej oblasti, upozorňuje americký Inštitút pre štúdium vojny. Ruské zásobovanie môže prechádzať iba úzkym koridorom cez obec Torske, ktorá je už pod paľbou ukrajinských síl. Ruskí vojenskí blogeri predpovedajú okupačným silám v Lymane bezprostrednú porážku. https://dennikn.sk/minuta/3031026/?ref=mwat
Ja mam zlu skusenost s “Datami bez patosu” uz z kovidu. Sama teoria… tabulky a grafy pekne, nikde v EU nic nefungovalo, total ramdom efekt, ale panko bol mudry jak stara blazkova. Iba same reci co by kto mal spravit a nespravit. Normalne sa mi to tak sprotivilo, ten ich komunikacny styl, ze nic od nich nemam zaujem citat, aj ked viem, ze chlapik je asi sikovny…
Vzal ho niekto z vlady do timu?
Data bez patosu som tiez prestal sledovat. Povodne som si myslel (aj nazov tomu napovedal), ze budu analyzovat "tvrde" data len na zaklade cisel a matematickych opracii, ktore eventualne v strucnosti vysvetlia. Lenze sa z tych ich textov vzdy vyklul emocionalno-politicky zvast.
Tecka už som tu písal v minulosti že Ivan Bosnak je profesionálny žonglér s číslami . V časoch covidovych som DBP hodnotil ako prípravu na zapojenie do politiky a to sa myslím potvrdilo keďže ohlásil kandidatúru do BSK... Dnes asi pokračuje v línii, len zmenil tému podľa aktuálnej situácie ...
btw komunikačný štýl ti sadnúť nemusí, fakt ale zostáva že v prognózach sa mýli malokedy, inými slovami tie čísla mu väčšinou vychádzajú ...
K utoku na plynovody.
Ta spravu pre zapad a ukazka sily sa mi vidi celkom realny scenar. Dalsia eskalacia, ked sa nedari na vojnovom poli, tak ukazeme, ze vieme utocit aj tu.
Samozrejme s vysetrovanim, ze to spachal zapad.
“ Navrh na riesenie by mal prist podla mna z Usa a zatial chodia prachy, vojenska pomoc a sankcie. ”
Navrh riesenia uz z USA prichadza a velmi spravny. Chapem ze ty by si najradsej v zaujme svojho blahobytu odstupil cast ukrajinskeho uzemia ruskym muzikom. No a keby sme ich o 3,4,5-10 rokov mali nastupenych na vychodnej hranici rovnako ako tomu bolo na tej ukrajinskej, tak by si bez urazky bol jednym z prvych kolaborantov cakajuci na omrvinku v podobe nejakej funkcie…
V USA panuje napriec politickym spektrom nadstandardna zhoda v podobe podpory Ukrajiny. A uz niekolkokrat bola ich plna a pokracujuca podpora Ukrajine az do finalneho vyriesenia konfliktu deklarovana. Za cenu zlomku ich rozpoctu na armadu dostavaju tovar v podobe toho, ze z doteraz na oko silneho geopolitickeho hraca sa stal medved na hlinenych nohach. Donedavna druha najsilnejsia armada v znamom vesmire uz nieje schopna si ani plnit svoje zavazky vyplyvajuce z ich varsavskej zmluvy 2.0 vid odmietnutie vyslania vojakov do Karabachu.
Diplomcia pride na rad ked sa rusi stiahnu z celeho uzemia Ukrajiny, priznaju porazku, zacnu platit reparacie a zodpovednych vydaju do Haagu. V aktualnej situacii ked sa rus odmieta stiahnut a priznat porazku je jedine spravne riesenie to, ktore prichadza z tvojich nenavidenych USA. Viac zeleza a cim viac rusov pojde domov vo vreci, tak tym dlhsie bude od kobyliek v Europe pokoj. Smutne ale je to tak.
Omyl - Rusi sa domov vo vreci nevozia,zasadne ,nerobili to ani v pripade "profi" armady,nieto tak v pripade mobikov (mobilizovany). Naco platit pozostalym ,ked nemusis.
K utoku na plynovody.
Ta spravu pre zapad a ukazka sily sa mi vidi celkom realny scenar. Dalsia eskalacia, ked sa nedari na vojnovom poli, tak ukazeme, ze vieme utocit aj tu.
Nie som ziadny prorusky zamerany, ale na zaklade coho si myslis, ze to boli rusi. Naco by si nicili nastroj vydierania Europy. Polozme si otazku "cui bono".
Biden otvorene priznal ze Nordstream 2 znicia.
Nie som ziadny prorusky zamerany, ale na zaklade coho si myslis, ze to boli rusi. Naco by si nicili nastroj vydierania Europy. Polozme si otazku "cui bono".
Rusi si nechcu plnit zavazky a posielat zazmluvnene objemy plynu. Pri NS museli vymyslat bachorky o turbinach. Ked je NS znefunkcneny, Rusi "vpodstate za nic nemozu" ked cez krajinu vo vojnovom konflikte netecie dostatocny objem plynu.
Prave fakt, ze jedina funkcna rura ide cez Ukrajinu im dava lepsie moznosti na vydieranie Europy a Gazprom je v tom akoze nevinne.
In #Melitopol, the car of collaborator Elena Shapurova was blown up, said mayor Ivan Fedorov. She got off with a fright.
...to tak dopadne ked zle odhadnes na ktorej strane stojis. Ale teta mozno videla v buducnosti nejaky teply flek v "ruzzkej" administrative, nemajme jej to za zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
29. septembra 2022 6:43
Ukrajinci už takmer obkľúčili mesto Lyman v Doneckej oblasti, upozorňuje americký Inštitút pre štúdium vojny. Ruské zásobovanie môže prechádzať iba úzkym koridorom cez obec Torske, ktorá je už pod paľbou ukrajinských síl. Ruskí vojenskí blogeri predpovedajú okupačným silám v Lymane bezprostrednú porážku.
https://dennikn.sk/minuta/3031026/?ref=mwat
Vzal ho niekto z vlady do timu?
btw komunikačný štýl ti sadnúť nemusí, fakt ale zostáva že v prognózach sa mýli malokedy, inými slovami tie čísla mu väčšinou vychádzajú ...
Realne Rusko utoci na kriticku infrastrukturu dlhodobo. Tyka sa to IT. Ruske gangy utocia a zarabaju dlhodobo a pravdepodobne maju ze niektore sluzby vladne krytie a ochranu
Uz v 2015 tieto utoky gangov pekne popisal Brian Krebs (krebsonsecurity.com) v knizke SPAM Nation.
https://www.amazon.com/Spam-Nation-Organized-Cybercrime-Epidemic-ebook/dp/B00L5QGBL0/ref=dp_kinw_strp_1
https://www.barrons.com/news/roger-waters-persona-non-grata-in-polish-city-over-ukraine-war-stance-01664379907?tesla=y
Navrh riesenia uz z USA prichadza a velmi spravny. Chapem ze ty by si najradsej v zaujme svojho blahobytu odstupil cast ukrajinskeho uzemia ruskym muzikom. No a keby sme ich o 3,4,5-10 rokov mali nastupenych na vychodnej hranici rovnako ako tomu bolo na tej ukrajinskej, tak by si bez urazky bol jednym z prvych kolaborantov cakajuci na omrvinku v podobe nejakej funkcie…
V USA panuje napriec politickym spektrom nadstandardna zhoda v podobe podpory Ukrajiny. A uz niekolkokrat bola ich plna a pokracujuca podpora Ukrajine az do finalneho vyriesenia konfliktu deklarovana. Za cenu zlomku ich rozpoctu na armadu dostavaju tovar v podobe toho, ze z doteraz na oko silneho geopolitickeho hraca sa stal medved na hlinenych nohach. Donedavna druha najsilnejsia armada v znamom vesmire uz nieje schopna si ani plnit svoje zavazky vyplyvajuce z ich varsavskej zmluvy 2.0 vid odmietnutie vyslania vojakov do Karabachu.
Diplomcia pride na rad ked sa rusi stiahnu z celeho uzemia Ukrajiny, priznaju porazku, zacnu platit reparacie a zodpovednych vydaju do Haagu. V aktualnej situacii ked sa rus odmieta stiahnut a priznat porazku je jedine spravne riesenie to, ktore prichadza z tvojich nenavidenych USA. Viac zeleza a cim viac rusov pojde domov vo vreci, tak tym dlhsie bude od kobyliek v Europe pokoj. Smutne ale je to tak.
https://dennikn.sk/3025699/za-predrazene-cetecka-blanarov-uradnik-sedi-fico-stale-drzi-blanara-vo-vysokej-statnej-funkcii/?ref=inm
Realne Rusko utoci na kriticku infrastrukturu dlhodobo. Tyka sa to IT. Ruske gangy utocia a zarabaju dlhodobo a pravdepodobne maju ze niektore sluzby vladne krytie a ochranu
Uz v 2015 tieto utoky gangov pekne popisal Brian Krebs (krebsonsecurity.com) v knizke SPAM Nation.
https://www.amazon.com/Spam-Nation-Organized-Cybercrime-Epidemic-ebook/dp/B00L5QGBL0/ref=dp_kinw_strp_1
Biden otvorene priznal ze Nordstream 2 znicia.
https://videopress.com/v/3HReZuzf
Tym opat netvrdim, ze to boli americania, ale vsetko su to len dohady.
tak už zaregistrovali aj 4. únik:
https://www.reuters.com/business/energy/fourth-leak-found-nord-stream-pipelines-swedish-coast-guard-says-2022-09-29/
Rusi si nechcu plnit zavazky a posielat zazmluvnene objemy plynu. Pri NS museli vymyslat bachorky o turbinach. Ked je NS znefunkcneny, Rusi "vpodstate za nic nemozu" ked cez krajinu vo vojnovom konflikte netecie dostatocny objem plynu.
Prave fakt, ze jedina funkcna rura ide cez Ukrajinu im dava lepsie moznosti na vydieranie Europy a Gazprom je v tom akoze nevinne.
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
...to tak dopadne ked zle odhadnes na ktorej strane stojis. Ale teta mozno videla v buducnosti nejaky teply flek v "ruzzkej" administrative, nemajme jej to za zle